Як силовики розстрілюють українців: добірка шокуючих відео

28
26

Міністерство охорони здоров'я з початку сутичок померло 35 осіб, з них – 9 в закладах охорони здоров’я.

З 6 до 12 години ранку четверга за медичною допомогою до бригад екстреної медичної допомоги звернулося 60 осіб.

5 з них госпіталізовано у важкому стані, іншим допомога надається безпосередньо на місці. Померло 7 осіб (2 з них співробітники МВС).

Загалом станом на 12.00 год четверга з 10 години 20 хвилин вівіторка до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я міста Києва за медичною допомогою звернулося 505 постраждалих під час сутичок у центрі столиці, 292 з них госпіталізовано.

Довібрка шокуючих відео про події в країні нижче

Коментарі

И
Иван

Вічна память Герояв...

К
коля

у некоторых ублюдков открыто лицо их нужно идентифицировать

СУ
Слава Україні та її Героям!

Ця сволота ригівська не має морального права не на існування, на життя. Щоб їх дітей так хоронили щодня, як тих кого сьогодні хоронить уся Україна. В мирний час війна, яку почала банда донецьких пропащих зеків, показала усі звірства, на яке здатне пихата частина людства.Прощення ні їм, ні їх дітям не може бути!

Г
гость

Видео ,второе сверху на 18 секунде , в дерево попала одна пуля , две других в цель , стреляли сзади со стороны майдана, явно не менты . Снайперская винтовка СВД стоит на вооружении ВВ , "беркута " , армии , а не снайперская винтовка иностранного производства. Автоматы не АК-74 стоящее на вооружение , а АКМ , тем более китайского производства Поразило , несоответствие формы одежды личностей с желтыми лентами на рукаве с формой ВВ , милиции и т. д.Очень много всякоих несоответствий

М
мункач

Пропоную модераторам блокувати і збирати інфомацію про неадекватних "коментаторів" які ображають почуття нормальних Українських громадян

З
зеник

надіюся, це писали не Мукачівці, бо навіть не хочеться думати що поряд з такою бидлотою живу. як взагалі таке можна писати???!вічна пам`ять всім загиблим, співчуття їх рідним. ганьба владі, яка причепна до цього всього!

Я
ЯЯЯ

ОПОЗИЦИЯ-ЦЕ ТОЖЕ ВЛАДА И ВОНИ СПРОВОКУВАЛИ ЦЕ КРОВОПРОЛИТТЯ ВМИСТИ З ВЛАДОЮ ЛЕГЕТИМНОЮ...И МАЮТЬ В ПОВНИЙ МИРИ ВИДПОВИДАТИ ЗА ЖИТТЯ ЗАГИБЛИХ!!!СВОЛОЧИ ВСИ,РАЗ ДОПУСТИЛИ ТАКЕ!ЛЮБА ВИНА НЕ Е З ОДНИЕИ СТОРОНИ-ЦЕ ВИДПОВИДАЛЬНИСТЬ ОБОХ СТОРИН!!!В ЛЮБИХ ЖИТТЕВИХ СИТУАЦИЯХ!ВСИХ У ТЮРМИ,А СТВОРИТИ НАРОДНУ ВЛАДУ,ЯКА И БУДЕ СЛУЖИТИ НАРОДУ!!!А ЦИХ ВИСКАЧОК СУДИТИ:ЯЦЕНЮКА,ТЯГНИБОКА,КЛИЧКА И ЧЛЕНИВ ВЛАДИ,ЯКИ БУЛИ ПРИЧЕТНИ ДО ЦЬОГО!!!СПИВЧУТТЯ БЛИЗЬКИМ ЗАГИБЛИХ!!!

N
Natasha

Пиздуй собі у Росію сволота послідня!!! Це Україна!! Таким як ти треба живима горіти за ці слова і чини!!! Таким які зрадять країну за копійки і брехню!! Суки ви послідні!!! Ганьба!! На ваших руках вся ся кров, Бог все видить!! У вас ЛЮДСТВА НОЛЬ!! Послідні ви сволочі, будьте прокляті!! Весь світ все знає, і не через ваш йобаний Інтер...а прямі ефірі!!!

С
Світлана

Беркут - виродки!!!!!!!!невинних людей вбивають!!! Ті хто за Яника, або зовсім тупі без копійки в кишені, або ті - що в за рахунок перших жирують!!! Це гірка правда! Як можна радіти, коли люди гинуть??? Ви явно в Бога не вірите. Шкода ваших рідних і вас, бо щастя нематимете ніколи!!!

