Джерело: Результати виборів на ромській дільниці в Мукачеві спробуть анулюювати за будь-яку ціну

13
61

Уже з понеділка має бути запущений механізм, аби через рішення суду вилучити усю виборчу документацію на одній з виборчих дільниць на довиборах в облраду в Мукачеві та наступним рішення суду анулювати результати виборів на цій дільниці.

Про інформує джерело Мукачево.net, нагадуючи сценарій та методи 2004 року.

Співрозмовник зауважив, що цього разу політичну санкцію на такі дії дано з Банкової, а юридичну сторону має забезпечити Віктор Медведчук через ручних суддів.

Нагадаємо, що 7 березня на основі колективної заяви окремих членів ромської дільниці було розпочато слідчі дії (виклики на допити) та подано зверення до суду заради отрмання санкції на вилучення усієї виборчої документації по даній дільниці.

Коментарі

СД
сивлюський до фредія

Можеш ня називати хоч китайцем. Я свої переконання не поміняю, ригоАНАЛьне бидло воно і є бидло. А ти як був ригоАНАЛьним Під*Ром так і лишишся.

F
Fredy

Редактору І в які Ваші правила вписується попередній пост?

О
Олександр

До Fredy Ти овощ безмозглий.... Які ще нах.. дитячі майданчики? Які дороги??? Ти там їздив??? Я штабіст? То ти гнида продажна. Взагалі сригнув звідци. Ти би краще свої попередні коменти почитав!!! Сам брєд ніс, а тепер тут умним показатися хочеш???

F
Fredy

Сивлюський не зрозумів твоїх недолугих закидувань щодо мене. До міліції поступила заява про підробку виборчої документації головою комісії №15010, по цій заяві проводиться слідство. Де ти бачив мої стверджування, що протокол підроблений?. Цей факт встановить слідство. Я на відміну від вас, єцівських шавок, звинувачуваннями не розкидуюсь, а лише констатую факти. А якщо у тебе весняне загострення і у тебе є лише бажання погавкати - та це твої особисті психологічні проблеми.

F
Fredy

Олександр Сашку, у мене і друга робота є, як лише тут з тобою демагогії розводити. Якщо так відстоюєш андрійка, то яка ТОБІ різниця, що зробив Чубирко в Подгоряні? Воно ніякою мірою на тебе не вплине, аби він хоч золотом там людей посипав. Ти, як шавка єцівська, і так не сприймеш цю інформацію. А якщо тебе все конкретно цікавить, то звернися з листом до депутата Мукачівської міської ради Чубирко І.І., щоб він відзвітував перед тобою про пророблену ним роботу за свою каденцію. Чи вмісто тебе, штабіста, і лист написати? Від себе можу лише написати то, що сам знаю: постійно проводить ремонт вулиць в м-районі Подгоряно, організовував ремонт дитячих площадок та спортивних майданчиків, реагує на звернення своїх виборців по поточним питанням, організовував розгляд питання в міській раді з питання розміщення шлагбаума по вул. Воззєднання. Та якби ти дружив з мозгами та не просто создавав срач у коментарях - міг би цю всю інформацію в інтернеті знайти, а не вислужуватись перед молокососом

О
Олександр

От так і живемо. Задай йому нормальне, людське питання і мозок закипів )))) - відповісти то нічого!!!!

СД
сивлюський до жаливи-дебіли

жаливо, почесний титул севлюського дебіла носиш ти. І я не маю наміру відбирати в тебе таку честь. А ше скажи жаливо-дебіло, звідки ти знаєш шо протокол підроблений??? Ти пророк, чи просто установку з штабу дали??? (На пророка явно не тянеш, а ось на шизіка.....) А ти разом з фредійом рад старатся. Без рішення суда, без експертизи, без допиту "свідків".... Це ще раз говорить шо ти Під*Растичний дебіл, який гавкає на фамілію Балога і все шо з ним звязано.

О
Олександр

До Fredy Я думаю що самим адекватним вчинком для тебе буде просто, щиросердечно та чесно відповісти на поставлені тобі питання. В противному випадку тобі тут робити немає що, та й грош ціна твоїм таким "відстоюванням"!!!!

