Головою Берегівської РДА знову став Петрушка

30
54

Відповідне розпорядження президента Зеленського з'явилось на сайті Офісу президента.

Так, сьогодні 12 листопада, першим розпорядженням Зеленський звільнив Іштвана Петрушку з посади голови Берегівської РДА "у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України".

Однак, наступним розпорядженням президент повернув Іштвану Петрушці крісло очільника Берегівщини.

Зазначимо, що Іштван Петрушка працював на посаді голови РДА при Москалеві та підтримував на минулих президентських виборах Порошенка.

Раніше повідомляло Mukachevo.net, журналісти програми "Схеми" розповіли викриваючі факти, як дружина голови Берегівської РДА, в Києві, відчужує ласі шматки землі.

Пізніше, НАБУ вручило підозру дружині голови Берегівської РДА Ануш Балян.

Коментарі

Т
тарас

цей петрушка повнісцью знищив район казнокрад, дебил, який не вміє ні писати,ні читати,Лише красти,трахєї по мали стару анушу,за що вона його призначає на посаду,купує йому посаду.

Б
берегівчанин

Люди успокойтеся бо таких"вумних" по всій Україні наклали,які понакупляли собі ВУЗи по два-три. а початкової школи не мають, або мали по дві три ходки в тюрягу!!!

БЗ
Бабяк Золіка

Koton vagy Petruska

В
Вій

Петрушка - ні говорити ні писати. Нічого він на благо громади не зробив, зимою навіть сніг не був почищений в районі коли мешканці сіл його просили в фб. Мразота той петрушка.

T
tiszteletes

Do dopomohi - respekt.Dopomoha ta vasil ivanovics vo ne tudi popali,igyitj zvitsji.

ДД
До Допомоги

Яке відношення Допомоги до Районного Голови адміністрації ! Люди пишуть то що Тупого примітівного поставили головою Адміністрації ! Як нормальні людей попризначали на посаді повірте і люди Районну і Міста ліпшеби жили леше то пише каждий з шутками а і каждій шутці є правда !

Д
Допомога

В середу стартувала угорська зимова програма допомоги нужденним сім’ям та одиноким людям похилого віку в Берегові та на його околицях - Okumenikus Segelyszervezet teli karpataljai segelyprogramja. В рамках цієї організаційної допомоги Угорщина надає підтримку людям, які живуть у складних соціальних умовах на суму 9 пакети з харчовими продуктами, вітамінами, дитячими іграшками та дровами для багатодітних сімей та одиноких літніх людей у Берегові та прилеглих місцевосцях. В організації підкреслили, що на Закарпатті потреба у допомозі є дуже високою, через складну економічну та соціальну ситуацію в країні, оскільки багатьом пенсіонерам доводиться жити на суму 15-20 тис. HUF(1500-2000 грн), що, по факту, недостатньо навіть на ліки. Багатодітним сім'ям теж не легко прожити на ці кошти та при таких умовах - додають представники організації . Можновладці Берегівщини І після цього вам не стидно бути при владі !!!

ВІ
Василь Іванович-83 р.

Займіться малоімущими громадянами бо проблем погорло а ви б*єтесь за посади. Запитайте людину. яка відає соц. кухнею чи від би з*в що там варять. Гречка з просроченим ткрміном і шкура з тварин, так так шкура - не сосіски, не кусок м*яса. даже не варена ковбаса. дальше: мівіна, гнила тюлька та килька в консервах. А де тверде паливо. Замість брикерів вивозять старим людям відходи від брикетів а це чорний пил, які потім повинні пенсіонери сипати в мусор. Стульки дров вирубавли на кладовищі, чому не рознесли стареньким- це така турбота у нас в місті про бідних стариків. Но за фотографувати на прийомі великі фотографи. А ви питаєте перед тим людей чи вони дають згоду на фотографування. Може ім не приємно з вами фотографуватись- бо хм стидно, що їх довели до такого стану. Перестаньте піаритись на пустих обіцянках.

A
Aнуша

Цей дебіл мій четвертий чоловік.Я з цього неума зробили чоловіка,правда дорого обійшовся мені.Але він за рік тих 100-150 тис.євро може назбирати.

В
Василь

Ого ,тебе штирить.Зав'язуй з наркотою.

