Дикий випадок на Закарпатті: "ДАІшники" пограбували християнський ансамбль з Угорщини (Доповнено)

10
33

Прихожани однієї з церков Берегова повідомили Мукачево.net про дикий випадок, що нещодавно мав місце з гостями з Угорщини на Закарпатті.

Подружня пара – музичний ансамбль, виконавці християнської музики приїхали на Закарпаття на запрошення однієї з релігійних громад Берегова. Однак чомусь вирішили перетнути кордон у Вілку, що і стало фатальною помилкою. Бо буквально за кілька метрів на території України їхній автомобіль зупинили працівники ДАІ. Після перевірки документів чоловіку-водієві було запропоновано пройти тест на вміст алкоголю у організмі.

Потім патрульні на ламаній угорській повідомили, що їхній прибор зафіксував значне перевищення норми вмісту алкогольних випаровувань. Не дивлячись на те, що угорець присягався, що не вживав спиртного, закарпатські стражі порядку наполягали на інших результатах свого "дослідження". А відтак пригрозили великими неприємностями – аж до конфіскації транспортного засобу. Або штрафом – на вибір. Угорцям, які не знали як реагувати на подібні заяви і перебували у шоковому стані, не залишалося нічого як погодитись на шантаж.

Вони змушені були віддати вимагачам всі гроші, що мали при собі – 90.000 форинтів. Але нахабам у пагонах і цього виявилося замало – вони залізли у багажник та у якості "компенсації" привласнили цілу сумку з пакунками (переважно їжею з супермаркету). Отже, у Берегово гості з Угорщини все-таки потрапили, але з жахливими настроєм. Про випадок, що стався з ними, повідомили під час недільного служіння. Після виступу музикантів священик закликав прихожан по можливості фінансово допомогти постраждалим, аби вони могли повернутися додому. На Закарпатті вони навряд чи наважаться приїхати ще хоча б раз… 

Водночас, у закарпатській міліції відразу відреагували на інформацію про інцидент, повідомивши про початок службового розстеження.

Коментарі

С
Сергей

"Я вже тоді казав стид позор нашій міліції,шкода,що не маю відеореєстратора,щоб зняти той весь цирк" Цена видеорегистратора - 300 грн. и весь цирк сможешь снять.

С
Сергій

Вірю,що так і було.Не один раз їздив і на Лужанку і в Косино.Постійно стояли гаїшники, але чомусь не на робочому авто, а на власному,з затемними окнами,сидять вичисляють і зупиняють тільки мадярські машини, на наші навіть не реагують.Я вже тоді казав стид позор нашій міліції,шкода,що не маю відеореєстратора,щоб зняти той весь цирк.Я не виключаю,що їх туда відправляє начальство.Щоб стати начальником міліції треба заплатити велику взятку наверх,потім ці гроші звичайно будуть відбивати вже на роботі.Підлеглі будуть носити данину вже начальнику, у нас така корупція в державі.Бандити зараз всі в погонах ходять.

АМ
айбо молодец

хлопці неробіть суяту мадяри раз дали гривні бо боялися ош суята даяка буде а пак кось найшовся розумний і скоро придумав як гривні вернути назад а нащот даї каждий ко у нас їздить знаву пособі дись зайде до даякої тьоті мало упє а зажме а пак за руль и домів а типирь повічте та кібо небрали ко бо їздив ге?

П"
Получаєся "християни" дали взятку

Менти по любому урвали ,їм оправдання нема..Но раз "християни" не розводять(на щот суми і продуктів) та чому не пишуть заяву,ніде не жаліються.А злодії є всяде і не треба нараз туй усіх обсирати,кіть мадяр не пив та чому гроші вітдав а не пішов оформлятися

RV
Rysyn Val

2Донна А я вірю.Ви ніби-то з іншої планети впали.Хто сумнівається в "кришталевій совісті і чистих руках" наших гаїшників,митників,прикордонників,СБУшників?Та втім,який народ,такі і його "служаки"?Чомусь нікого не дивує що участковий їздить по селу на Паджеро,при зарплаті 2500-3000 гривень,багатьм хочеть на його місце дістатися.

Д
ДАЇ

Istvan, та ти здоровий дуже??? Певне печінка давно не боліла і травматолога знайомого маєш)))

ДД
До Даунни

У тебе щось з головою,іди провір.Вони у таку массу,в якій ти знаходишся,не ходять.

В
Вартан

Якщо викладене в статті правда - потрібно винуватців дати під суд. Однак, завжди потрібно мати на увазі, що малансько-помаранчева мафія спробує "розкрутити" чергову врадіївську історію для розхитування ситуації в Україні, незалежно від того хто насправді винуватий.

Д
Донна

Щось я не вірю цій християнській парі.Мадяри такі скупі а дали стільки форинтів і продукти.Вони ліпше повісяться чим щось віддадуть.Пара -аферистів.Най ці"артисти" дома сидять і таке "мистецтво" у маси несуть у себе дома.

ДД
до ДЕНА

Ні Ден, яка нація така держава. З наших людей будь-який малограмотний писарь дурних зробить, якщо не вірите зайдіть в любу установу і поспостерігайте 5 хвилин. Тому що розумні звідси тікають, а лохів лише примножується.

ДС
Джузеппе Сульфаро

Єдиний адекватний коментатор - Ден....

