Гільтайчук написав заяву на звільнення за згодою сторін. Його змінив Барчій

19
13

Про це оголосили на сьогоднішній сесії Мукачівської міськради та ухвалили відповідні рішення.

Віталія Гільтайчука звільнили 24 голосами депутатами міської ради, 1 проти, 6 не голосувало. Едуарда Барчія затвердили на посаді заступника міського голови 31 голосами депутатів, 2 проти, 3 не голосувало.

Заява Гільтайчуком написана за власним бажанням і датована 28 квітня. Андрій Балога подякував йому за роботу на посаді.

Едуард Барчій був обраний депутатом Мукачівської міської ради на останніх місцевих виборах. Він народився 24 січня 1971 року, працює заступником директора ПрАТ "Мукачівська автобаза".

Водночас, нагадаємо, що Віталій Гільтайчук працював у Мукачівській міськраді близько 2 років, куруючи саме комунальну сферу міста.

Коментарі

Х
Ххх

Там порядку всерівно не буде чи з тим чи з тим!

Н
небайдужий

Оленці. Мова йшла не про Барчія)))

О
Оленка

До небайдужого!!! Я думаю, що А.Балога хоч і молодий, але не дурний! Він вибирає собі тих людей, яким довіряє і які його підтримають і будуть допомагати. А за неадекватного типа, краще би в лічку сказали, а тут дуже гордо всі пишуть!!! Знаю Барчія багато років, хороша і дуже людяна людина, яка зробить для міста багато хороших справ. Таких би у міській раді побільше...

В
Всім

Ще не знати, кому повезло більше.Час покаже. " Все что ни случается, все к лучшему."

О
Овод

Незамінних людей не має, є лише вчасно не замінені. В даному випадку все вчасно. В. вчасно пішов, доки його не пішли.

Н
небайдужий

Віталій грамотний хлоп, професіонал і взагалі хороша людина. А меру слід подумати про свого піар-технолога, який до добра його не доведе. Абсолютно неадекватний тип

С
спеціаліст

вчора ще був присутній на профільній комісії ЖКХ, так себе впевнено вів цей гільтайчук, ще з мером вишивав по ратуші. Блазні точно, напередодні був коментар, що новина про відставку гільтайчука утка, а ні якраз підкилимні ігрища ще попереду,точно брак кадрів, ще б треба познайомитися із сірим кардиналом із столиці заїжжого Костенка, піночет відпочиває.

П
Петро

Досвід роботи має, а тепер повинен і громаді, і собі доказати, що може ще ефективніше виконувати завдання, які входть до повноважень заступника міського голови.

КС
Кожна српава

як палиця - має два кінці.

ГТ
где-то, так

Порой, какая-то мелочь может изменить всю твою жизнь. Не успеешь и глазом моргнуть, как что-то произойдет, когда ты совсем этого не ждешь. Все твои планы на будущее меняются и не известно, куда это тебя приведет.

1
1

От тепер Едік покаже всі свої вміння і навики по впорядкуванню грошових потоків

М
Мукачівець

Успів заробити на мерседес за 25 тисяч, не гривень та квартиру. Підтримую повністю А.Балогу, Недоторканих для нього не має. Не очікувано, видно що держить ситуацію під контролем. Це не словом , а ділом косить корупціонерів. Розігнати б ще "Муніціпальних неробів", які дублюють роботу поліції, було б на мою думку доречним, проте це лише моя субєктивна думка.

Я
явауіа

ой не все так просто... ой не все...!

Читайте також