"Думаєш кідь перед тобов блондинка я тобі не за*бу?": Відсторонили закарпатську патрульну, яка потрапила у скандал (ВІДЕО)

66
54

У мережі шириться відео за участі працівників патрульної поліції Закарпаття, які потрапили у скандал.

Наразі попередня історія не відома, але з відео видно, що як водій так і працівниця поліції грубо між собою спілкуються. Опісля висловлювань водія, дівчина заявила "Ти думаєш кідь перед тобов блондинка то я тобі не за*бу?".

Наступного дня на відео відреагували у керівництві патрульної поліції Закарпаття.

"Соціальними мережами шириться відео конфліктної ситуації за участі патрульної поліцейської Закарпатської області. Наразі щодо цієї події призначене службове розслідування. Поліцейська відсторонена від виконання службових обов'язків", - йдеться у повідомленні.

Результати службового розслідування обіцяють повідомити пізніше.

Відео у мережі оприлюднили на сторінці Інстаграм "Ужгород Online".



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

З
закарпатець

Я б з радістю підписав петицію на користь дівчини. В цій ситуації права вона.

ТХ
Той хлоп з вароша

Правила етичної поведінки поліцейських ніхто не відміняв. "За будь-яких обставин і стосовно будь-якої людини, як у робочий, так і в неробочий час поліцейський зобов’язаний дотримуватися норм професійної етики. При зверненні до особи поліцейському заборонено бути зверхнім, погрожувати, іронізувати, та ВИКОРИСТОВУВАТИ НЕНОРМАТИВНУ ЛЕКСИКИКУ."!!

І
Іштван

Ся девушка але які робочі губи має.

ЯЗ
Я за девушку

Шановні! Будьте добрі кось создайте петицію щоб її вернули на службу. Я на 100% уверен шо водітєль виноватий. Тем болеє так говорити с девушками. Щас і так багато мозго*бства має поліція так іще такі унікуми создають такі ситуації. Я не знаю як петиції просто робити но підпишусь за те щоб вернули її

В
Вуйко

Се на самум ділі не Лариса,- а й Василь Сегеда із Середніх Лучок, вун быв у Таїланд онде у прошлум годі на отдьіх, а пак рішив іти у поліцію робити.

ДП
До пана Йончія

То що наша чилядь низькокультурна - то факт, айбо тото ни прималює ответственности за уто як ся повела іся блондинка, такого поліцаї субі ни позволяют за границьов, - як гопніки донбаські говорити. Она могла на нього протокол скласти, вать наручникьі одіти, - но ни заходити в гнилі розговорьі околобухарські. Вьі міні укажіт(риторичньій вопрос) - Що мош ожидати од нашого чилядника, - коли у нас ся мінтьі так ведут? А нащот того що наші за границьов май законопослушні - се йо, се чиста правда. Казав ми дісь сусід як прийшов із чеху, каже "я там ни годен бьічок верчи хуть де, а куй границю нашу пересікаю - та туй дома нараз бьічком - піііііу, вер го хуть де". Я уже мовчу за наші бутилкьі з мусором у ріках, на полонинах, у хащах, тай хуть де у шансах коло хьіж. Мьі гі білі циганьі. Європа.. яка у фраса європа..

С
Санькови

Ни розказуй ваші з жонов ночні приключєнія, бо тото ни слобудно сяк мижи чилядьов

Б
Богун

Хто хто вона, Лариса Гузиця?! не розпочув, якість звуку погана! або то діалект такий місцевий?!

І
Іван

Менше слів,більше діла,протокол за непокору,кайданки,суд,потім повістка,все,крапка

З
ЗАЛУПА

Каже Заєбу до втрати пульсу?)))) я вже собі уявив як це відбувається на капоті атівки.

М
МАНДА

Блондинка теж нервова як КоКаЇнИсТкА... по голосу чути що він не під кайфом просто ображений такими відносинами! а Блонді не прфесіонал поводить себе як бидло!