О
Олександр

До Fredy "штабіста" ) Так ти і не відповів конкретно на питання!!! Стосовно підгорян, та й взагалі 5-го округу: Де Іван Чубирко провів зустріч з виборцями? Де він ознайомлений з наболівшими проблемами населення? Які в нього громадські заслуги? Що такого стоящого зробив для тих же Підгорян? Стосовно феєрверків: Докази у тебе є що це фінансувалося з міського бюджету, чи ти тільки пустозвонити знаєш? Ти якщо би був хоч на грамульку образованою і мудрою людиною то уточнив би і володів достовірною інформацією. А так ти лиш за пару рублів засоряєш ефір нікому не потрібною інформацією.

F
Fredy

До До цигана!!! У тебе мозгів не хватає собі хоч нік придумати, а ти про розумові здібності інших розмишляєш! Сядьте там цілим штабом, та хоч мало пофантазуйте))

F
Fredy

Олександр Ти по поводу заслуг Чубирко? Вийди в Подгоряно, і запитай людей. Смисл описувати, якщо у вас у штабі єц і вулиць таких не знають - балогу навіть в бутності його депутатом облради по тому округу і в очі там не бачили. Лише ви, єцуни проплачені, мабуть поплуталися - в депутати йшов молокосос андрійко балога, а не вітьок. А він ЩО ДЛЯ МУКАЧЕВА ЗРОБИВ??? Феєрверки на новий рік за рахунок міського бюджету, чи подарунки на фестивалі вина за рахунок його учасників???

О
Олександр

Жаливо, може і ти приєднаєшся????

О
Олександр

Хлопці (Фреді та Циган), Вам же запропонували висловитися... В чому проблема??? Де ж заслуги описані?

~~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

до сивлюського 11.03.2013 09:22 У тебе чоловіче крыша поїхала. у тебе шо, деменція? або пишеш із береґсазського коргаза? закрый пысок, докіть тя неулічать у береґсазу пропади із сього сайту, ты дурню.

С
Сабіна

Тут нічого дивного нема, всі знають як цигани голосують! Гроші взяли, проголосували, а потім "пишіть листи")))

МС
Микола Староста (Жалива)

Шановний, Балога поклав Закарпаття не на ноги, а на коліна. Що він дійсно зробив, так це поклав на ноги свою родину.

ДЦ
До цигана!!!

Нє, пан Балога не НЕП і не ЄС. А чому по ньому оцінюють рівень життя? А скажи умнику, хто Закарпаття на ноги поклав??? Хто за останні 10 років для нашого рідного міста та області робив все можливе??? Ти такий мудрий? Ти - яркий приклад ДИГРАДАЦІЇ. Бидлота не образована. Якщо ти такий проінформований "Мустафа" то напиши будь ласка поетапно що Іван Чубирко зробив тут для народу!!!!!! Я думаю що більшості тут буде цікаво ознайомитись з такою інформацією!!!!! З нетерпінням чекаю!!! Доречі ФРЕДІ, ти там як "штабіст" теж шось придумай або у шпаргалку взгляни... Ти і тобі подібні, не образовані і з дворовим воспитанням відноситесь до тої категорії, яку Азаров називає КРАВАСІСІ. І якраз що Ви і смокчете!!!

M
Mukachivec

ГАНЬБА!!! ЕМПІЧМЕНТ ПРЕЗИДЕНТУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е
еколог

повністю згоден з йошком

Й
ЙОШКО

Після прочиитаних коментів ганьблюся що народився на Україні.

Ц
Циган

До Севлюського. Ти придурку , що ти говориш ідіоте. При якому Балозі? Хто такий Балога і з яких пір по Балозі визначають рівень життя в Україні?!!! Балога що НЕП? Чи ЄС? Чи якиїсь державний економічний устрій? Це злодій над злодіями і аферист і кидала! Проститутка політичнна! Іди йому відсмокчи курво! Може тобі і жилося краще у синяку сосучи у Балоги старого, а тепер у малого!

МС
Микола Староста (Жалива)

А протокол ромської дільничної комісії, який здали у ТВК виявляється підроблений.

МС
Микола Староста (Жалива)

Сам ти сивлюський дебіл! Спрятався за ніком, як та гавкаш, як моська на слона, із за кущів. Не буду більше реагувати на твою писанину.

