ДТП в Ужгороді: байкер залетів під вантажівку (Додано ФОТО)

13
17

Трагедія сталася на окружній обласного центру, неподалік ресторану "Кілікія" близько 19.00

Як повідомили Мукачево.net читачі, на їхніх очах "швидка" забрала одного з потерпілих у ДТП, ймовірно байкера, оскільки на місці пригоди стояла вантажівка, під якою лежав мотоцикл. Також на місце події прибули працівники ДАІ.

Деталі з'ясовуються.

Нагадаємо, що цієї весни на цьому ж відрізку окружної дороги навколо Ужгорода сталося ще одне резонансне ДТП за участі байкера. Тоді одним із учасників, яку очевидці називали винною, була донька депутата облради від Партії регіонів, а нині кандидата у депутати Василя Ковача. Утім, досі вироку в справі гибелі байкера нема.

Коментарі

P
petit_oiseau

яке ж ви бидло, панове. ви не знаєте що насправді сталось, ви не бачили це на власні очі, ви це не відчували, а судите всіх і все ніби ви маєте на це право. ви просто жахливі люди. краще б ви мовчали, ніж писали таке.

T
thth

(К) чуеш ти дрочун закрий рот ко даже і літае по мукачеву хто знае їздити та они продумують всьо до посліднього каждий шаг ті ко знають їздити і знають де поднімати на диби так шо давай рот свій закрий і сиди собі лопушок.Мотоциклісти хоть шось знають витворяти то їх жизнь они то люблять а ти лиш майжек любиш пиво у районі попивати і говорити херню. (анонім) поддержую тебе у всьому!!Красава.))

К
К

Всі ті кончені що літають по Мукачеву--- то дрочуни молочні яким гормони з яєць в голову б"ють. виіджайте на трасу і газуйте, бийтесь там на здоров'я.а в місті- пішоходи,діти, мами з колясками.дебіли ви

А
анонім

блін я вопще офігіваю. пишете аби шо лиш оби написати!!! усім мега розумним чувакам які туй не обдумано розкидуються словами за які мош достати у голову! (зюзя) - кіть не знаєш ко такий підерас та засунь свій язик у жопу! або виражайся хотяби чуть культурніше! (я) - ще один умнік який не вкурсі про підарів! а на щот того ко кіко їздить то я можу з тобов поспорити! (LEON)- хотівби я відіти як би ти їздив кібись купив мот! а ко на шо заслуговує то не тобі рішати! (іван) - ти ще не знаєш шо таке достали! радуйся шо не у Києві жиєш! а 100 то !передача ко не знає! вот купи машину і їзди на первій! (От) - кіби він зсипався тобі под колеса та тоди би і рішали ко виноватий! а ти собі як рулював так і рулюй! (пост) - ще один Шварц. чуваче ти явно не в курсі ко їздить на моторах! одробляв би ти побиті мотора як має боти! потом і ти би заплакав! вивод такий: каждий най слідить за собов і думать свойов головов! усім пака! ко не довольний мойим коментом та мені пофіг!!! =)

Д
Дюрі

Всім прівет,се тот Дюрі який їздить на задньому колесі де лиш можна і на гіді і на бульварі і на трасі і хоть коло поста гаї)))))Мої коментарії по цьому случаю се два пацика які напозиралися фільмів назбирали гроші і купили мотор після 2 днів їзди они щитають себе гонщиками таких случаїв було много і буде ще більше, і ми з тим нич не зможемо зробити.

В
ваня

самі ви підарюги люди тим жиють такшо ідіть ви нах.. ко токоє думає!!!!!!!

ВЗ
вова зі львова

на мотоциклі було 2-ва чумардоси, їхали зі швидкістю не менше 160-180, спринтер обганяв первака(ваз 2101). ушльопки не розрахували швидкість та впіндюрились йому в жопу. певно водія спринтера зроблять винним, бо пішов на обгін не переконавшись у безпеці маневру, але він міг і не бачити 2-ох ушльопків, котрі летіли на 1-й космічній швидкості...

Я
я

для початку треба пидерам СМРИНТЕРИСТАМ научитись іздити

1
1

а при чём здесь Ковач? лошара влупился спринтеру в жопу... не умеешь ездить - не садись за руль...естественный отбор пока никто не отменял.....

K
kfgk

Результатів розслідування і не буде, бо Ковач є головою правління закарпаттяобленерго, а це клондайк

П
пост

Я таких по определению донорами называю, а не байкерами. Мало того, они часто еще в парке горького собираются. Один раз так дрынчали моторами, что двухлетний сын испугался и плакать начал. Так бы и прошелся по тем байкам хорошей арматурой. И не только по байкам а и по владельцам. Куда ППС смотрит?

В
Вітя

ви лохи пер ніж писати статю або коментарії узнайте як було на самому ділі. По перше їх було двоє і двоїх забрала швидка. По друге це була не вантажівка а бус спрінтер. і т.д.

О
От

Я їду на машині в сторону Гіда а він мене на одному колесі обганяв а кіби звернувся мені під колеса то хтоби був виноватий???

І
Іван

Скажу наперед, не хочу нікого образити, але... ...ці шумахери на догах вже по горло дістали. Купить якесь чмо собі двуколісну іграшку і обовязково по 10 раз по одному місцю пролетіти, газуючи, аби всі бачили і чули... Більше того, в центрі Мукачева, по площі Миру прямо на очах у блакитноформих вони собі дозволяють подібне. Ужгородська і Зріні - то взагалі гоночний трек, там можно і під 100 легко погасати, ніхто ж не заважає, не зупиняє, не заблороняє і не штрафує...

L
LEON

Ще одним хрустіком менше. Більшість із них так і заслуговує, своєю поведінкою на дорогах. Моє "ИМХО".

Я
я

пидарюги они и не такое могут-и вообще больше одного сезона они не ездят

З
зюзя

Как это он еще под инопланетную тарелку не залетел,эти пидарюги на мотыках такое могут...

Читайте також