С
Саня

Лариса молодець, лиш треба було пи*данути му меже очі і мобілу в гузицю затовкати коби не її знімав а колоноскопію собі робив! Я з нею стикався, вона дуже порядна поліцайка!

К
коментатор

людина із села виходить, а от село із людини....

М
Мукачевее

І нагадаю, це все за наші з вами налоги

С
Сталоне

Молодєц блондінка могла за&бати му а він за&бав би їв в отвєт, файна історія получилася би. А так лиш поп€зділи)))

5
56678

Неврівноважена пані поліцейська... Її робота не метафорами кидатися. Це професійно не етично. "Топорна" перепалка в якій проявились її не найкращі якості. Дисципліну на дорозі так не проштовхують. Нехай на базарі фарбу для волосся продає...

Й
Йончі

Люди добрі, такі шофери, як наші наглі Закарпатці шофери майже ніде немає, то вам 1 факт! Я заграницею їжу уже багато років,зупиняли 3 рази, бо був у них рейд, то вам 2 факт! Як переходять наші шофера границю, нараз знають всі правила і культурно розмовлять з Поліцаями, бо такий номер, як дома непроходить то вам 3 факт!!

І
Ірині

То ся зве "ситий голодного не розуміє". Тобто поки сам не відчув зповна. А як то у Вас виходить: дуже чесний працював у міліціі. А у поліцію вже пішов не дуже принциповий+ чесний? Даруйте, але тема 3-го не розкрита

О
оті

Вломити треба було добре гуканові, а не спорити з хамлом і перетворюватись на нього. Такого бидла на дорогах зараз стільки розвелось, що страшно за кермо сідати. Була б моя воля то добра половина подібних їздунів залишились би без прав і їздили б на возах.

Ю
Юрій

Молодець блондинка!!!чкода що дадуть виговор,а через рук -два лишіть поліцію.Нашим людям треба п'яних міліцішту

С
Сергій

У США уже б мордою в асфальт.

МД
мішкови дпсу

раз яден такий старий матьорий гайішник, навірно 5 років ся учив у академіях, у протоколі словами написав " п'ять гривнів піісят копійок".....

ГП
Ганьба патрульній Ужгорода

Патрульні вместо того шоби робити роботу, зробили тут собі кружок писарів та штопають коменти

І
Ірина

З бидляками треба говорити на їхній мові. Тільки так вони розуміють шо ти їм говориш. Це як до прикладу війна в Україні: на нас напали з силою та зброєю і ми їм цим же відповідаємо, на шо вони офігівають. І є Європа яка гуманно по закону намагається вирішити конфлікт словами поки перед нею автоматами розмахують і роблять шо хочуть.

І
Ірина

Моя маленька історія. Я маю 3 брата, один із них дуже чесний та врівноважений, працював у міліції і розповідав історії в 100 раз гірші. Як бидляки могли себе поводити, з ними не можна було поговорити, вони тебе тупо не чули. І от коли вже не витримуєш, як перемкнеш такому бидляку ось тільки тоді він починав тебе чути і вже можна було будувати якийсь діалог. На такі історій другий брат завжди псіхував і казав шо це ужасно. Настав час, почали набирати в поліцію. Перший брат уволився з міліції а другий брат влаштувався в поліцію. Через рік другий брат з поліції розповідає як 3 рази за ніч виїзжали на виклик до мами на яку син нападав щоб забрати гроші на випивку (заяву на нього не писала, тому вони просто їхали геть) але останній раз як до неї приїхали син вже розійшовся не на жарт ні слухати ні розуміти нічого не хотів, от другий брат йому як перемкнув той син відразу почав нормально розмовляти. На шо перший брат прокоментував «а пам’ятаєш…?». Іноді це потрібно, щоб привести до тями.

