Джамала перемогла на Євробаченні 2016 зі слізьми на очах: як це було (ФОТО, ВІДЕО)

3
34

Завдяки неймовірній вірі у правду, Україну і себе, а також усупереч прогнозам букмекерів та зауважень критиків, українська співачка здобула неймовірну перемогу в Стокгольмі, де з суботи на неділю відбувся фінал пісенного конкурсу Євробачення 2016.

У ньому взяли участь представники 26 країн. Букмекери ставили на Сергія Лазарєва з Росії, але той посів лише 3-є місце з підсумковими 491 балами. Друге місце у представниці Австралії ДамІ Ім, яка отримала загалом і від журі, від глядачів 511 балів, хоча саме Австралія отримала найбільше від журі.

Джамала ж здобула 211 балів від жюрі, і 323 бали за підсумками смс-голосування глядачів, і перемогла.

Найвищу оцінку – 12 балів – Джамала отримала від журі 11 країн: Сан-Марино, Грузія, Боснія і Герцеговина, Данія, Молдова, Латвія, Ізраїль, Сербія, Македонія, Польща і Словенія.

– Якщо ти співаєш правду, це обов'язково зачепить людей. Я дуже хотіла, щоб крим мене почув. Щоб почула вся Європа. Я дуже вірила у те, що Україна заслуговує цю перемогу. Я присвячую її моїй країні та моїй прабабусі, – зазначила Джамала після фіналу журналістам.

Дивимося власне виступ нашої зірки та переможниці.

А ось це відео, на якому оголошують переможця, можна переглядати не менш часто, ніж сам виступ Джамали.

А ось окреме промо нового переможця Євробачення вже за підсумками фіналу.

Ну і подяка від Джамали за підтримку.

Коментарі

В
влад

я русинського роду... з часiв Русi... бендерiвську украiну проекту австро-угорцiв i "пiндосii" бачив у гробу з ix джамалами

П
Поли

Предки кримських татар відомі з часів Хозарського Каганату. До прийняття ісламу вони були караїмами та кримчаками, що сповідували різні версії юдаїзму. Хоч більша їх частина стала мусульманами, але талмудичні традиції - бути 5 колоною в будь-якій державі - залишилися. Не х...й було співробітничати з окупантами - не було би ніяких трагедій.

ДМ
дід Михайло

Тролі з Комсомольская правда ru, організували цілу війну

ДВ
до вариша і гейзо

Софію Ротару будуть памятати ще довго, бо не такі часи були, коли вона ставала знаменитою. Покоління того часу не могло собі позволити навіть подумати погано про неї. Людські цінності були інші. А теперішня молодь тільки й те робить, що моніторить інтернет та плює де треба й не треба. Краще б ви подумали, як стати такими, аби і ви вміли цінувати те, що людина робить.

H
hunest

The winner:Australia

В
Вариш

Євробачення давно виродилося. Нині тут призи дають або геям та лесбіянкам, або з політичних міркувань. Старі добрі часи давно пройшли, коли вигравали виконавці з великої літерами, наприклад всесвітньо відомий квартет АВВА. "Гринджолів" та "Руслану" вже ніхто не пам"ятає, а СПРАВЖНЮ народну артистку Софію Ротару будуть пам"ятати завждию.

Г
гейзо

Джамала це проект.Як при Ющенку була Гринджоли.Де тепер вони?Там буде І Джамала

ДВ
до всіх

Щодо політичного євроцирку, то спробуй ти "розумнику" туда попасти, а тоді я би хотіла побачити, якої заспіваєш. Бо сидячи вдома за копютером, легко "пургу гнать", тобто обсирати все і всіх. Але зовсім не просто щось добре зробити, а ще складніше про когось порядно думати. Задумайся над моїми словами і стань добросовісною людиною.

Д1
до 14:29

А який ваш любимий нік , Тьотя чи Закарпатець ...

АК
а кто это?)

...кончита сбрила бороду за звание народной артистки...какого народа?) голосовали мусульмане активно...так что учите ислам и ждите депутатку) https://www.youtube.com/watch?v=ZY9kR-antsI

Т.
Тьотя .

До закарпатця ,в нас хіба шо знають обісрати а не піддержати такі як ти ,вона молодець принесла Україні перемогу і європа нас поважає і другі держави ,якби так любили свій народ і державу депутати ,вот їм треба повчитися в неї і в других партріотів .

ДЗ
до закарпатця

Та який ти в біса українець, якщо пишеш російською мовою, тим більше закарпатець. Ти напевно просто "дурак руський", який служить і цим, і тим. Отямся, не верзи дурниць, не позорь "істинних" закрпатців.

ДЗ
до закарпатця

що ти зробив для України, що собі дозволяєш такі речі писати. ти хоч раз задумався хто ти за національністю, якщо знаєш хоч трохи історю свого краю,хто твої діди та прадіди. може краще почитав би підручник щкільний, а потім займався "болтологією".