1
123

ДАЇшник 28.08.2013 10:08 | IP: 46.211.123.xxx Най платять нам хабарі - то не тронем . Бо іншим разом і дупи порвемо на шматя . А ви тут не ляпайте язиками бо й до вас приїдемо . Вставимо свистульку в одне місце . за хабар будете сидіти довічне Даїшники і пі..ец вам... ментярам

Д
ДЕН

Народ!!!Про що мова??? Прочитавши усі коменти- волосся дибки стало!!!!!!!!!!!Невже у рідному Закарпатті, та й в Україні загалом не лишилося людей з адекватною психікою???? І звісно, хто як не місцевий міг припустити, що угорські віряни нібито когось тай надули...Люди!!! Та майте ви хоч якусь елементарну логіку...Нема такого у Європі. І не треба розказувати, що якщо даішник стояв у Вилку, то він зразу мову угорську має знати. Багато їх там працює з сіл, де мовою угорською не володіють...і українською теж, на жаль((( Історія цілком реальна, тут нема навіть сумнівів. "Почерк" наших даішників на обличчя. А фури коли обкрадають? А біля усіх кордонів на рівному місці зупиняють машини на іноземних номерах? В Європі немає такого.....Тому їхніх поліцейських поважають...а наших - ненавидять...і обходять 10- ою дорогою. ГАНЬБА ВАМ!!! А В ПРИНЦИПІ,ЯКА ДЕРЖАВА, ТАКА І НАЦІЯ. І бачиться мені, що це ніколи не викорінити. І про яку євроінтеграцію може йти мова,якщо всередині країни суцільний ЖАХ!!!

I
Istvan

Пані УПА-2 та ДАІ - ви суки жовтоногі жопи, може сустримемося десь? Я випишу вам пару ньоклевеш!!

Д
ДАЇ

молодці пацани ти мадярони опше розїздилися тут як у себе дома! Якшо тут так хреново, то нащо лізуть сюди і лізуть...

В
Василю

какая нх европа? они еще пока с головой дружат.. вчера на зеленом рынке среди белого дня, при скоплении нескольких сотен людей-покупателей и торгующих, местный олигарх ( хозяин бывшей " хвилинки") развернул кран и бетономешалку и заливает бетоном свою новую недвижемость.. быдло-людишки( т.е мы с вами) и нх никому не нужны....а если сорвет стропу ? или выскочит ребенок? в Европе его бы так раком поставили..а у нас всем все до 3,14зды....

В
василь

пидпишемо з ес асоциацію піпец европі ми вам ще нетаке покажемо

1
123

pizdesch ,ja bu jix zabuv yrodu blad !!!

В
Вова

Та по обїздній до словацького кордону, наші даішники ("соловї-розбійники"), під приводом підозра на алкоголь, розводять словаків на бабки! Куди дивиться керівництво обласного ДАІ?

Д
даишнику

это ты и твоя банда в Великий Праздник Святой Марии такие комментарии даете...прикидываю о чем вы думаете и делаете в будни... ГОРЕТЬ БУДЕТЕ ПАДЛЫ СКОРО В АДУ!!!

9
911

Африка...

О
Олександр

Оборотні у пагонах!!!!!

Д
ДАЇшник

Най платять нам хабарі - то не тронем . Бо іншим разом і дупи порвемо на шматя . А ви тут не ляпайте язиками бо й до вас приїдемо . Вставимо свистульку в одне місце .

Д
джордан

який "прекрасний" коментар про "развод"! подивись відео як даїшники вибивають з людини зізнання, що він нібито п'яний в ужгородському наркодиспансері, ламають руки і мобілку розбивають об стіну... кому більше віри - віруючим чи нашим пагонам? ти і сам мабуть з останніх.

A
Anti-krot

Упа-2 - ти жизик недороблений

Д
даааа

при этом правительство подымает штрафы так как казна пуста и наполнить ее должны вот такие гаишники, какое правительство такие и гаишники.

АМ
А может это развод

Просто венгерский "христианский ансамбль" решил приколоться с пастора и подзаработать денежек? А? В стиле: "Ой, помогите, меня Ваши раздели" И все скинулись кто чем может. А кто не скинулся - тот плохой! Что-то мне не верится что в Вилке менты не знают венгерского языка :))) Вот на ламаном украинском - может быть. Да и "при улове" 3000 грн не думаю что еще полезли в багажник за пакетом с бутербродами. ФИО ментов и № машины конечно не помнят... Развод "по-христиански". (((

В
Вася

УПА-2, зітри спочатку шкаралупу з хоботу, перед тим, як присвоювати собі роль хозяїна! Обосратий вуйко у зайнятій від сусіда вишиванці.

M
McMurphy

Тепер би я хотів послухати їхню "поетесу" наталію машіко, якби вона описала цей інцидент!!!!! Мусора Пі.....си!!!!!!!!

В
вишня

Виходить що прокуратура і не збирається шукати цих розбійників в погонах. Знову скажуть у нас немає такої інформації.

У
УПА-2

А що це мадяре роз'їздилися як в себе вдома за Уралом? Торба, Дунай, Чорне море, Керченська протока, Дон, Волго-Донський канал, Волга, Кама, а там направо ф стєпь шірокую.

В
вуйко

А тим часом керівники міськ та райвідділів водять журналістів кабінетами, проводять зустрічі із трудовими колективами,вказуюють на відсутність кімнат тортур.

Л
Ледиді

Ну що Сашок, у Європу крокуємо, у Європу!

Читайте також