Герої вдома: 128 бригада повернулася на Закарпаття в рамках ротації (ФОТО, ВІДЕО)

40
27

Закарпатських бійців зустрічали у Мукачеві не тільки усім містом, а цілим краєм - рідні, близькі та земляки з'їхалися звідусіль.

Урочиста зустріч тих, кого очікувало все Закарпаття, проходила на плацу їхньої рідної військової частини, що знаходиться по вулиці Ілони Зріні у Мукачеві. 

Більше 1000 закарпатців зібрались на плацу, щоб зустріти своїх рідних та близьких, військовослужбовців 128-ї ОГПБ, які приїхали для ротації з Артемівська. Всього, у Мукачеві зустріли близько 500 бійців АТО.

На зустрічі були також присутні й голова Закарпатськкої ОДА Василь Губаль, депутат Закарпатської обласної ради Андрій Балога, мер Мукачева Золтан Ленд'єл, а також керівники обласних силових структур, священнослужителі. 

Привітав з поверненням бійців командир 128-ї бригади, Герой України, легендарний полковник Сергій Шаптало.

Після урочистостей військові розійдуться по домівках та казармах, щоб провести час з рідними, близькими та друзями, яких вони так давно не бачили.

А так закарпатських героїв зустрічали рідні та близькі на плацу:

Комантарі командира бригади, полковника, Героя України Сергія Шаптало:

Вітальні слова полковника Сергія Шаптало до бійців 128-ї бригади:

Мукачево.net   

Коментарі

Т
Т.Г.Шевченко

А еще про чесность и допропорядочность русских офицеров писал Т.Г. Шевченко... Прочитайте "Катерина" - весь "руській мір" в одном стихе!

М
мукачівський

шановні християни перестаньте із ідіотами хворими дуелі на сайтах робити. Це хворобливі, проплачені, неосвічені болвани!!! Одним словом мацкальня! А нарахунок там намалювався крутий патріот, який хоче із всіма зустрітися-так Я живу в Росвигово, родом з Бобовища, хочеш підходи крутелик хренув

Т
толя

" Дайте мне роту российских десантников и я построю отличную дачу" . Генерал ВВС США .

ДП
до правды

где ты такую траву берешь? намекни хотя бы, и я хочу ..давно бомбу не курил.

Т
толя

Сказка ложь да вней намек - РУССКИМ ПЯНИЦАМ УРОК .

9
999

До правды ты изясь сказочнику туй ся намальовав бiда бытя побила!!!!

Т
толя

Главное подальше от вас .

П
последнему

Палата № 6 за тобой плачет . Потомок ты ордынский , и герб у твоей страны ордынский, НАПОМИНАЕТ ДВУХГОЛОВОГО ПЕТУХА .

ДМ
до мукачевский

ХТО ВАШ СРАНИЙ ГОРОД ПЕТЕРБУРГ ЗРОБИВ!!!" - не знаю такого города. знаю сраный львив. ну просвяти, посмеюсь. "ХТО ВАШУ НІМКЕНЮ ЄКАТЕРІНУ2 ТРАХАВ!!!" - да тот же кто трахав всю хохляндию, загоняя оттуда татар в крым, где и принудил их к миру. ты не знал? ну че с убогого чурбана хохляцкого взять. "КОМУ ВИ БУРЯТО-ЯКУТСЬКО-КАЦАПО-ЧУРКО-ЧУКОТСЬКЕ-МАСОНО-ЄВРЕЙСЬКА НАЦІЯ ХОЧЕТЕ ДОКАЗАТИ, ЩО ВИ СЛОВЯНИ!!!" - МЫ? хохленок - да ты идиот. ЭТО ВЫ ПЫТАЕТЕСЬ ДОКАЗАТЬ ШО ВЫ СЛАВЯНЕ! (правда чернобровы, черноволосы, круглолицы и чернозады - в зеркало чурбан глянь сначала). НАМ НИЧЕГО ДОКАЗЫВАТЬ НЕ НУЖНО! "...ПОЗОР ВСІХ СЛОВЯН - ВАША РАССІЯ!!! ..." - та ты, убогий, за славян не переживай. ты за свой ТАТАРОМОРДОВСКИЙ ЭТНОС ПЕРЕЖИВАЙ. СИРЕЧ ЗА ХОХЛОВ. А за славян можешь не переживать. Они как-нить сами разберуться. Так же можешь не переживать за БУРЯТ, ЯКУТОВ, КАЦАПОВ (потомков КРОМ), ЧУКОТСЬКЕ, ЄВРЕЙСЬКА нация. У каждого из них, в отличие от хохлов есть своя история.

ДМ
до мукачевский

тебе, придурку, РАЗРЕШАЮ переживать за ЧУРКО - ибо это твои хохляцкие родственники. А за МАСОНСКУ НАЦІЮ, боюсь тебя разачаровать, тебе переживать не придется. ибо таких шизофреников туда не берут!

