Як делегація Закарпаття розвернулася на півдороги до чеської Височіни

4
13

Курйозом, а точніше дипломатичним ляпом, завершилася поїздка закарпатських посадовців до чеських партнерів, яка мала тривати 2 дні й передбачала низку важливих зустрічей з керівництвом чеського краю щодо співпраці в рамках благодійного фонду «ВіЗа».

На сайті Закарпатської обласної ради цей візит детально описують, окреслюючи як надзвичайно важливий, особливо в контексті нещодавніх проблем у співпраці з чеськими партнерами, інформація про що стала надбанням громадськості.

Візит був запланований на 30-31 березня, але як стало відомо Mukachevo.net, за 100 км до чеського міста Їглава, де і мали відбутися зустрічі, закарпатська делегація розвернулася і повернулася додому. Рішення про повернення було ухвалено після телефонної розмови з приймаючою стороною, чеськими партнерами.

Як вдалося з’ясувати Mukachevo.net, причиною відмови чехів приймати закарпатську делегацію і фактично скасувати 2-денний візит стала відсутність у її складі бодай когось із керівництва Закарпаття, зокрема Михайла Рівіса, чия участь у делегації з самого початку була заявлена та підтверджена. Але зрештою Михайло Рівіс не поїхав. Офіційна причина: хвороба. Хоча про це чеські партнери дізналися лише у день офіційного візиту за кілька годин до старту офіційних зустрічей. Їхня відповідь була вичерпною: потреби у візиті нема.

І це при тому, що делегація Закарпаття мала зустрітися з представниками Міністерства оборони ЧР щодо реконструкції цвинтаря на Шахті в Ужгороді. На другий день візиту були заплановані важливі перемовини у будівлі крайової ради Височини, у яких мали взяти участь Їржі Бєгоунек – гетьман краю Височина, член Палати депутатів Парламенту ЧР, Володимир Новотни – заступник гетьмана краю Височина, член Постійної конференції, Марі Кружікова – член Ради краю Височина з питань культури, збереження культурної спадщини та туризму, Вацлав Кодет – член Представництва краю Височина, член Постійної конференції, Мілан Плодік – член Представництва краю Височина, член Постійної конференції, Зденєк Кадлец – директор крайового уряду Височини, голова благодійного фонду «ВіЗа», Йозеф Недвєд – член Постійної конференції, член благодійного фонду «ВіЗа», позаштатний співпрацівник краю Височина та інші.

Було заплановано, що у частині програми візьме участь також консул України в Брно Іван Холостенко та Мілош Вистрчіл, член Сенату Парламенту ЧР, голова Комітету Сенату з питань регіонального розвитку, державного управління та охорони навколишнього середовища.

 

Коментарі

З
Закарпатец

http://blog.beinenson.news/2016/04/10/exile-ukraine-russia/ «Вопрос «Валить ли с Украины?» уже не стоит. Стоит вопрос — Куда?». Рассказ киевлянки

З
Закарпатец

ОДНО СЛОВО - ЗАССАЛИ! ЭТО ВАМ НЕ НА МАЙДАНЕ ГОРЛОПАНИТЬ ЗА БАБКИ КОЛОИОЙСКОГО

Й
ййй

Може все-таки не на півдороги, а на півдорозі?

КВ
КО ВСЕМ

БАБКИ ИЗ ЭТИХ ДУРНЕЙ СТЯНУТЬ...НЕБОСЬ ЗА СВОИ НЕ ЕХАЛИ,ДОЛБИКИ...ВОТ ТАК В ЕС "ЖДУТ" ВСЮ УКРАИНСКУЮ НАЦИЮ....

Д
Добрый

Чё на Ривиса гоните! Знатный поц! У 2004 році закінчив Львівський політехнічний інститут, 1993 р.Ужгородський Національний університет, за фахом – юрист. Заслуги та досягнення - Заступник голови Закарпатської ОДА Чёта ржу! Поехал - слил соляру - вернулся. И нахрен ему ваши визиты!

М
МедіаКритик

Тільки дарма пальне спалили...

Б
Богдан

Сепарсько-контрабандистська шайка обламалася.

Т
Тормоз

Цей народ не достойний такого толкового Киривництва.ХАЙ Закарпаття буде вдячне за те,шо Вони погодились кировувати краєм.Слава нації.

B
betonus

Хоч пива чеського попили?

T
Team

100 пудов

БТ
Був там

Разом з ними їхали мери міст , Лунченко , Білецький , Андріїв . Лунченко так ху ями обкладав Рвіса та Москаля , що противно було слухати

Х
Хохли...

Все через ж.оппу. Як і завжди...

ВЗ
Василь з Ізи

Таможники ріввіс є пустим пуцером лунтіка і дуполизом тупим а не головою ради

Читайте також