СД
сивлюський до жаливи-дебіли

Мій бос тільки моя совість. І я не служу ні балогам, ні бачкаям, ні бушкам.... Але то шо при Балогі людям жилося краще то факт. Люди будувалися, машини купляли, ДОРОГИ БУЛИ ДОБРІ, і ЗНАЧНО МЕНШЕ КРАЛИ. А твої риги тільки доводять країну до здачі в полон москалям, хоча навіть москалі зневажають твого недолугого няня, а Європа взагалі відвернулася від теперішньої бандитської влади.

F
Fredy

Ірина Не обовязково мати партбілет пр чи бути на зарплаті у регіоналів, щоб бачити, яке зомбоване стадо роблять з мукачівців балоговські змі. У кожного є своя думка, хтось її тримає при собі, а хтось нею ділиться в коментаріях. Згідно Вашої логіки, то Ви штабістка єц, отримуєте продуктові пайки від андрійка та маєте знижку в їхніх тц. А, зважаючи на останні події, Ви, напевно, представниця ромської меншини, яка щиро та оплатно відстоює вибір табору.

Е
еколог

сподіваюся що ПР відійде у 2015 році в історію

МС
Микола Староста (Жалива)

Сивлюський, все дуже правильно, що у нас не держава а руїна, тільки хто її довів до такого стану. Твої боси (Балоги) у владі більше 10-ти років їх і треба питати, чому ми так "добре" живемо.

С
сивлюський

Як повилазила ригоАНАЛьна бидлота захищати свого душевнохворого жаливу-дебілу. Одночасно рекламуютиь сайт "Помиї Закарпаття"... Мені приємно шо моє ставлення до допущених в інтернет психів, типу жаливи, викликала таку дискусію. Але зря стараєтесь, панове риги. Ваш поїзд летить на всіх парах в тартарари. І вам уже його не спинити. Все ваше скавчання, типу "поганий сивлюський" лиш додають в топку паровоза вугля. І поїзд, в один кінець, летить швидко, вже не зупинити. Просто я висловлюю думку простого народу. Не купленого, не заляканого, прозрівшого і думаючого. Того народу, якого так боїться ваш двічі несудимий няньо, того народу, якого так нещадно обкрадають вся шелупонь, яка дорвалась до влади, того народу який знесе вас нахєр на помиї історії, де про ваше правління будуть говорити не інакше як РУЇНА І ХАОС.

П
Політолог

П.С. наскільки відомо сайт Жаливи, редактор Закарпаття-онлайн О.Д. зранку відкриває першим. Та кожен день краде звідти "безграмотну" інформацію (фото) та видає її за свою. Щось далі коментувати на цю тему нема сенсу.

П
Політолог

Звинувачувати,все легше, як щось зробити. У Мукачево.нет та "Новини Закарпаття" діаметрально різні позиції редакційної політики. Крім звинувачень у "безграмотності" сайта Жаливи я не бачу але безграмотні фактично всі сайти(та почитати його чомусь "лізуть" все більше жадаючих). Помилок та закарпатських слів, можна знайти на кожному закарпатському сайті. Не маючи достатнього фінансування, сайти не мають коректорів(філологів), які би вичитували тексти. Факт той, що дуже добре,що у нас є можливості почути різні позиції, а вже самим робити для себе висновки.

В
Володимир

Володимир 09.03.2013 20:35 | IP: 37.52.141.xxx Чи не здається редакторам закарпатських інтернет-видань (Мукачево.нет, "Новини Закарпаття", Закарпаття-онлайн та інших), що акцентування на виступах сЕВЛЮШСЬКИХ І ЇМ ПОДІБНИМ які два слова без матів і образ сказати не можуть це прояв невидимої демократію Думаю що до демократії це не має ніякого відношення таких горе писак потрібно БАНИТИ БЕЗПОЩАДНО ЦЕЙ ТЕКСТ БЕЗ ОБРАЗ, НЕЦЕНЗУРЩИНИ ТА ОДНАКОВОГО ЗМІСТУ БУВ ОДНОЧАСНО РОЗМІЩЕНИЙ НА МУКАЧЕВО.НЕТ ЗАКАРПАТТЯ ОНЛАЙН НА МУКАЧЕВІ ВІН ВИЗВАВ ПОВІД ГОВОРИТИ КОНКРЕТНО ТА БЕЗ ОБРАЗ А НА ОНЛАЙНІ чомусь саме МЕНЕ ЗАБАНИЛИ З ТАКИМ ТЕКСТОМ НЕ ЗНАЮ АЛЕ МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ ЩО ТАМ РЕДАКТОР севлюшський