КМ
Культурне місто

Мукачево слід зробити центром світового туризму. Нехай там у Берегово роблять що хочуть. Тому потрібно розвивати культуру спілкування між людьми, вчити етику і естетику. Слід почати шанувати владу, Бо вона від всевишнього. Шанувати один одного. Тоді люди з усього світу будуть їхати до Мукачево вчитися жити. В інакшому випадку розбрати приведе до того, що почнуть добре жити щурі і інші народності, брудні і неохайні, не культурні.

ТВ
Тупий василь

А мине за бутилку паленки пияні микачивски бомжі склепали і я типир звуси цинтровским дриштократом .І ше я заздрю Василю бо у него нормальне житє. А я живу як та собака тіки бігаю і на всих гавкаю.

Ц
Центровський

Йой фрас што ся стало пуд моїм окном, Сиджу я у хижі в неволі, Галечане мерещат ся мині кругом, Бо правда чубатим май коле. О лисий муй Гецко, ты моя любов За тебе, муй газдо, на них я гавкочу, Вірю ош ся стрінем з тобою ми знов, Увідіти тя я так хочу.

ТВ
Тупий василь

Як такого дебілоїда як Василь можна було народити на білий світ...

В
Василь

Кацапе рязанський(будівля 09:26 і береговчанин 10:27) ти настільки тупе створіння ,що під кожною темою висираєш один і той самий текст про сральні. За ,що тобі боте гроші платять ,тиж тупіший за курку.

Б
береговчанин

А вы думаете, что в других госучреждениях порядок ? Фасад покрасили. стены побелили,окна поменяли а в зданиях внутри Горсовета один срач. Зданиям по 100 лет. ремонта никакого, народ работает в жутких условиях, это только в белом доме тепло и чисто,

БЯ
Будівля, як WC

Шановне товариство !!! Ви ділите портфелі, чубитесь а на повсякденні роблеми не звертаєте уаги.Сьогодні мав дуже неприємне враження від походу до юриста по безоплатній юридичній допомозі яке знаходиться в будівлі бувшого банку *Україна* Скажу вам - по перше, народ не знав де знаходиться і в якому приміщенні, накінець знайшов і..... зайшов. мені показалось, що я зайшов до туалету, людоньки - темно, мокро, сморід. таке враження що туди ходять бомжі та алкоголіки робити свої фізіологічні потреби . Мені треба було пару хвилин до себе дійти, вдихнути на вулиці повітря і пробігтись до дверей. Не знаю чиє то приміщення ,хто його арендує, хто повинен за нього відповідати. але грош йому ціна такому власнику ГАНЬБА !!!

Y
Yurii

Как в гостях у сказки Петруша и Хрюша

КД
Кривда до Правди

бий себе сам Дебіл! Я знав що так буде!

П
Правда

Йой який то я дурак .Я агитувавим за володика зиленого .Люде бийти мине по моїй дурній голові .Ну як по голові по гузици з двома вухами.

З
Зе

Что бездельники! Рвали жопу и не получили посаду? Оказывается все хотели посаду а не изменять страну?

О
Оно

Оно решило что я буду дальше воровать

GM
Gena Moskal

Ідіть ви всі на х..й! Ця хитрожопа морда моя школа. Цей хамелеон уже при всіх був. И з рапавим бив, і з помаранчевими бив, і з чоколадними бив, а тепер ще і з зеленими затусував. А гуном яким бив таким ся лишив.

ПІ
Петрушка Іштван Берегівський РДА

Но бачете що то Ліфт я маю більший IQ як куриця а розумніший як Осел леше Фалос менший но все рівно пройшов доказів що я Самий Розумний Красивий в Районі!

П
Правда

Купив сись безпредєльщик нашого малого кондитера губернатора з потрохами, але не все так буде! Як би сі коментарі скинути на сайт Зеленого? Ко знає? Бо дійсно, що розвели електорат як котят! Браво!

