Як запрацював безвізовий режим у межах Закарпаття: перші враження (ФОТО, ВІДЕО)

6
13

Вже вночі на 2-х найбільших пунктах пропуску, а це Чоп – Захонь на кордоні з Угорщиною та «Ужгород – В.Нємецьке» на кордоні з Словаччиною, великого напливу чи черг з огляду на скасування віз у момент запровадження безвізу не спостерігалося.

Безвізовий режим почав діяти о 1 ночі 11 червня за київським часом, і журналісти зафіксували перших українців, які перетнули кордон з ЄС без віз: це дійсно було легко та доволі швидко.

На КПП «Чоп – Захонь» першими безвізовий режим на собі протестували журналісти – Ірина Бренза, Ганнуся Тарканій-Твердохліб та Віталій Глагола, які перетнули кордон за новими правилами:

– 00:03 за європейським часом. І от він. Один із перших українців, які переїхали кордон по безвізу! Ну, ви зрозуміли - це я) Ваш покірний слуга) Насправді, навіть відбитки не перевірили. Із документів перевірили тільки паспорт, водійське посвідчення, техпаспорт на авто і страховку. Ще запитали куди їду, а я кажу: в Угорщину на каву. І ВСЕ, мене без жодних інших документів впустили. Це однозначно #перемога, – коментує Віталій Глагола.

Про те, як вперше заїжджали в ЄС по безвізу через КПП «Ужгород – В.Нємецьке», дивіться у сюжеті 112 каналу: 

Вже згодом, протягом усієї неділі закарпатці й не тільки публікували у соціальних мережах власний досвід перетину кордону з ЄС за принципами безвізового режиму. Пропонуємо вам переглянути ці історії, які стануть для вас певною інструкцією з життя:

Коментарі

Z
Zoltan

У меня венгерское гражданство - умею говорить по-венгерски: это единственное требование венгерских властей! - так что "безвиз" меня не касается. Но рад, что и те, которые не владеют венгерским, наконец-то могут посмотреть как можно жить, действительно по-новому!

ВА
В А

ЯКБИ СТАЛІН НИЗРОБИВ НАС УКРАІНЦЯМИ НАМ ВІЗИ НЕТВЕБА БУЛОБИ

Г
гриня

удачно палец выбрал....

Р
Русин

люди у вас 2 класи освіти? дикарі? Що стільки поливаєте, коли добре діло зроблено? Порошенко єдиний довів принаймні одну справу до кінця. Чуєте? до кінця. шкода мені вас.

Р
Редакція

Власкори Mukachevo.net всюди;) Не переживайте

В
ВАСИЛЬ

ПУТЯ НІЄ, НАРКОТУ ПРОДАВУТЬ УЖЕ ЯК ЗИРНЯТА. А ВНИ ЛЕМ ХВАЛЯТЬ ПОРОШЕНКА.

Р
рок

Каждоє чудо три дня держить, є така приказка на Пудкарпатьови.

ВМ
власкор Мукачево.нет

Пирибачте добрі люди, я спав

Ч
ч

Чему власкор Мукачево.нет не був присутнім на кордоні?

П
Петруша

Пішли в дупу зі своїм "безвізом"....

ТС
так сі стало

за 3 роки одна хороша новина, по всім остальним новинам (рехформи, корупція ) стоїмо на місці.

В
Вася

Що Мукачево нет стало піарити владу? Не зря Москаль дав премію.

Т
толя

Михаил Юрьевич Лермонтов .

Читайте також