А
Антисеміт

Я, як працівник банку. по роботі дуже багато разів зустрічався з Ромами. І я добре знаю ЯК ДЕ І ЩО вони роблять. Тож можу уявити ЯК вони голосували, і цілком зрозуміло, що результати по тому округу є стовідсотково, навіть на 50% достовірними незалежними та незаангажованими

І
Ірина

Кому як не вам Fredy говорити про об'єктивність працюючи за гроши регіоналів та тримаючи партквиток від Азірова у шухляді

F
Fredy

Мукачівцю Можу з Вами не погодитись стосовно мотивації редакції мук.нет по видалянню коментарів. Відверті образливі коментарі, таких як севлюський, залишаються на сайті, а що стосується правдивої інформації (не бульварщина), яка бє по репутаціїї хозяїв сайту, але подана в дозволеній формі - видаляється. Так що про обєктивність цього сайту говорити нічого...

М
Мукачівець

Для Володимира 09.03.2013 20:35 Щодо видання Мукачево.нет, треба бути об'єктивним. Кілька місяців тому пан Д.Тужанський сказав, що без меценатів сайт самостійно утримувати він не може. Ясно і зрозуміло сказано. У порівнянні з іншими і-нет виданнями тільки у випадку важкого особистого звинувачення, публічно недопустимої образи і хамства, т.і., на сайті Мукачево.нет вилучаються коментарі. Це позитив, про який слід не забувати. Бо його на наших обласних і-нет виданнях більше ніде немає. В той же час на сайті у пана О.Д. під титулом "АНТИУКРАЇНСТВО", троль, намір "вбити клин" (мабуть в О.Д. голову -:)))), т.і., вилучається все. Тому від його сайту більшість відвідувачів відвернулася. У О.Д. на сайті залишилися одні сексоти та інфіковані СНІДом. Закрите Акціонерне Товариство!!! У виноградівській стінгазеті (Н.З.) 10 пятниць на неділю. Пишуть безграмотно і без суттєвого змісту, мов графітіс на парканах. Гидко відкривати.

Ч
читач77

загострення весняне у Балоги то спецслужби то підкупи

ВТ
володимиру та ірині.

Рівень савлюшського та його товариша-дурника гуцула відповідає рівню тих хто фінансує йей сайт.А хто це-думаю всі знають...

В
Володимир

Чи не здається редакторам закарпатських інтернет-видань (Мукачево.нет, "Новини Закарпаття", Закарпаття-онлайн та інших), що акцентування на виступах сЕВЛЮШСЬКИХ І ЇМ ПОДІБНИМ які два слова без матів і образ сказати не можуть це прояв невидимої демократію Думаю що до демократії це не має ніякого відношення таких горе писак потрібно БАНИТИ БЕЗПОЩАДНО

І
Іра

Ага,ніякої свободи слова. Мукачево.нет іде шляхом Закарпаття онлайн. Думала, хоч ви більш адекватні. А виходить ні. Неугодне сказане видалити? Сумно за вас.

ЗВ
з вул. Толстого

Нерозумію як Балога може щось бути недовольний судями, коли сам більшість їх лобіював та призначав на посади через адміністрацію президента Ющенка. Що породив, то зараз і має.

В
Волонтер

Чи не здається редакторам закарпатських інтернет-видань (Мукачево.нет, стінгазети "Новини Закарпаття", Закарпаття-онлайн та інших), що акцентування у назвах та в текстах повідомлень на одній національності у явно зневажливій формі протирічить основним засадам інформаційної політики? Може, варто схаменутися?

С
Сивлюський

Прошу звернути увагу, що по жаливі-дебілі питань ніяких немає. У нього весняне загострення і тому словесний понос, по темі, або без такої, так і ллється з обвафлених вуст вже немолодого шизофреніка. Питання в тому, шо бандитьська, Під*аРаська, влада втратила всякі тормоза. Самі по безпредєлу купляють, шантажують, залякують і ше шось говорять про чесність, уроди. Не дивляться на вибір людей, не дивляться на закони, а поступають як шакали вонячі. Але то вже недовго. Не спасе їх ні міліція, ні прокуратура, ні продажні суди, ні армія. Будуть тікати, аж гаті погублять.

МС
Микола Староста (Жалива)

Прошу звернути увагу, що по Оксані Балозі питань нема, як не було питань по Петьовці, де вибори Балоги виграли чисто. А там де мутили і виникли у них проблеми.