V
Vit

Є різні менти, як і люди. Не треба робити з цього шоу. Сьогодні я порушив, пішов під "кірпіч" в Ужгороді, давно не був на тій вулиці. Зрозумів моментально що зтормозив, але що вдієш)) І як по замовленню назустріч патруль - червоні мигалки і під капот мені. Опустив скло, коп мені з ходу - ну що у вас? Я й кажу - їду в лікарню обласну, давно тут не був, трафік шалений, повернув не туди. Він каже - нема проблем, я зрозумів що не місцевий, розвертайся й за нами, потім направо до вокзалу, не будемо ж протокол складати з дрібниці. Ось вам й коп, а не мент. Тому й кажу - спочатку розкажіть по суті, й без образ, а потім робіть висновки. Бо буває що ми самі й провокуємо, хоч і не завжди))

С
Село

Я так думаву ош тот бидляк бульше не буде возитися на гумових колесах лем на диривляних, а май ліпший варіянт му втічи не передову

1
123

Молодець блондінка,так і треба із дикунами говорити,херої блін

Т
Таня

Все правильно вона сказала. Заєбати йому треба, однозначно.

С
Свистак

Най йде робити з мітлою

ПМ
Пішта міліцішта

Дурницю зробила Лариса-лейтенантка! Повелася на провокацію гукана, спустилася на його рівень. Тепер гуканиско буде перти у "активішти". Добре бачила, що знімають і провокують. Якшо праві мєнти, треба було в'язати і не церемоніі розводити. А якщо стопанули на разводілово - то маємо, що маємо

МД
Міша ДПСУ

Зміни не накраще !!! Тільки підняли їм заробітну плату за рахунок простих робочих ,і підняли таксу взятки ,а як брали раніше так беруть і зара тільки вже ціна інша , та і старі працівники знали хоч говорити боялись а ці дітвачню понаберали і за місяць два вони офіцерами поставали )) Я щоб офіцером стати 4 роки академії провчився а не два місяці!)

К
КЛІТОР

Сексі-КоП!!!?

Б
Блондинка

Проблема не тільки в особі, яка знімала і виставила цей жах. Вони дійсно не мають права цього робити. Проблема в поведінці самої поліцейської- вона не відповідає своїй посаді, веде себе як «базарна дівка»! Колись вони проходили серйозний відбір, їх вчили бути стійкими до стресів, вони одягали окуляри і робили «селфі», вважали себе фізично підготовленими, а протоколи складати не вміли. Чим вони відрізняються від Гаїшників? Для чого тоді були ці зміни? Для чого стільки грошей витратили з бюджету?

Ф
Ф

Прочитавши коменти можна зробити висновок: поліцейській треба дати медаль за красоту і орден за мужність та самовідвагу

М
Майкл

В Штатах цього водія без зайвих розмов би запакували. І не важливо, блодинка чи брюнетка. Свої права це хамло доводило б у СІЗО. Розмова була адекватна поки водій не почав хамити. Підтримую поліцейських.

Б
Бувало

Теперішня поліція , молоде покоління, взалі страх потіряли ! Це не водія як ви написали кришують , звичайний водій на звичайній простій машині, а поліція нахабно поводить, чому вона звертається на ТИ, і як працівник при виконанні своїх обов’язків може матюкатись? Зовнішній вигляд їй дозволяє працювати в іншій сфері , в цій табу. В державну роботу потребується висновок психолога і нарколога, вона його як видно не проходила. Ужасна дівчина.

Н
Нш

Та нормальна в нас поліція. Набрали з тих, хто пішов. Теж дзеркало суспільства. Чому не пішли професори кафедри риторики чи одні знавці, "як треба"? В нас шо народ одні святі англійські лорди, а все бидло й хапуги у владі? Як цікаво.

