Дві красуні із Закарпаття претендують на титул Міс Україна (ФОТО)

239
8

Дівчата увійшли у так званий короткий список претенденток – топ-25, з яких і оберуть Міс 2 вересня у Києві.

Закарпаття у цьому конкурсі представляють дві красуні:

Діана Переста з Мукачева, яка навчається на 2 курсі факультету міжнародних відносин УжНУ. Їй 19 років. Зріст: 171 см. Вага: 51 кг. Параметри: 85/60/90

Андріана Туркевич з Ужгорода, яка навчається на 2 курсі Інституту іноземних мов. Дівчина є майстром спорту з бальних танців та чемпіонкою Європи з бальних танців. Вільно спілкується англійською мовою. Дівчині 19 років. Зріст: 170 см. Вага: 45 кг. Параметри: 86/56/86.

До речі, наразі, поки дівчата готуються до фінальної частини конкурсу, стартувало онлайн-голосування за титул Miss Online. Відтак, за кожну з 25 кандидаток можна проголосувати через смс.

Щоб підтримати Діану Пересту, надсилайте смс на номер 701 з цифрою 17.

Щоб підтримати Андріану Туркевич, надсилайте смс на номер 701 з цифрою 23.

Між тим, зауважимо, що смс-голосування є лише невеличкою частиною конкурсу. Воно триватиме до 1 вересня. Фінальна частина конкурсу відбудеться 2 вересня, коли і визначиться Міс Україна 2016.

Додамо, що переможниці конкурсу Міс Україна зможуть взяти участь у глобальних конкурсах краси Miss World, Miss Earth, Miss International.

Коментарі

О
Ондри

Обидві дівчини гарні!!! Будем надіятися, що одна із них отримає титул, подивіться які там інші конкурсантки "я вас умоляю"....у дівчат багато шанців. Удачі!!!

L
lost

Обидві файнезні.

Б
Бобі

Дівчата молодці і дуже гарні!!! Вболіваємо за Вас) ви наша гордість))) а ці йолопи, які тут пишуть, спершу нехай на себе в дзеркало подивляться, а потім відкривають свій вонючий ротик))))

Д
Думка

ніколи не розуміла чому в конкурсах краси завжди беруть участь страшилки.Дівчат особисто не знаю,але до міс їм дуже далеко.Мукачево має набагато красивіших дівчат.Друга на фото взагалі скелет з губами надутими....

П
Паула

Ніхто і не сумнівався, що тут писатимуть свої брудні та огидні коментарі, ображені люди! Дівчата нереальні молодці, раз наважилися на такий відважний, так я зауважу зе раз відважний крок! Ніхто ж з Вас навіть не уявляєскфльки вони зусиль до цього приклали! З приводу гарніших дівчвт в Мукачеві і Маоі з лучок, то кожен мав можливість взяти участь і відборі!!! Тож наступрого року - ласкаво просимо!!! Просто підтримайте дівчат, а не показуйте свій вузький світогляд та злобу!

М
Марія

Що за дешевий скептицизм? Дівчата дуже гарні. Молодці. Андріана виглядає досвіченішою, але Діана аристократичнішою. Але це лише моя думка. Обидві красуні супер, молодці!

Р
Редакція

Смс-голосування є лише частиною конкурсу. Воно триває до 1 вересня. А вже 2 вересня відбудеться власне фінал конкурсу з виступами конкурсанток

Т
Тайсон

Це конкурс хто має більше цімборок і родичів які за неї проголосують... а не жюрі вибирає

Читайте також