Готові фарбувати траву: до приїзду Гройсмана на Закарпатті влаштували «совкове» прибирання (ФОТО, ВІДЕО)

9
21

Вже другий день в Ужгороді, його околицях, а також вздовж траси Київ – Чоп у бік Мукачева численні комунальники за допомогою спецтехніки косять обочини та кущі, наводять розмітку, миють та фарбують обмежувачі.

Усі роботи проводяться за потенційним маршрутом візиту прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, який запланований на Закарпатті найближчої п’ятниці, 11 травня.

Йдеться про району ужгородського аеропорту, на території якого весь вівторок косять газон та кущі, а також вздовж всієї окружної Ужгорода, яка веде від КПП на кордоні з Словаччиною у бік Мукачева трасою Київ – Чоп.

Покос обочин в районі аеропорту "Ужгород"

Як наноситься свіжа розмітка

Як миють і фарбують міст на околицях Ужгорода

Аналогічні роботи проводяться з іншого боку Ужгорода – вздовж об’їзної, яка веде через Баранинці та Минай в бік Мукачева та Чопа.

Свіжі білборди в Ужгороді

Також «благоустрій» проводиться вздовж траси Київ – Чоп під Мукачевом, у районі села Ракошино, адже за попередньою інформацією Володимир Гройсман планує завітати в село Бобовище, що тут неподалік, аби поговорити про перспективи виноробства на Закарпатті.

Зауважимо, що в останнє подібне прибирання в Ужгороді було перед приїздом дружини президента України Марини Порошенко, коли комунальники в лютому цього року мили міст.

До слова, за попередньою інформацією, Петро Порошенко також має відвідати Закарпаття, але ближче до 25-26 травня, на коли заплановано урочисте відкриття Бескидського тунелю в Карпатах.

Коментарі

М
Мінько

Коли м уже ходову розбив возячи жопу по берегівським і паланківським мостам та рішили залатати. Ко ми компенсує ущерб? Гройсманн! ? Пидрило вонючоє на пару з нашим начальником благоустрою.

1
123

якби ті люди об*єдналися які зараз фарбують, платають і миють !!! Хай би проїхався подивився і своєю сракою відчув все, що ми відчуваємо кожного дня!!!!!! Нашим людям багато не треба : 1. Хороші заробітні платні! 2.Комфортні дороги! 3. І відчуття що ти захищений законом!!!

ПА
план аєроплан

(ц) "Русинському народу вже зараз треба мати план дій..." Батенька, вам что за идиот методички штампует?

В
Вася

Но всі ви ідіоти. Що тут поганого що наводиться порядок? Причому тут Гройсманопорошенки? Та нехай кожен тиждень приїзджают. Така реакція спільноти, "прогинаються", "русини", про що йде мова! Ми що цигани? Йде мова про те, що наші місцеві "царьки" повинні це робити постійно, але вмісто того гроші крадуть. Москаль плаче Гройсман гроші забрав. Так не прибирайте, кажіть ви забрали.Але так виходить що Москаль бреше, якщо хоче зімітувати порядок без грошей. Виходить гроші є, а працюють лише перед приїздом пана!

П
Папастатопулус

>2018 >"Русинському народу вже зараз треба мати план дій..." Мені кажеся, ці дауни не вимруть ніколи

П
Правдоруб

....а чим ми відрізняємося віх Свиноросії????? А НІ ЧИМ!!!...там так само, коли hуйло десь їде - білять бардюри, миють тротуари, натягують бігборди про файний руцьким мір...не зважаючи на ті "майдани"-шмайдани, як була нація лизоблюдів, то такою вона й залишиться..НУТРО РАБІВ в нас вічне

І
Іван

потрібно Гройсману зробити екскурсію селами Лучки, Домбоки, Червеньово , Зняцево і так далі

Г
Гість

Готові фарбувати траву в зелений?

Р
Русин

Мы гройсмана не чекаєме! Вун нам не нужен! І ПОКАЗУХА ТОЖЕ НАМ НЕ НУЖНА! ЧИНІТЬ УЖЕ ПУТІ КАЧЕСТВЕННО ФРАСА ВАМ ТОГО!

Я
я

iдiоти - перед ким прогинаетеся?

А
анна

ласкаво просиме у чинадьово ! най би го провезли по дорозі із кольчина до чинадьова !

Р
Розмітка

Міг би й у Мукачево заїхати, може би тоді і у Мукачеві розмітку намалювали.

Ф
ф

в країні така война што пі--де ц А ГРОЙСМАН ПОЗИРАТЬ СОБІ ЗАВОДИК З ВИГОТОВЛЕННЯМ ВИНЦЯ МАЙЖЕ ГО КУПИТЬ СОБІ АБО ШОКОЛАДНОМУ а мо прості руснаки як жили на зароботках так і дальше жити будеме -- сівер - чехи -- польша -- АТО-ТИПИРЬ УЖЕ ООС - В КОГО ЯКІ ЗАРОБОТКИ ТАКА І ЖИЗНЬ к р а п к а

С
Споглядач

Як казав класик - проблема в головах у місцевих керманичів. Місцеві чиновники бояться накликати на себе гнів київського "начальника" жахливим станом області (стан доріг, мостів та й взагалі всього навкруги). Страшне в цьому те, що чинуші зовсім не бояться гніву місцевого населення, хоча б повинні були в першу чергу як раз бути підзвітні та боятись громаду, яка для них є Головним НАЧАЛЬНИКОМ, а не заїжджі київські дядьки.

Х
хехе

хех, так вот оно як - Жити по новому. :) Скоро як у Пiвнiчнiй Кореi будуть виставляти вздовж дороги де проiзжатиме Барин нерабiв, а хто не буде плакати з радостi - в тюрму. Красота, демократичненько, по-европейськи :)

*
***

До .!. : "лем єдна банда замінилася" - банда ні замінилася, замінилася голова!

1
123

йой на хоть раз у місяць приїжає,може тоді і дороги пороблять і чистота буде

ОК
Олег Качур

Совковая педерастия неистребима! Урря, таварисчи!

Ч
Читач

Совок 2.0, Слава Україні)))

М
Мук

У нас би було те саме

.
.!.

ну шо, майданмени, як вам ся жиє тепер? побороли совок? нич ся не поміняло з вашого майдана, лем єдна банда замінилася іншою ще гіршою, і так було є і буде в україні, поки з неї нічого не залишиться, а ви далі скачіть і гойкайте "слава україні" і тд ставляться до нас як до скота, якась сволота їде на закарпаття, треба аби чисто все було, аби коли оно проїде та трохи самооцінку потішило, шо при ньому все "гаразд"

Читайте також