!
!!!

Здохни галицайское отродье! Горите в аду! Захлебнитесь кровью! Вечная память мальчикам из Беркута! Вы герои!!! Стреляйте сатанинское отродье пока есть силы!!!

П
Правильний

А коли мирні протестанти бралися за зброю то про що думали???? шо вам все спишуть???

П
пенсіонер

450 депутатів- 450 ворів у законі.ІЗ-ЗА ПАРУ ПІДЕРАСІВ, СТІЛЬКИ ЛЮДЕЙ ПОЛЯГЛО.ДЕ КЛИЧКО? ЯКЩО ТИ МУЖИК ТИ ВЖЕ МАВ ВИРУБИТИ ПЕТУХА!!!

!
!!!

Хай буде проклят той хто ще за Януковича і за цю Владу! Ганьба!! Це уже війна за СВОБОДУ і Демократію!! Вічна пам'ять тим хто потіряли життя на Майдані за правду і свободу!! Слава Україні, Героям Слава!!

С
Слов"янин

Шавок сатанинського Вашингтону потрібно було повідстрілювати ще 2-3 місяці тому. Краще пізно, ніж ніколи.

А
афганець

Де у пізді правий сектор?Треба брати цих підерасів у полон і відрізувати пальці,як з нами робили таліби у Афгані!!!

N
Natasha

Serafim & !!! Ганьба!!! Зхоріть в пеклі....ви совісти немаєте?? Бандити, будьте прокляті!!

N
Natasha

Хай буде проклят той хто ще за Януковича і за цю Владу! Ганьба!! Це уже війна за СВОБОДУ і Демократію!! Вічна пам'ять тим хто потіряли життя на Майдані за правду і свободу!! Слава Україні, Героям Слава!!

.
...

Хай буде проклят той хто ще за Януковича і за цю Владу! Ганьба!! Це уже війна за СВОБОДУ і Демократію!! Вічна пам'ять тим хто потіряли життя на Майдані за правду і свободу!! Слава Україні, Героям Слава!!

!
!!!

Беркут: втопи в крові терористів !!!

ВІ
ВИНЕН І ПАРЛАМЕНТ

У Верховній Раді зібралися і знову брешуть і брешуть, заграють з людьми, співчувають,всі до одного знали, що так буде, а тепер починають передвиборчу гонку !!! ЛЮДИ, ЧИ ВАРТІ ЦІ КОЗЛИ, ЩОБ ВАШІ ДІТИ ЛИШИЛИСЯ СИРОТАМИ?! ЖИРУЮТЬ ЗА НАШІ ГРОШІ, БІСЯТЬСЯ, ХТО ПІШОВ НА КУЛЮ В ЛОБ?!

B
Bohdan

Шоб ви всі хто піддержує ці вбивства та владу здохли страшною смертю.

Г
гость

Согласен, это плохо. Но почему бы не соблюсти журналистскую этику, и опубликовать стрельбу майдановцев? например такую http://www.youtube.com/watch?v=n2PTeUBCPAQ

БВ
БУДЬТЕ ВЫ ПИДОРАСЫ ПРОКЛЯТЫ!!!

ВСЕ ВЫ ТВАРИ !!!!!ВЛАСТЬ, ОПОЗИЦИЯ, ОЛИГАРХИ,МЕСТНЫЕ КНЯЗЬКИ , АВТОРИТЕТЫ И ПРОЧАЯ МРАЗЬ!!!!!!!!!! ЭТИ УБИТЫЕ ДЕТИ БУДУТ ВАМ ПРИХОДИТЬ КАЖДЫЙ ДЕНЬ В КОШМАРНОМ СНЕ!!!!!

Р
Руснак

То уже не Майдан а плацдарм тероризма а тероризм мае ся унiчтожати!!!!

S
Serafim

Як поставити Беркуту лайк? Молодці хлопці, не лякає їх багато тисячне кодло!

Т
Таня

Не убивайте друг-друг друга из-за этой гнилой власти.Они просто нас используют.По большему счету оппозиции все-равно будем мы в Евросоюзе или нет, они просто хотят власть.Но какой ценой? Человеческой жизни?Держись Украина.Слава Героям!

Читайте також