Як ужгородці захищали площу Народну (ФОТО, ВІДЕО)

18
26

Сьогодні, 27 вересня, жителі міста зібралися на площі Народній, щоб захистити її від так званої «реконструкції» чи то пак облагородження.

Приводом для повстання містян стали розтяжки на всій території площі (газону), що означало початок фактичних робіт. При цьому, як вже з'ясувалося на місці, а Закарпатської ОДА нема усіх необхідних на це документів. Це зафіксовано на відео, як і слова Леонііда Самсонова,  в.о. голови архітектурно-містобудівної ради Ужгорода, який зауважив, що не погоджував фінальний проект реконструкції площі. 

Відтак, попри супротив міліції, яка чатувала на активістів на площі перед будівлею Закарпатської ОДА, усі кілки та мотузки було демонтовано.

Читайте також:

В Ужгороді розпочали реконструкцію площі Народної (ФОТО)

Ужгородці вийшли на захист площі Народної (ФОТО)

Активісти поламали всі кілки на площі Народній в Ужгороді (ФОТО)

Мукачево.net

Коментарі

С
Слов"янин

Замість того, аби спрямовувати енергію українського народу на пріоритетні напрямки боротьби - протистояння проти Федеральної резервної системи США, яка друкує нічим не забезпечені долари, і висмоктує гігантські кошти з України та півсвіту (ми тому реально бідні) - грантоїдні журналісти, блогери та політики ("провладні" та "опозиційні"), зосереджують увагу громадськості на другорядних речах, зокрема, на випадках, коли декілька місцевих мафій ("провладних" та "опозиційних") воюють за доступ до державних коштів. У даному випадку йдеться про кусень відносно площі Народної в Ужгороді. Хто піклуватиметься про справді національні інтереси?

М
микола

Міша ти правий їм дали пару гривнів аби покричали

І
Іван

чистої води популізм. От хто повиходив на мітинг? подивіться. на фотках балоговий Попович, і журналісти того ж. Ось і все. Хочете сказати, що то пересічні ужгородці зірвалися і пішли захищати площу? З роботи повтікали? Зараз! Нема більше їм чого робити. Балоги просто не можуть не ставити палки в колеса. Очевидно, мали свої види на ті гроші, які розраховані на площу. Зате і бісяться

МС
Микола Староста (Жалива)

Повністю підтримую попереднього Микола Староста (Жалива), але прошу не писати під моїм ніком.

МС
Микола Староста(Жалива)

Будь-які дії влади,які напрвлені на зміну ситуації на краще сприймаються в штики. Балога та опозиції не потрібні позитивні зміни їм чим гірше тим карще. Реконструкція площі дійсно потрібна зараз її називають картопляним полем вид її не відповідає цетральній площі Закарпаття.

Д
Довбуш

Люди схаменіться,"руїну покращено"-людей давлять психологічно і фізично реформами та скороченнями в медецині,в освіті,в соціальній сфері - беруть за саме слабе місце,особливо тих хто їм не підкорюється,хто хоче жити на своїй Вільній Землі,щоб залишити їх без всього що цінне людині. А реконструкція площі- чергове розкрадання грошей,які в свою чергу так потрібні школам,лікарням. Зробіть щось для людей,чи ви забули з якого лайна туди вилізли,бо не вдовгий час вернемо вас на місце.А люди в свою чергу самі зроблять "реконструкцію" площі як вдячність.

М
митхун

Пам'ятають щурі-чиновники 2004 рік!! Коли на цій площі стояли ГРОМАДЯНИ,а не бидло.

БЛ
бот Ледиды и Павлея

Вы посмотрите на лица этих интеллектуалов - защитников пустыря на главной площади города - ни одного нормального человека. Одни бездельники, неудачники и профессиональные пиарщики за чужой счет. Кому будет плохо от того, что сделают какое-то благоустройство на площади? Только тем, кто устроил этот пустырь. Кто за этим стоит понятно всем здравомыслящим ужгородцам.

2
2Шандор

Так может сперва к Ледиде в кабинет зайти, а? Если быть последовательным то надо быть во всем!

Ш
Шандор

Очень прошу всех активистов которые сегодня активно вынимали колья с площади народной, пожалуйста, придите в понедельник на пятый этаж ОГА и посмотрите какой ремонт за наши деньги сделал Балога! Поздирайте там обои и выбросьте рабочий стол через окно! если быть последовательным то надо быть во всем!

Ш
Шестьорка

Балога на йшов собі причину пропіаритися, але не в дуже позитивно му руслі. Ну не звикла людина, що на когось більше уваги звертається ніж на вельможного закарпатця. А що ми маємо навкруги, а так весело щось робити для міста щось красиво. Але це напевно не для нашого ДУЖЕ "патріотичного" народу та дуже спотворені поняття про красу.

А
Антон

І ХТО ЗАХИЩАВ ПЛОЩУ? ЦІ МОЛОДИКИ? ТІТУШКИ... треба бути чесним, БАЛОГА дав команду йти і робити такі дії! Організатором цього дійства став Диба та його команда рабив Балоги! Ось так у нас тепер вирішують справи, молодики!

У
Ужну

Прикольні білі топанки під чорний костюм)))) в кінці другого відео)))

М
міша

Що то за рижі корови так нагло себе ведуть у розмові з представником влади.Треба їх у поле вигнати,щоб картоплю копали, а не по місту шлялися і мішали людям облагороджувати край.

В
вуйко

2244 О, налетіли боти Ледиди та Павлея) Угомоніться з цією безглуздою нікому непотрібною реконструкцією! Ой не кажіть, не кажіть. До кінця року вже не так далеко. Є можливість освоїти(читай роздерибанити)зекономлені на скорочених амбулаторіях, закритих дитсадках, недофінансованих школах КОШТИ.

2
2244

О, налетіли боти Ледиди та Павлея) Угомоніться з цією безглуздою нікому непотрібною реконструкцією!

Х
Хаос

Молодец Дыба, как всех грамотно организовал и настроил.

В
Вася

Хаятова - у тебе піна з рота йде, заспокойся - попідмітаєш вулиці 15 діб і все пройде)))Не переоцінюй свою значимість і цього гомосєка Диби

Т
толя

ни дражніть чихів ,родич живе у чихії 17 років ,ото європа ,там і сантиметер історії , не мош ізмінити ,а ми тоже туди ся зобрали.

2
2Вася

Приватне майно? Що ви називаєете приватним майном? Народну площу чи оті кілочки? По-перше: Кілочки ніхто не нищив - просто люди прибрали засмічену площу і склали все акуратно на одну купку. По-друге: Ніхто толком і не показав документи і чиї то кілочки. Нема власника кілочків - ось так))

ДБ
ДО БЕЗ КОМЕНТАРІВ

Маргінали, кажете? Досить відомі ужгородці, журналісти, архітектори, юристи та і просто звичайні ужгородці, що переймаються долею міста - це маргінали? )))

В
Вася

Гарний доказ, щоб засадити кілька осіб на 15-ть діб за дрібне хуліганство та оштрафувати за знищення приватного майна

В
Віктор

Молодці! Так тримати! Не дамо знищити історичну площу та роздерибанити наші гроші!

Я
ЯЯЯ

Правильно!!! Хай краще будинки перед зимою підлатають чим нормальну площу розсирати!!!

У
унгварець

Виходить, Ледида самовільно розпочав ці незаконні роботи з реконструкції Народної - без погодження міських структур? Підписи і печатки тільки від області?

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

Маргінали які і собачої будки в житті не збили протестують за гроші проти того чого не знають

Читайте також