Експерти без дозволу матері взнали причину смерті мукачівця, що помер в слідчому ізоляторі

10
10

Про це Мукачево.net розповіла пані Надія, мати померлого 30-річного хлопця.

За словами жінки судмедексперти без її дозволу зробили розтин та взнали причину смерті хлопця. Як йдеться у офіційній версії хлопець мав велику ракову пухлину у головному мозку, це і стало причиною смерті.

Ця звістка ще більше шокувала матір загиблого, адже вона ніколи не помічала таких проблем за хлопцем. На її думку така хвороба мала проявити себе заздалегідь.

Через це, мукачівка написала скаргу на ім'я генерального прокурора України та президенту країни Порошенку аби вони наказали розібратися з самоуправством правоохоронців.

Згодом Мукачево.net спробує взнати причину того, чому прокуратура без дозволу матері зробила розтин тіла?

А поки що, пані Надія буде шукати та добиватися покарання винних у смерті її сина.

Нагадаємо, 24 вересня у слідчому ізоляторі Мукачева помер 30-річний хлопець. Довгий час мати не хотіла давати дозвіл на розтин, адже не мала довіри до місцевих правоохоронців. 

На думку матері померлого, з її сина силою вибивали свідчення, аби притягти до відповідальності за злочин, який він не скоював.

Коментарі

2
2222

повністю підтримую знайомого, всім відомо, що померлий вживав наркотичні речовини та займався їх розповсюдженням, так що в його смерті винен тільки він сам, шкода маму тому, що вона дуже порядна жінка.

DF
de facto

Прокуратура,менты,судьи это одна ита же кухня,только рецепты другие. Они труг друга прикрывали и будут это делать далее,потому что если этого не делать система правоохранительных органов рухнет. Мать этого парня на правильном пути,засадить надо метров что это сделали и прокурора что разрешил это сделать.

А
ахмед

Канешно что нету доверия , когда у прокуроров по 5-6 тис. грн зарплата , а розежают на машынах по 100 тыс. ЕВРО!

ДЗ
до знайомого

ви хочете сказати,що молодий хлопець так просто без допомоги ментів помер...ви де живете у якому столітті...а мати не робить цирк, а добивається справедливості в пам"ять про покійного сина... не має до міліції і прокуратури та суддів довіри простого народу...всіх цих паскуд у сміттєві баки...

ТИ
то инсульт, то рак..мусора-пидоры!!!!

!!!

ТЗ
то знайомий

тримали його сім місяців, без обвинувачення, от хотіли вибити зізнання бо не признавася. Докіть буде такий безпредел в міліції - не буде довіри до міліції. Уже нико не вірить што міліція способна жулика імити, а вот гроші вибити то шо добрий динь.

А
ахмед

Отдибили парню голову ... как всегда в нашей стране не будет справедливости НИКОГДА!

Ц
цімбор

а чому звільнили лікаря з прийомного відділення

З
знайомий

мені соромно за матір !!! пані Надія виж знали що ваш син регулярно вживав наркотики , за наркотики його й тримали під вартою !!! Син помер і безперечно це горе , але для кого ви робете цей цирк, люди які на системі неможуть бути абсолютно здоровими . Чого ви добиваєтеся ???!!!! У вас син помер , а вам треба винних найти яких немає крім нього самого (хоть про покійних і неможна так ) .

ВM
Вебсамер Misanthrope

взнали = дізнались. плачевно таке читати чес слово ..

Читайте також