Губернатор Закарпаття закликав земляків проявити у другому турі громадянську свідомість

10
10

Голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші звернувся до жителів краю.

Дорогі краяни!

У цей відповідальний для країни час ми звертаємось до вас із проханням проявити свою громадянську свідомість і зробити вибір майбутнього України, нашого рідного Закарпаття.

Наш край багатонаціональний, але споконвіків почуття дружби, толерантності і взаємоповаги одне до одного були визначальними у стосунках. І це засвідчив І тур виборів Президента України: Закарпаття з честю витримало іспит, і вибори пройшли чесно, прозоро та демократично. Це підтвердили зокрема і на зустрічі в облдержадміністрації керівники виборчих штабів Віктора Януковича та Юлії Тимошенко, правоохоронних і контролюючих органів. Як визнали всі учасники виборчого процесу, область належним чином підготувалась до проведення виборів, якщо і траплялись незначні порушення, то вони жодним чином не впливали на результати голосування. Тож користуючись нагодою, хочемо висловити вам, дорогі земляки, слова щирої вдячності за патріотизм, мудрість і витримку.

Сьогодні у країні, і передусім у столиці, зростає суспільна напруга, що вже межує з істерією. Виборців залякують можливими фальсифікаціями, провокаціями і т. ін. Таке нагнітання обстановки вигідне певним політичним силам і передусім їх лідерам: заявляючи про можливі провокації, вони тим самим готують собі поле для протиправної діяльності.

Тому закликаємо вас, дорогі закарпатці, у цій непростій ситуації залишатись спокійними, впевненими в тому, що вас голос є вирішальним у виборі майбутнього Української держави. Не піддавайтесь на провокації і не дозволяйте торгувати вашою совістю. Проявіть свою громадянську свідомість і візьміть активну участь у виборах, віддавши голос за одного із кандидатів.

Зі свого боку обіцяємо на рівні області забезпечити всі умови для волевиявлення громадян і проведення ІІ туру виборів Президента України.

Віримо у вашу мудрість, шановні закарпатці!

Голова державної адміністрації Олег Гаваші

Голова обласної ради Михайло Кічковський

Коментарі

Т
Тетяна

Не дай боже прийде Юля до властi.Бiднi люди вже не виживуть.В таке болоту Украiну загнала.Так i дiтей наших не пощадить.

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Когда же эта серость геологическая заткнётся? Оно же спит и видит себя премьер-министром. Не дай Бог к власти придет "декан - проффэсор" донецко-луганского бандитского факультета. Хочется верить, что большинство населения ЗАКАРПАТЬЯ уже поняли кто такая Тимошенко, и что такое трусливый Янукович со своим сбродом - от Азарова до Герман. Люди! не дайте прийти к власти бандюгану, не позорьте ЗАКАРПАТЬЕ

В
Вова

кіть мож за кого хоч голосувати то я - за бабака

В
Василь

ага, за Юлю, то за Ратушняка. А Ратушняк - то якраз і є рекет і бандіт, так шо виберайте люди

Д
Дем

Нужно отдать свой голос только за Юлию, если хотите возврата рекета, безпредела - голосуйте за Янека. Думай, какого будущего хочешь своим детям?

Я
Яна

голосуйте за нас - за бабака http://www.mukachevo.net/ua/news/view/24104-прогноз-від-бабака-тимка:-цьогорічна-весна-буде-ранньою-і-теплою

Д
Данча

Дубрі, свині ріжу, вівці пасу, крумплі печу, на джіпови по горах ся вожу БЮТиків дагде ловлю, та тоже на шкварьки пускаву.

Д
Дід

ха-ха, помню-помню)) як ся маєте?

Д
Данча

Лем не за курву з косоу.

І
Іван

так і шо - за кого голосувати? вать у нас демократія?

Читайте також