Громадський транспорт Мукачева: з'явились фото перших автобусів, які вже незабаром курсуватимуть містом

39
19

Перші 20 пасажирських автобусів днями мають прибути до Мукачева, учточнили нашій редакції у міській раді.

Також у ратуші додали, що для забезпечення ефективності пасажирських перевезень у Мукачеві потрібно загалом 40-45 автобусів.

Перші 20 з них почнуть курсувати незабаром (десь у липні-серпні) по діючих маршрутах, а решту докуплять згодом за потребою та з оглянула нову транспортну мережу Мукачева, яку розробляють в місті спільно з угорськими експертами.

Усі автобуси - це сучасні Ataman А092Н6 виготовлені на ПАТ "Черкаський автобус", який співпрацює з відомим японським концерном Isuzu Motors Ltd.  

Щоб автобуси повноцінно запрацювали у місті, потрібно оформити ліцензію на перевезення, провести відповідний конкурс. Тільки після цього стартує процедура запровадження електронного квитка та встановлення спецобладнання на автобусних зупинках і у самих автобусах. 

Коментарі

Б
байкер

Я маю біціглі, і на громадський транспорт мені на.....ь.... Усі на колеса, укріпляйте організм, пОцани........ і не мучайте клаву на компах...

ДП
До правди

Не думау ож ти правда!

П
Правда

думаю, що справа хороша. буде достойна конкуренція приватникам. якщо ціна і якість перевезення буде лояльна для народу, то приватні перевізники підуть зі своїм хламом на металобрухт. дуже правильне рішення. та й москалю носа втрете, бо лиш по фестивалям їздить, та брудом поливає мукачево.

Д*
до *****

выглядиш из своим коментарем,як фляшка коняку из *****ми

ТЄ
так є

Да красиві картинки гарні задуми ,але це все розібється у сувору реальність.Перше це поведінка людей,а особливо молодих людей ,до чогось нового,Написати поцарапати роздерти,наплювати,ітд Далі інтенсивність руху аящо інтервали збільшать то на кожній запинці автобус будуть брати штурмом,не дивлячись на двері,,нову форнітуру,а напакуються стільки,що ні про яку людяність вихованість,годі сподіватись.Далі на наших дорогах такі автобуси обходяться в рази дорожче в ремонті,а ремонти будуть однозначно.І як каже приказка та твоя куриця што у тебе у гонци.Дохідність цього всього побачите через рік роботи.Але якщо є лишні гроші то спава добра. P.s.але зробіть так щоб перевізники приватні залишали бізнес з економічних причин а не адміністративних.....

П
Петро

Дуже добра справа, якщо паралельно буде робитися ремонт доріг ! Удачі !

*
*****

Тут як завжди - купа незадоволених коментаторів... Нові автобуси- це плюс, а мінуси побачимо, коли почнуть курсувати. Так що, почекайте з негативом.

М
Мукачівець

Збільшать часовий інтервал між рейсами з 5-10хв. до 15-20хв. щоб заповнити великі автобуси. І маршрут з кінцевої до кінцевої займе більше часу. Не думаю що людям буде зручніше. А малі маршрутки заберуть, щоб не складали конкуренції. Якщо маршрутки то зло, випускайте автобуси, маршрутки не кивайте, люди виберуть що ліпше.

М
Мукачивець

До Мукачівський з Міжгір'я То автобус №16, Эталон, скрипуций до ужаса.

М
Мукачивець

Это же Петрыка автобусный завод делает их, вот оно в чем соль.

Д
Друг

Одне дивує що спочатку ставлять на маршрути які гроші заробляють ви покладіть на ті маршрути де взагалі немає маршруток як район борок телеп

1
1

Власники автобусів усі бувші мусора, купили сараї і більше не яких витрат одні доходи ,а жебрач переживать ош перевізників ущемляють.Один автобус за місяць приносить стільки бабла ,що кожні 2- роки можна купляти новий,а не їздять перекривленні,як старі баби.

Д
джони

те перевозчики что сейчас это полнейшие дебилы, маршрутки ушатаные, водители неадекватные деграданты, если перевозчик не может поддерживать свои услуги на уровне, по нафиг его

М
Мукачівець

Не розумію що за безглуздя пишуть про віджимання чийогось бізнесу і так далі. Автобуси купили за гроші міста, тобто за гроші простих мукачівців. Усі зароблені гроші з перевезення також підуть в бюджет Мукачева через комунальне підприємство. І ці гроші з бюджета можна буде тратити на нові автобуси, на ремонт дорог. Якщо хтось і захоче вкрасти, тоді це може бути або водій такого автобуса, і це йому буде дуже важко зробити бо буде електронний квиток. Або може захотіти вкрасти якийсь чиновник, а це вже корупція і питання до прокуратури. Інших способів украсти нема. А тепер давайте подивимося, як працюють часники. Вони пускають розбиті автобуси на маршрут вже роками і всі зароблені гроші на що тратять? На ремонт автобусів? - Ні! На ремонт доріг у Мукачеві? Ні. На якісь соціальні проекти в Мукачеві? Ні! Лиш ціни на проїзд піднімають і просять дотації з міського бюджету. Ось це якраз і є крадіжка грошей коли приватні перевізники паразитують на Мукачеві і цьому тепер прийшов кінець

Р
рок

До Олександра. Коментар правильний, але до чого тут СЛАВА УКРАЇНІ?. То є заслуга місцевої влади, яка хоть шось робить для громади.

В
витек

Дорожная шашка быстро порешает эти автобусы , я думаю сначала надо сделать в городе идеально ровные дороги , это сэкономит бюджет на ремонт этих автобусов , а так же сэкономит деньги всех жителей этого города которые систематически носят деньги на автосервис за ремонт

МЗ
Мукачівський з Міжгір'я

Пам’ятаю, на автобусі тормозні колодки скреженят так, що з початку біля Педухи заскрипів, пак біля Юного техніка, потім біля Ідеала (Не пам’ятаю номера маршрутки - жовта))) ), чути на весь район, що треба збиратись ))). Но суть то та, що нове є нове. Та може і відношення до роботи буде дійсно іншим. Все буде добре.

О
Олександр

Це не монополія, а результат безсовісних діянь приватних перевізників!!! Їздити у сараях які вздовж і впоперек перев'язані проводом і з останніх подихів приносять "хазяіну" гроші - не повага до самого себе! Люди грішать на міську владу, бо піднялися тарифи на проїзд... Шановний, а до чого тут міська влада??? Що було коли міська влада спробувала прижати горе перевізників за тарифи???? Правельно, ці гавновозки не виїхали на маршрут, а п'яні водії на пікет...!!! Тепер цей транспорт буде приносити кошти у бюджет, які будуть використовуватись на потреби громадян міста, а не на карман селюкам жадним, з сіл Мукачівського району!!!! Та і притензії у бік міської влади у разі не належного утримання автобусів вже будуть оправдані. Молодці! Так тримати! Слава Україні!!!! :)

НГ
Не грай

Це монополія. Всіх перевізників вон за двері. А комунальне підприємство на ринок перевезення.

Читайте також