Які дороги на Закарпатті перекрили через режим надзвичайної ситуації (КАРТА)

7
20

Згідно з рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 27 березня до 24 квітня, на Закарпатті повністю закрили 2 перевали а на 2 інших встановили блокпости.

Так, до 24 квітня повністю призупинено автомобільний рух через Ужоцький перевал (автодорога Н-13 Львів—Самбір—Ужгород) та Торунський перевал (автодорога Р-21 Долина—Хуст). На ділянках цих доріг розміщено блок-пости.

В'їзд та виїзд на територію області можливий через контрольно-пропускні пункти розміщені на: Яблунецькому перевалі (автодорога Н-09 Мукачево—Рогатин—Львів) та Абранському перевалі (автодорога М-06 Київ—Чоп)

Однак на Яблунецькому та Абранському перевалі встановили КПП з посиленою охороною. Також на в'їзді в Закарпаття проводять температурний скрінінг для попередження, виявлення та припинення розповсюдження вірусних інфекцій.



Нагадаємо, в Україні ввели режим надзвичайної ситуації, а з 28 березня закривають всі кордони.

Також, через карантин від суботи, 21 березня, у Мукачеві призупинили рух громадського транспорту. Відтак влада Мукачева запустила спецрейси для медичних працівників.

Коментарі

P
pfr

Джерелом поширення коронавірусу міг бути не уханський ринок морепродуктів, а місцева наукова лабораторія. Такого висновку дійшли біологи Ботао Сяо та Лей Сяо... Вивченням коронавірусу у кажанів займалися дві місцеві лабораторії, і одна з них знаходиться усього за 280 метрів від ринку морепродуктів... Один з учених розповів, що після того, як хворий на коронавірус кажан напав на дослідників, вони були змушені пробути на карантині 14 днів.

О2
Останньому 28.03.2020 22:47

а ти уже улизав мацкалям з китайцями очко, придурку?

ДТ
Для тих хто почує

А якщо чесно то це не смішно Через місяць карантину в 90% закарпатців закінчаться гроші і запаси Роботи нема бо карантин і його продовжать бо все тільки починається Нам люди краще об’єднуватися і допомагати друг другу Якщо є власний двір чи огород то заводіть курей і іншу худобу,сажайте картоплю,помогайте друг другу Ті хто має много землі думайте головою і запрошуйте людей працювати на цій землі а ті хто вміють то ідіть не час бути гордими Кожен хто має якусь професію чи навички ідіть допомагати Буде дуже важко Ті чиновники і хто має багато налічних грошей В.І. чи ВВП не час їх тримати чи купувати авто та нерухомість Вкладайте в інфраструктуру Закарпаття промисловість,робочі місця,в бізнес який дасть ці місця і буде виробл.ти товар що зможемо продавати в любий куточок світу в цей важкий час Робіть Закарпаття максимально безпечним та автономним Не селіть на грошах бо гроші більше нічого не стоять!!! Це тільки інструмент!!запамятайте!!

О
Останньому

Підлизни учергове жидо-америкосам і отримай задоволення.

P
Pfr

004, ти дурний конспіратор! Коронавірус вибрався із воєнної бази китайської армії коло Вуханя, це вже всі знають, а ти про "америкосів" торочиш із руськомірних сайтів. Китайська медицина має тисячолітню історію. Комуністи китайські мають політв'язнів неміряну кількість, на них роблять досліди. От, додосліджувались.

0
004

Найбільш цікавим є те, що в різних країнах, у т.ч. і в Україні, існують секретні американські бактеріологічні лабораторії...

РЖ
Русин, жона мадярка

Но наконєц-то наша мечта ся збьівать! Границя із Галіційов! Митарьом у Нижніх Воротах там поставити Бринзовича, пограничником - Лицовича. Йовбака посадити у дзот, най стрілять по подозрітєльних. Чубірко най буде призидентом Мадярськорусинської народної рипублики. О. Сідор - патріарх. І возобновити пак поїзд Будапешт-Москва через Закарпаття. Лем не через Лівов оби йшов, а даяк иншак ще не знаву як.