З
Закарпатец

РОДИТЕЛИ "УКРАИНКИ" ДЖАМАЛЫ ПРОЦВЕТАЮТ В РОССИЙСКОМ КРЫМУ И ОФОРМИВ ПУТИНСКИЕ СПРАВКИ О "РЕАБИЛИТАЦИИ", ПОЛУЧАЮТ ОТ НЕНАВИДИМОЙ ИМИ РОССИИ БЕШЕНЫЕ ЛЬГОТЫ. 16/05/2016 Почему нынешняя победительница «Евровидения» Сусана Джамаладиновна – одна же певица Джамала - не любит рассказывать о своей семье, напрочь отказавшейся переезжать в Киев?

ДВ
до всих

очередний полiтичний евроцирк!

М
машала

Джамала молодець! Я рада за неї і за Україну. Дякую тобі, Джамало, за пісню і за Україну.

Я
яяя

Хлопці, ви напевно не українці, якщо пишете таку "дурню". Ви б мали пишатися та радіти за Джамалу, адже їй там було не легко,та вона перемогла. Будьте культурні та виховані у своїх висловах, бо ваші вислови - лице нашої України.

Я
яяяяяя

Хлопці! Джамала представляла Україну на Євробаченні. Ви трохи забули,що ви теж українці. Ганьба вам за те, що не вмієте цінувати та поважати своє рідне,українське, бо ви точно не знаєте хто ви. А було б краще, якби порадувались за неї, бо їй там було не легко і не просто, та все ж вона принесла перемогу нам, українцям. Будьте вихованими та культурними у своїх висловах! Не плюйте у свою тарілку, бо з неї прийдеться ще не раз наїстися! Слава Джамалі, слава Україні! Так держатись і надалі.

ДП
для Пішті

Відкіть беруться такі сомари як ти? Навірно в "мінстеця" клонувуть вас.

Z
Zoltan

Зрители Венгрии дали 12 балов!

О
Отто

До Пiштi Ты што фаен празновав выходнi што таку белiберду пишеш!!!!! Иди похмилися!!!

П
Пішті

УВАГА!!! УВАГА!!! З вчорашнього дня активізувалися парашинські тролі! З понеділка в них задача "очорнити" Джамалу, вигадувати любі історії з її біографії - популяризувати навмисне висилання Кримських татар з Криму... ну як знизу писали: сталін зробив добре діло виселив Кримських татар, врятував їх від розгніваних Кримчан.. не важно що в дорозі вмирали як мухи та була повна антисанітарія це не важно... головне сталін зробив добро... На деяких парашинських сайтах має вийти інформація що Джамала народилася в Росії, при змінні громадянства "десь" нема її підпису і тому вона є Росіянкою... цей виброс ще готують але якщо вийде то можна від душі поржати над парашинськими:))

Д:
Для :) и ему подобных

Вас что жаба давит? Столько злости, аж слюна брызжет!Если начать вспоминать, то многое о таких как вы вспомнить из истории можно. У ВСЕХ народов есть разное в истории. При чём здесь Джамала и её талант?! Постыдились бы!

:
:))

Нехай ще заспіває пісню "1943", де опише як кримські татари масово співпрацювали з гітлерівцями, за що й поплатилися роком пізніше.

Л
лора

Джамала - молодець.Пишаємось тобою. Пісня дуже незвичайна,заслуговує на перше місце.

С
Савік

Кримчаки та караіми, з яких нині складається кримськотатарський народ, до прийняття ісламу віками сповідували різні версії юдаїзму. Тому для багатьох представників цього народу є не дивною давня традиція - виконувати роль 5 колони. Те, що вони масово співробітничали з гітлерівцями не є новиною. Цікаво те, що товариш Сталін врятував їх від розлючених жителів Криму. Джамала - всього-на-всього чисто політичний проект.

М
марина

дуже рада за Джамалу и Украину

З
Закарпатец

Ку-ку ВIЛЬНА УКРАIНА?

М
Мукачівець

Хвала Богу.Типирь нараз зажы єме по новому.Аж ня серце хвата, як пише 007.

ДL
до loci

Пане loci-Василю , талановита кримчанка , поставила на місце російського " голубого" . Ви ж так у своїй росії проти них . Ви Джамалі повинні дякувати .

А
айно

Будьте певні навіть зараз повилазять ватніки та інші фріки, почнуть очорняти Нашу перемогу на Євробаченні. Їм би хотілося щоб переміг Лазарев, але... З перемогою Джамалу!

L
Loci

Джамала Дата рождения: 27 августа 1983 г. (32 года) Знак Зодиака: Дева Место рождения: г. Ош, Киргизия Деятельность: певица Вес: 60 кг Рост: 173 см. И при чём сдесь Украина? ВАсилю,навчись грамотно писати,на рiднiй мовi.

0
007

Якщо би не виграла сказали би що Україна недотягнула а так слава Богу всі допахали і получилося класно.Композиція за душу хвата відео теж на високому рівні,і всі дійсно попрацювали на всіх рівнях включаючи етнічний.Якщо так працювала би влада на всіх рівнях, а не жеби набивала то дійсно через пару років можна було б так порадіти і за всю країну!!!!!!!!!!

В
ВАсиль

Не прихильник Джамали.Але вона молодець.Трудяга.Впевнено виступала.утерла носа Росвї.Розпирає гордість за неї.

Читайте також