Halloween: Вогняне шоу у рові Ужгородського замку (ФОТО, ВІДЕО)

10
2

Вперше у історії Закарпаття відбувся творчий поєдинок двох закарпатських фаєр-шоу команд.

У переддень свята Хеловін і на честь настання цього свята у рові Ужгородського замку змагалися команди молодих людей, які з вогнем «на ти».

Молода та завзята Dargonfly та більш досвідчена і «обкатана» на публіці Fire Life. Останні, власне, є колишнім «підрозділом» клубу історичної реконструкції «Меч Оріона». Брати Кочути, які згуртували довкола себе однодумців вже давно займаються мистецтвом видовищного вогню і ось вирішили виділити цей напрямок діяльності у окремий клуб чи шоу-команду.

Однак, починали шоу молоді і завзяті Dargonfly. Настільки завзяті, що виступали з голими торсами у вечір, коли глядачі ледь витримували майже зимовий холоді пронизливий вітер на Замковій горі. Утім, чекати було варто, бо вогняна куля та палаюча скакалка від цієї команди – потішили. Щоправда, хлопцям і дівчатам є ще куди рости. Майстерність приходить із досвідом. Саме досвід і години і години репетицій було видно у роботі команди Fire Life, яка виступала другою. Їхній поєдинок на палаючих мечах, вогняний куб та злагоджений, відточений до синхронного руху палаючих маятників, танець зірвали не менші овації, ніж робота їхніх колег із дружнього клубу.

Ну і годі розповідати про те, на що варто подивитися. Ми для вас підготували деякі фото і вражаюче відео. Насолоджуйтеся.

Коментарі

С
Слов"янин

Колись європейські народи святкували гарне древнє язичницьке свято, яке протягом останніх десятиліть сатаністи наповнили своїм змістом і перетворили на суцільне потворство.

Д
Дима

Круто! Досить віртуозно.

Читайте також