Як на Закарпатті демонтують стратегічний нафтопровід та збувають дизель на «лівих» АЗС (ВІДЕО)

9
13

Програма ТСН.Тиждень підготувала власне розслідування про те, як уже кілька місяців ріжуть нафтопродуктопровід «Самара – Західний напрямок». Спочатку на Свалявщині, а останні тижні – на Перечинщині.

Згідно з розслідуванням журналістів, демонтажем займається «Прикарпатзахідтранс», яка представляє в Україні інтереси російської «Транснафти», а фактично Кремля. Довжина нафтопродуктопроводу – 1433 км. Нафту з труби, розповідають журналісти, продають через АЗС – легальні та нелегальні.

Деталі – у розслідуванні.

Коментарі

М
Мигаль

По тій трубі качали соляру із совка на групи військ в Європі. Совка уже нема, груп теж, труба згнила, з чого кіпіш?

Б
Бумі

Ооооо! Мультя в сюжете нарисовался!!! Мультя который ещё 7 - мь лет назад воровал дизель из трубы теперь беспокоится о о благосостоянии Украины! Черти- вы совсем потеряли почву под ноами? Или так уверены в своей безнаказанности? Ублюдки паршивые!

М
Мацкаль

В этих трубах была "техническая" соляра - миллионы тонн, - так называемые транспортировочные, которые заливают трубопровод перед работай, эта соляра по договору принадлежит поставщику. А теперь представьте сколько выкачали ее, и сколько миллионеров стало ))). + лом труб. Такое делали в России, там один бизнесмен нашел по картам старый Сталинский трубопровод который не достроили в свое время, метал тот еще калки))). За пару месяц стал миллионером. Вот и наши научились.

Н
Нерущак

Рущак вже не може з Павловим і Помпелем і Ледидою красти дизель з труби, от і бісяться:) Смішно спостерігати як люди які ще недавно робили врізки, тепер стали борцями за справедливість:) Не віримо.

ЦТ
Ця труба

до 14 року активно працювала. І хтось мав на своій територіі таможню.

НК
Нарештi крах

В тiх краiнах де таке роблять вони не далеко вiд краху. Можемо подякувати нашим полiтикам за прекрасне життя. Пiсля виборiв буде гарна iнфляцiя. Но глупий народ як терпiв так i терпiти буде.

Е
еСБУшка

А що, Ланьо уже «кинув» Москаля і Порошенка? Буде підтримувати Юлю на президентських виборах? Коломойський 1+1 будь кому не дає в користування, а лиш тому хто мочить владу ... Правильно робить. Ставку потрібно робити на переможця.

С
Станіслав

О, медведчуківські боти вже в коментах. Труба ця, як і весь Прикарпатзахідтранс, має бути в державній власності.

I
Ivan

Накуя аграрній супер-державі нафтопровід? Нам на возах з волами генокодом їздити прописано

М
Моти

Я вот интересуюсь, зачем вам трубопровод ржавый? Что и куда вы собрались транспортировать? Труба , которую проложили в СССР и по которой в страны варшавского договора транспортировалась солярка не експлуатируется и полностью не пригодна. Вот люди её купили , заплатили деньги и хотят выкопать своё имущество. Тупые активисты настолько тупы что не задают вопрос для чего им ржавая труба по которой никто и ничего уже не может транспортировать? Они просто хотели чтоб их взяли в долю и отстегнули за то что фирма,- собственник трубы спокойно выкапывала свою собственность. А ребята просто послали этих клоунов подальше, вот они теперь и бесятся.:) Всёочень просто.

Ч
Читач

До чого тут Россея та Кремль, якшо бензин у Ланя на подпольній заправці продають по 30. Самі крадете, на Россею все списуєте?

П
попытку

не будет порядок в Україні ніколи вкрали і будуть крапка

Д
да

всi вони знають просто ми простой народ молчим давайте разом только разом

Читайте також