ДМ
до мукачевский

"ХТО ВАШ СРАНИЙ ГОРОД ПЕТЕРБУРГ ЗРОБИВ!!!" - не знаю такого города. знаю сраный львив. ну просвяти, посмеюсь. "ХТО ВАШУ НІМКЕНЮ ЄКАТЕРІНУ2 ТРАХАВ!!!" - да тот же кто трахав всю хохляндию, загоняя оттуда татар в крым, где и принудил их к миру. ты не знал? ну че с убогого чурбана хохляцкого взять. "КОМУ ВИ БУРЯТО-ЯКУТСЬКО-КАЦАПО-ЧУРКО-ЧУКОТСЬКЕ-МАСОНО-ЄВРЕЙСЬКА НАЦІЯ ХОЧЕТЕ ДОКАЗАТИ, ЩО ВИ СЛОВЯНИ!!!" - МЫ? хохленок - да ты идиот. ЭТО ВЫ ПЫТАЕТЕСЬ ДОКАЗАТЬ ШО ВЫ СЛАВЯНЕ! (правда чернобровы, черноволосы, круглолицы и чернозады - в зеркало чурбан глянь сначала). НАМ НИЧЕГО ДОКАЗЫВАТЬ НЕ НУЖНО! "...ПОЗОР ВСІХ СЛОВЯН - ВАША РАССІЯ!!! ..." - та ты, убогий, за славян не переживай. ты за свой ТАТАРОМОРДОВСКИЙ ЭТНОС ПЕРЕЖИВАЙ. СИРЕЧ ЗА ХОХЛОВ. А за славян можешь не переживать. Они как-нить сами разберуться. Так же можешь не переживать за БУРЯТ, ЯКУТОВ, КАЦАПОВ (потомков КРОМ), ЧУКОТСЬКЕ, ЄВРЕЙСЬКА нация. У каждого из них, в отличие от хохлов есть своя история.

OM
orf mona karlovna

А может лучше было что бы они вообще никуда не ездили... Кто кричит герои, герои сам то туда ехать не хочет... И кого они победили под Дебальцево? Слава богу, что живые вернулись... так ведь не все , а то кто ранен? Сегодня покричат, а им потом с им с этими ранами всю жизнь жить. Мир нужен... всем.

ДИ
доНовости из даунбаса

Браво тебе бы сказки писать!!!!!!

ПУ
приехали убийцы

детей.

ДМ
до мукачевский

потомки татаро-монголии это хохлы. вместе с включением мордовского этноса ( когда Катька вторая переселила). Так что хохлы - это татаро мордва. Так-то чмо черножепое. Прежде чем писать ответ - посмотри в зеркало на свою черноволосую и круглую харю.

КП
к последнему

и тебя Бог да сохранит!

ДЯ
До я

Ти дебіл. Це видно навіть неосвіченим людям. Як би до нас не відносолись наші "правителі", Обкрадають вони і тебе також. Так що, папуасе, ридай і плач. А наші герої таких слів від бидла не заслуговують. Вони боролися з честю, хай навіть без зброї. А ти, чмо , сидиш вдома і строчиш коменти. щоб ти здох!

СК
Сергій К

Молдці хлопці! При всіх негараздах, слабкому матеральному забезпеченні, можливо некомпетентних командирах, але....наші хлопці свою задачу виконували на совість. Мацкальня, ще багато чого буде воняти на форумі, але головне ВЖЕ сталося - є люди, які здатні захищати свою Батьківщину від путінської орди. Щиро дякую, хлопці!

М
Марина

СЛАВА НАШИМ ГЕРОЯМ!!!!!!

1
12345

Шкодо, що щойно приїхавшого з АТО героя Васю не пустили на сцену...

Ф
ф

А коли героям повертатись на смерть? Скільки там,2 тижні їм дали, щоб попрощатись з рідними.Хлопці, втікайте хто куди може

М
мукачево

Дякуємо Богу, що ви у нас є! Молодці! Ви робили благородну і святу справу. ВИ- ГЕРОЇ!

М
Марія

Це наші герої!І ми нима пишаємось!І будемо пишатись завжди!Слава Україні !!! Героям Слава!!

V
vika

osobusto chula jak voenni mis soboju hovorulu jak dostala use ih cja patriotuchna hernja ne jidjte biljse tuda nasi yakarpatski hlopci dosta bolo u vojnu sja hratu opponent duse suljnuj a vu segunjata kalicsutesja ! y prujiydom dodomu yoloti vu nasi!!!!

М
мукачівський

до дяді руського-продажного мацкалика! ТИ кацап ане люмпен, тим більше не мукачівський,тим більше не НАРОД- ти гнот, продажна скотина і коли путя читать такі коменти, як в тебе, то плескать в ладошки!.Сиди в московї(татаро-монголії) не пукай , заробляй бакси к...а! А вернулися справжні ГЕРОЇ-СФОРМОВАНИЙ НАРОД!!! ХЛОПЦІ Ми Вам Дякуєм,ЗА ТЕ ЩО ЗРОБИЛИ, ЩО ПОВЕРНУЛИСЬ !!!

1
123

Никогда не ожидала увидеть такое колличество людей. На машине невозможно было подьехать даже близко к части. Людей были не сотни , тысячи полторы как минимум. Спасибо вам люди !!! Встречала знакомых которые пришли встретить, не родственников и ни друзей, а просто наших Героев!!!

Я
Я

Яке щастя, вони приїхали !!! Дякую кожному з них особисто ! Слава Героям !

Читайте також