Як виглядатиме мукачівська ДЮСШ після повної реконструкції (ПРОЕКТ, ВІДЕО)

16
22

У Мукачівській міськраді представили проект реконструкції ДЮСШ, який проходить обговорення.

Проект представив директор комунального підприємства «Мукачевопроект» Іван Черепаня. 

На думку експертів, нинішня чаша термального басейну перебуває у незадовільному стані, потребує реконструкції.

На території басейну виявлено тріщини, тому басейн не функціонує.

- В представлено ескізному проекті чаша поділена на два басейни – з термальною та прісною водою. Вхід в басейн буде з корпусу, в якому теж пропонується облаштувати невеличкий басейн. Тут же буде дві роздягальні, душові кабіни. Навколо басейнів створять зони відпочинку. Пропонується позаду басейнів облаштувати тенісні корти, волейбольні та баскетбольні майданчики, - інформує Мукачівська міськрада. 

До речі, термальний басейн ДЮСШ в Мукачеві не продаватимуть

Коментарі

Я
Я

Обязательно нужно ещё посадить Сакуры вокруг ДЮСШ, в самом ДЮСШ, хотя бы так на ещё на 800к или лучше на 2 лямя сразу засадить =)

ПТ
просто так

то всьо мелочі після цього проекту в когось появиться ще один нафарширований мерс 550 за пару лямів ....а ви люди шлюпкайтеся всі в одному тазику)

В
Виталий

А что изменилось? Поделили бассейн пополам и обычный ремонт? А те, кто кричит, что это проект - эти модельки в 3d max или подобных программах делаются за неделю одним человеком

П
Правдолюбу

Роман правий - в нашому місті немає жодного басейну для плавання.Якщо це спортивна школа, то логічно будувати саме спортивний басейн для плавання.Термальний басейн - це добре, але він має бути окремо, так як до спорту він немає ніякого відношення.

П
Правдолюб

Для тих ко не в курсі!!! У лікувальному басейні ПЛАВАТИ, як у звичайному, немош....дохтор казав... Та неонаджьте уже критиками! Усі такі розумні аж страшно. Проект нормальний. Лиш уже робіт, бо хочу у басейн.

C
citizen

Поддерживаю мнение Романа. Корты есть в городе и другие, баскетбольные площадки есть даже в разных районах города, а с бассейнами беда. Если бы финансы позволили, там есть место и для трёх (или больше) бассейнов: 1 - спортивный, 2 - термальный, 3 - допустим, с пресной водой для купания, развлечений, детей и т.д.

1
123

А саме ДЮСШяк школу закриють? Беде просто для вiдпочинку?

Р
Роман

Розділяючи (зменшуючи довжину) басейну на два, як на фото, унеможливлюється спортивне плавання, що має не менш оздоровчий вплив ніж просто "водні процедури". Підтримую позицію про те, щоб розглянути можливість побудови ще одного басейну (збільшення площ під басейни).

6
666

На ось це малювання скільки коштів пішло?

П
Правдолюб

Доста критиковати!!!!! Пора робити!!! Проект файний!!!!

М
МБК

Вже бачили план будинку культури ...

ДВ
до вас

я пішком 3 хвилини і на стадіоні а тепер жопа далеко ходити 50 хвилин глухий план бізнес план

І
Ігор

Кить то зробите, то буду за свій край дуже щасливий. Нехай вам Бог допомагає.

AA
Al Alex

То не ДЮСШ буде а кабак з басейном. Ле там спортивні дорожки, вишки для прижків, місто для судей? Зато є столики з зонтиками. Не хватає шеста для стриптизерок

С
Стрико!

ДЮСШ перенести в інше місце, не далеко від центру. А на його місці зробити цілий курорт як "Косино" або ще краще! Грошей треба багато, але це точно був би справжній туристичний магніт нашого міста. Люди б приїжджали з цілої України.

1
123

ви в якій країні живете ??? це все казки ,,, з цього в житті не буде нічого,,, подивіться на міжнародні пропускні пункти ,,,і нікому не соромно... берегівський бувший спорткомплекс ? просиптесь вже !!!!

9
9999999

Ті тенісні кордти і баскетбольні площадки перенесіть спереду загородіть а замість них покладьте ще два басейни з горками та буде прибуток і толку більше.А якщо не хочете портити вид то перетягніть термальну воду четез путь у парк,а у парку покладьте ЛЮДСЬКИЙ АКВАПАРК на термальній воді з переспективою закрити загальною кришою,проектів куча ,Ціну покладьте нормальну оби циганота не лізла,і буде Андрій мером ПОЖИЗНЕННО.

П
пко

не знаю,як можна краще,але знаю що можна краще.Басейн має довжину 50 м.Тут він поділений на дві частини між ними доріжка ,це кожен десь по 23-24 м.Для чого прісний тут путається? Його треба хлорувати.Люди будуть скакати з одного в другий ,добавляючи в лікувальну воду хлорку.Зробіть прісний ,якщо так треба десь інакшетам пустує територія винзаводу.А взагалі я думала що у нас буде прекрасний аквапарк.В Тячеві аквапарк а в Мукачеві знову не то що треба.Шановний мер! А Вам це подобається ? Не тільки мукачівці чекають цього басейну а й люди з усієї України.

Ш
Шоні

Де той урод тепер Іжовсько - Туріський, який гавкав з своєю сестричкою як дешеві дворняги??? Хай тепер погавкають, що проекту немає... продати хочуть.... Тепер так же зберіться під Ратушою і дякуйте, а не тільки піарьтесь та своїй хворій фантазії!!!!

П
просто

Якщо так буде, то буде просто класс!!!

1
123

Ага, і вхід до басейну там буде 100грн (а то і більше) "Велком жебраки до Латориці"

Й
Йолопукі

Наконецто........

Читайте також