І смішно і грішно: На Закарпатті шахрайка натрапила на священника від імені якого збирала гроші

10
7

Отець Аркадій одразу ж викрив шахрайку і опублікував фотографії у соціальній мережі "Фейсбук".

"Христос Воскрес, дорогі друзі!Під час карантину з’являються багато шахраїв, які просять допомоги на лікування дітей.Одна із шахрайок прийшла сьогодні до мене додому і просила допомоги для хлопчика Волошина...документи, які вона подала були фальшивими і недійсними.""Але коли я їй сказав, що документи фальшиві,то ця жінка почала виправдовуватися ніби вона ходить по людям з благословення священників о.Аркадія і о.Михайла,на що я усміхнувся і кажу,що я о.Аркадій .
Тоді вона почала клястися і виправдовуватися ,що вона більше небуде, тільки щоб не викликав поліцію,але я їй не вірю! Тому викладаю її фото і прошу всіх моїх знайомих,щоб були обережні!. І прошу вибачення від тих кого ця жінка ошукала,прикриваючись ім’ям священників."


Коментарі

ГП
Гуканчук Петро

А служителі релігійного культу хіба не просять хто скільки зможе? Може вони на землі працююь, сіють і врожай збирають?

В
Васька

Мадаунчику шо там в кінчеші....є коронкавірусчик?

М
Майдаун

Дятле,“даааа”,ти ще думаш,ош ти вибираєш!? Тормозе тобі вже 29 року призначавуть,а керовуть тобов всі,як тув шлюхов вокзальнув! Плоть твою тобі комуністи создали бо ви не трібні штось людськоє создати!

Д
даааа

се наша країна, кров і плоть наших громадян. Бо то не прийшлі нами керувуть, а ті, шо сьме убрали. Нечево на зєркало пеять, колі рожа крива

М
Мукачівка

В Мукачеві тоже є така аферістка Костичка Наташа

Г
Громадянин

Отець Аркадій,чисть вам і хвала! Треба покласти край сим бездушним аферистам.І тим хлопчикам,що в жилетках на світофорах збирають баригам гроші прикриваючись “благодійними” фондами! Справедливий,пожертвування то одно спасіння у цій недодержаві! Але треба перевіряти тих хто просить.І не давати фондам! Україна,то бандитська гомофобна групіровка!

С
Справедливий

Рецептів три , як позбутися цих явищ. Перший : повністю припинити будь-які пожертвування , на будь-що і під будь-який привід чи ситуацію ! Другий - негайно викликати поліцію . Третій - бити ....жорстко .

Читайте також