В
Валерій

На жаль, суди все більше втручаються в політику. Чи не задля рівноваги - бо ж часто вироки виносять політики.(

Ч
Чиновник

Усі ці розборки через міліцію і суд показують ціну слова Чубирка і Ледиди. Ясно як божий день що вони нічого не вирішують і ні на що не впливають. В один день вони кажуть що всім задоволені а коли їм кажуть з Києва фас то як ті гремлєни біжать у куплену міліцію і суд

Ц
цигане

в чинадиеве масово пидкупали садвари по 150 гр бардак але он и так не прошел справедливость есть

GJ
Glas Josef-Magda

jakshcho vi tut vsyi taki rozumnyi, pishete "rozumnyi",komentari visuvajte sebe v deputati.p......ti ne mishki nositi.

МС
Микола Староста (Жалива)

Балога вибори програв! Вибори показали,що авторитет Балог впав до рівня каналізації Мукачева.

Н
народ

. ви не бачите що суд все вирішуе і призначае

К
Костя

Підкупи були. З боку Балоги. Но не циганів подкупляли. А членів вибочої коміссії. Люди за 1000 грн продавали свою душу. Ханьба. А цигани знаєте які. Кинути їм пару копійок тай фляшку вина, і за того будуть голосівати за кого потрібно.

Ц
Циган

Та виходить ош Чубірко скуповував циган. А Вониза малого Барона , ой Балогу проголосували? Ви самі у це вірите? Тепер виходить що циганську дільницю скасовують і Чубірко депутат обл ради? Та так і має бути! Білі люди вибрали собі білого депутата! А цигане циганина! Білих людей більше як циган! Чого. Цигане мають обирати депутата білим людям? Чубірко наш депутат! А малий балога депутат у таборі!

ПЗ
пітюко з Паланку

Думаву Чубірко пудкоповував циган бо ун сам циганин по файті своєй ви шоинебидите люди шо ун циганча???

М
Миколові

Миколо, Хто скупив циган???

Ц
Циганові

Шановний, про які залякування Ви говорите? З чієї сторони? І хто ажіотаж створити хоче? Там, на ромській дільниці всі прекрасно бачили, як вельмешановний Чубірко скакав у очі їхньому депутату!!!!! Його ж власний транспортний засіб їздив по табору і роздавав по 70 - 100 грн та й горілку з цигарками. А потім приїхав на дільницю як би нічого не було. З кого Ви зараз ідіотів зробити хочете? З Нас, простих людей? Чому не розслідують ситуацію по 18-му садику (підгоряно)? Там же був масовий підкуп Чубірком!!! Чому не розслідують справу по побитті спостерігача? Там же на відео чітко видно хто і що робив!!!

%
%

"Джерело"?????!!!!! -це Балогас бэнд,яки побажалы залышытысь инкогнито,а ненавистного Медведчука приписали за антиевроинтеграционную пропаганду.

Ц
Циган

Не розумію одне, яке відношення має Медведчук до судів і до Банкової??? Балога хоче створити ажіотаж навколо себе щоб всі думали що з ним бореться Президент і всі впливові особи в Україні. Та ніхто б нічого не робив якщо б не нахабство І підкуп не залякування і фальсифікації на цій дільниці.

1
111

Шановна редакція, вибачте за неграмотність, а що таке "Джерело"?????!!!!!

ЙД
Йовжі Діджей

Думаву шо не получиться нич у Медведя і ШОВГОРА Чубірка

П
Правда

Чому не розслідуються масове вкидання бюлетенів, підкуп виборців на дільницях у Чинадієві з боку членів комісії Садварія, погрози з боку Анталовського-лісника у Копинівцях, "якщо не проголосуєте за Садвария -звільню з роботи", залякування з боку дуди, споювання виборців у Клячанові...

П
ПІПО

А чему удивляетесь?Были нарушения и правовым аспектом занялось МВД.Если будет доказано,что подкуп,махинации имели место,то не исключено,что поменяется победитель.Как работают Балоги мы уже знаем на примере Павла.Не имею оснований не доверять высшим судам Украины.

М
микола

Цыган скупили на корню. За счет льгот по неуплате налогов за занятие предпринимательской деятельностью, бесплатной воде,бесплатным вывозом мусора и так далее.Привелигированое нац.меньшинство однако.

Читайте також