КМ
к Мацкалю

АнеКдот. Словил Мацкаль золотую рыбку, а она ему говорит : Иди почитай "Букварь", дикарь неграмотный! и уплыла...

П
Петро

Но се уже дурістіка , правда коли чоловік дурний то він нич розумноє не може придкмати,тепнр треба як во времена фашистів таємними тропами йти через гори ,вот як українська влада воює з своім народом !

ДП
до правдолюб

лем не забудь, що нам жерти тоже хочеться і їда якби мусить їхати до нас на колесах через перевали ті самі. машини хай не пропускають, а їда, гігієнічні засоби і все, що нам тепер треба, хай ідуть к нам.

П
правдолюб

то дискримініція- жеби боло всьо по чесному, мають закрити всі перевали, дороги і лісові тропки і оборудовати там дзоти з кулометними гніздами

Р
Русин

Невже кордон покладуть? :)

М
Мацкаль

1 Анегдот: Украинец поймал золотую рыбку, та ему обещает 3 желанья если отпустит. Украинец просит 1 желание = Хочу чтоб всех мацкалей в Росею перенесла. 2 желание = огородить всю Росею сто метровым беттоным забором. Рыбка молвит ух какой ты хороший - так заботишся о мацкалях. Украинец переспрашивает, точно все мацкали со всего мира находятся в Росеи, та в ответ молвит "Да все там". Тогда украинец говорит 3 желанье: Супер, залевай все это бетоном, будет хороший опалубок. 2 Анегдот: Завезли в Украину всех Украинцев (500 тис.+), закрыли границу чтоб не куда не разбежались и тушкуйтесь теперь потихоньку - доки не вигибнуть усі. Рабов какраз надо 15-20мл. Где тут вымысел, а где правда - решайте сами!!! Просто руки мойте и все будет хорошо. Ю.П. Привет!!!

Ч
Читач

По факту ці перекриття не дадуть абсолютно нічого, бо загроза суне не стільки з цетральної України, скільки з кордону - за останні кілька днів в Україну вїхали тисячі людей з країн, де зараз бушує епідеммія, в першу чергу це Італія.

П
Пийтер

Исі усі карантини, перекриття доріг леш показуха, яку роблять можновладці, уби ся упстати у кріслах. Ви думаєте ош через місяць вірус пропаде? Глубоко ся помиляєте. Буде більше хворих у геометричнів пргресії. Блок пост у перевалі йому не помеха. А от без копійки через місяць будуть умерати з голоду факт. Авать пуйдуть красти тай убивати. Попомніт ми слова. Нко нич не зопре. Доку усі не перехворіут, а частина умре. А щи ид тому и економіку тюпача покладут на коліна.

ЧД
Чумний доктор

О великий закарпатьский народе. Ти тисячоліттями вистояв навалу від ворогів зі сходу і заходу який тебе рубав, палив, вішав. А зараз ти перелякався створіння, яке в міліметрі може розміститися 10 000 000 раз. Хто тебе так обидлячив?

М
М1стный

А полячня заперевальная, знову суне у наш Край. Треба ужесточити охорону кордону з Гал1ц1ею на вшитких пунктах пропуску 1 непущати на Закарпаття, бо тото е хуже любого в1русу. Пона1зжали сюди, так 1м туй недобре, но назад дом1в с1 не вертають.

ДН
До нижніх

Кожного перевала треба вуло перекити, і куліметих, і т.д

R
Romario

Підтримую нижнього: вже 1 березня треба було по периметру закривати всі КПП і встановлювати кулемети, щоб ніодна скотина не занесла сюдий цей проклятий вірус.

М
Місний

Реально який то ефект перекриття дасть? Не з того боку ви перекрили і не в тот час, коли затягли на Україну заразу можете хоть на путь подорожник прикласти, уже пізно.

Читайте також