ДО
До Оксани

Да він може стати головою ОТГ по вулиці Окремий Хуторі Берегово там він буде мати цілу вулицю і 15 голосів

Б
Бондаренко

Неправда недав 100 тку дав леше 99 і пончик

П
Петрушка

Дякую що мене призначили дякую ! Леше боюсь що рожа моя ще буде Жирніша

SJ
Sin Jozsi

Mondtam neked Fiu te vagy a gyerek te nyersz a liften Ratermet vagy a Rudra fiu

L
Lift

Вот це Ліфт ! Людина яка на виборах Жили рвала за Порошенка прислідувала людей які мають інші погляди які голосували за Зеленського які мріють про то що в Україні можуть прийти зміни а люди можуть жити як дійсно Європейська нація ! Він розкрав район він з Маскальом Всі схеми розкрадання робив ! Так його Зеленський по протеже поданню Бондаренко Призначає ! Це ненормально а просимо всіх пишіть скарги на нього Президенту ! Це призначення є фактом Корупції нового Губернатора

LM
Ludas Matyi

Ezt a Rohadek kocsogot Beraktak ujra ez egy szenyes idiota Aki szetlopta a jarast ez Bondarenko nagy Protezseje! Hat szegyeljek magukat Ze komanda !

П
Петрушка

Пацани мені все рівно що пишете я Бондаренкові заніс квоту 100000 Євро і призначив мене можете ви писати що хочете я дав і я на місті остався на місті ! Оно Говоріло оно зделало !

ЗЯ
Зеля Янелох

Вот и сказочке конец! А кто слушал маладец!

ОД
Оксана до 1111

Успокойтеся, Іштван ще може стати головою ОТГ, вибори покажуть

Р
Русин

Іштван Петрушко не што иншоє як безграмотний руководитель котрому ище треба много чого учитися. Уровень його интелекту отвічає уровню шестикласника. Не розуміву чого такі бездари як увін сидавуть не у свої красла. Ниякого порядку у цій державі до того часу не буде докі нами будуть правити такі бездари як петрушко.

1
1111

С січня буде ОТГ не довго він буде в кріслі ...

М
Місцевиц

Ееее, влада, ви взагалі адекватні?! Та петрушка читати, писати і говирити не знає. Та нах за вас тоді голосували люди. Бондаренко, ти вообще безхребетний чи шо? Думаю тут майже голови сіл можуть тобою керувати, а не ти. Пустяк...

ПБ
Пишта бачи

Боже сохрани! Что ж ты наделал? Кого ты назначил главой РДА? Неужели на територии Береговского района не было более достойных чем петрушка. Району будет полный звиздец. Он никогда не работал и не будет работать на благо Украины, а только на личный карман. Наверно в этом ему посодействовала аннуш балян, которая в Киеве находится под домашним арестом. Позор Зеленскому из таким подходом..

Z
Zoltan

А может он прекрасный специалист, и лучше его нет в районе?!

ДО
До останнього

Щось в тому є правда, але туй скорше свою гру зіграв депутат Лунтік, який кришує цього казнокрада, але люди самі вибрали цих грошових мішків назад у раду, тому так і треба, все Ок.

Г
Газон

Уроди зелені...

S
Sdfy

Ровт сказав губернатору і потомка Франса Йосифа перепризначили.євреї ашхенази своїх піддягають )

Б
Берегівчанин

Навіщо цю клоунаду з ліфтом робити? Як за 5 років не було змін так і не буде...

L
lumpi

Чудово!!!

В
вольф

Цей точно проект Lift "виграв"!!!

О
Оксана

та най буде,лиш най помыняэ тих працывникыв ,що ще бачили Леніна.Треба їх заставити працюіати,а не протирати одне місце,тай й неля вже засиділася пора їй вже в школу йти трудитится)))

В
вольф

Какая отвратительная рожа!

3
33

gucul

НЗ
не ЗЕ!

Шановні,ви о брали цю владу ,ви рвали одне місце за ЗЕ команду...а де покращщання ,де обіцяний рай..Думай ТЕ !!!!!

T
tiszteletes

Szoval semmi nem valtozott,100 ezer eurot ert a zelenszkij becsulete.Petruska - aljas zelenszkij emberek aljas embere.

ДО
До останнього

Причина лиш одна, що і при цій владі, як і при попередніх, БАБЛО вирішує все

Б
Брензович

Агролучки в берегівському районі взяли в аренду від аанушки з академії сільких наук та при сприянні її чоловіка найбільше земель. А власниками фірми агролучки керівник офісу президента Богдан та деякі ще . Відповідь,чому цього типа в берегівському районі перепризначили. Ця влада еденттчна порошенковій,де бабло, вони вважають має бути по їхньому

ТМ
Тоже м ї провбовав

Знає тота момука-аннушка кому і як дати. Молодець!

У
Ура

Браво, розвод лохів, бабло перемагає добро, губернатор Супер!

Читайте також