Голова Ужгородського суду підтвердив родинні зв'язки судді з підозрюваним якого випустили під заставу (ВІДЕО)

36
13

Щоправда, у суді вважають, це дуже далекий зв'язок, аби впливати на рішення судді.

Голова Ужгородського міськрайонного суду Віктор Данко підтвердив, що суддя, який випустив під заставу підозрюваного у збуті наркотиків є його родичем. А саме двоюрідним братом тестя. Той ніби намагався брати відвід, але колеги йому відмовили. Про це повідомляють журналісти ТСН.

- Це далекий родич тестя, здається двоюрідний брат, він аж ніяк не підпадає під категорію тих осіб, які є тими родичами аби було прийнято неупереджене або незаконне рішення, тому, що так можна відводити будь-кого і будь-як, - прокоментував Тамас Деметрадзе, спікер Ужгородського міськрайонного суду.

А от експерти так не вважають, за їх словами навіть далекі родичі можуть впливати на рішення суддів.

Наразі, колеги суддів, які випустили під заставу підозрюваних чекають на текст рішення, аби подивитись мотивацію свого рішення.

Раніше ми писали про те, що затриманий на Закарпатті наркоторгівець родич судді, який випустив його під заставу.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті було затримано банду, яка продавали наркотики у трьох районах області. У них було вилучено наркотичні засоби, зброя та величезну суму грошей.


Коментарі

О
Обшуки

А прокурори

Б
Бидло

Продажне

ПЗ
Побутова заінтересованість

Наприклад, суддя може заявити самовідвід з цієї підстави, якщо він або його близькі родичі у тій чи іншій мірі залежні від однієї з сторін.

ПЗ
Побутова заінтересованість

Суддя підлягає відводу, якщо він є членом сім'ї або близьким родичем (чоловік, дружина, батько, мати, вітчим, мачуха, син, дочка, пасинок, падчерка, брат, сестра, дід, баба, внук, внучка, усиновлювач чи усиновлений, опікун чи піклувальник, член сім'ї або близький родич цих осіб) сторони або інших осіб, які беруть участь у справі. Перелік родичів є виключний. Не має правового значення та не може бути підставою для відводу за кумівство та інші форми соціальної спорідненості осіб. Водночас ці є іншими обставинами, які викликають сумнів в об'єктивності та неупередженості судді, та є самостійною підставою відводу судді. Пряма чи побічна заінтересованість судді у результаті розгляду справи може бути підставою як для відводу, так і для самовідводу. Заінтересованість може мати юридичний або побутовий характер. Побутова або фактична заінтересованість полягає в тому, що рішення суду може мати вплив на особисті стосунки судді з оточуючими. Наприклад, суддя може заявити самовідвід з цієї під

1
1234

Рафик неуинават йопта))

Й
Йовжі

Судили би наші судді добре лиш якби їхні діти підсіли на наркоту!!!! Тоді би вони знали і закони і як судити і все остальне!!!!

ПЦ
Прокурор Цап В В

То норма в нас взятку брати,жити добре незаборониш$$$$$ето всьо

П
Петро

Дуже здається що і голова ужгородського суду має якийсь корисний інтерес у такому рішенні судді . А чи не є ці судді ворогами українського народу ?

У
ужгород

Це саме той суд, де вже п"ятий рік гальмується справа лікарки-вбивці Балаж Наталії, котра будучи п"яною за кермом спричинила загибель двох прочан з Хресної ходи біля с.Глибоке на Ужгородщині.

Ч
Читач

Класно влаштувалися -родинний підряд-один наркотою займається а інший судить по свому і випускає-це ж Ужгородський міськрайонний суд .Цікаво якби тих суддів дітей підсадили такі родичі на наркоту як би вони тоді себе вели......але все ще попереду...

Ю
ю

а личико здивоване, як у ангелика...

П
Порошенко

під.... брехливий і ти отримав з того взятку?:))) ну так звідки машини будинок та поїздки .....

Х
Ханига

Деметрадзе жжот! "будь-хто може підпасти..." Ага, який же відвід якщо бабло занесли. Так і рідні батько-матір, чоловік-жінка, син-дочка не підпадуть. Ну вони ж тіпа не спілкуються, значить для відводу підстав немає.

Читайте також