Д
Друг

В будь якому випадку вона себе так не має вести з громадянами, так поводяться з ментами бо вони так перед людьми вислужилися корупціонери кришувальники і все підле щоб людину без причин зупиняти потім гнати а може це а може то нервна та най лічиться іще молода щоб нерви мати то просто наглість безнаказаність чуствує місто її на вокзалі з органів вигнати з позором потім за таких як вона і реакція в людей до поліції

Б
Бачи

Та нормальнi поліцаї без причини не зпирають. А наші Закарпатмькі дебіли, видят машину та вже їм слина тече, та обнюховувт ги пси, бо трубку нико нидасть дихати, бо треба 400$ заробити. Нибулиби они такі, тай до них було би обращеніе по другому.

Н
Нннн

Мені її шкода.

М
Мукачівець

Лише в нашій культурі, таке хамське спілкування із жінками. Хочу звернутися до "кінооператора" Якби ти поспілкувався так із якоюсь жінкою в країнах Азії то її батько/брат/чоловік ізнасілував би тебе на місті. Я на 100% впевнений, що ти так із жінкою дома говориш. Якщо ні то май честь і мужність вибачитися перед жінкою-поліцейською публічно, так як ти переніс конфлікт на публічний простір. Тепер від тебе залежить її робота і подальше життя.

БВ
Блондинка в законі

Вона не просто блондинка, а дуже симпотна блондинка. Просто Міс-Поліс. Її треба пробачити. Робота у неї нервозна.

П
Просто

Не хочу розбирати цю ситуацію,лиш зверніть увагу в першу чергу,чого поліцейська без головного убору.) Це вже,як мінімум,порушення статуту про несення державної служби

П
проходив

Я цю блонду не захищаю, але впевнений що цей "ангелок-водій" спочатку зробив все щоб вивести її з себе, а потім почав знімати щоб виставити її в негативному виді. Не вірю що вона його зупинила і почала так говорити. Хто сумнівається - походіть с поліцією день і побачите скільки таких провокаторів-ідіотів вони зустрічають за день.

П
Пенсіонер

Міліція би так довго з ним не говорила, вже би сидів у кецку і на слідуючий раз думав як говорити. Поліцейська теж трохи балаган устроіла, є явні ознаки наркоспяніння , везіть го в наркодиспансер, робить непокору? Наручники, протокол, наркодиспансер і суд…

ДН
До нижніх

По тому шо є у відео важко судити їх, якби знали ситуацію спочатку тоді б було ясно, сам попадав на таке коли розвертаються доганяють і починають мозок €бати просто так, не спорю є нормальні, но з 100% 40% мудаки

Б
Бачі

Справді виглядало, що в карман щось суне, мене б таке тоже налякало/збісило. А стосовно суперечки- буває, обоє на відео говорять на підвищених тонах і як на мене саме водій спровокував це, як завжди буває коли хтось витягує камеру і хоче зафільмувати себе як героя. Звичайно покарання поліцейській тоже якесь має бути, но за ці провокаційні "відосіки" без причини з поліцейськими треба також карати. То тоже люди і вони на роботі і при чому на державній і при чому в органах. Щось не видко відосіків з Польщі нашої де 4 мільйони біженців їздять тепер, там розумняка чомусь нико не включає, а я би дуже хотів такі відео глянути. Написано,що попередня історія невідома, а хотілось би дізнатися.

Я
Я

2 роки тому подібно спілкувалася суддя з м. Рахів пані Марусяк. Вона і далі успішно працює.

Р
Русин

В нормальній країні гукан з поліцією так би не говорив, за секунду лежав би пискам на асфальті.Видно хтось з ментів його кришує, бо дуже борзо себе веде.

С
Сергій

Стільки негативу в коментах. А ви поміняйтеся з нею містами, скільки часу ви би змогли "розмовляти" з цим бидлом. На скільки би вас хватило що би не дати йому межи роги.

D
Denis

Poprobuj tak govoriti s Policieju v Poljchi abo Cechii...

К
Кікa

Та заєби му мижи вочи, вопще обнаглів

Ф
фатьов

Ісє Мукачево, бога му

Читайте також