Янукович - "найкращий" президент за всю історію незалежності України

27
8

Я впевнений, Ви здивовані заголовком цієї статті. Але, я наполегливо раджу Вам прочитати статтю повністю, уважно проаналізувати ситуацію і тоді Ви зі мною погодитеся.

Я хотів би проаналізувати ситуацію в нашій країні по кожному населеному пункту, по кожному місту і кожній області, але в цьому зараз вже немає сенсу. Ніякого. Досить поставити просте запитання будь-якій людині: «Скажіть, що Ви думаєте про нашого президента Віктора Федоровича Януковича?»*. Легка посмішка, блиск в очах і небажання відповідати на питання все розставляє на свої місця і перехожим вже не потрібно нічого говорити.

Найважливішим є те, що завдяки нашому, безперечно, великому президенту Віктору Федоровичу Януковичу і його команді (у народі званої Сім'єю) це відношення поступово інтерпольовано на всі галузі життєдіяльності простих громадян в Україні. Кабінет Міністрів і Верховна Рада, Конституційний Суд та Міністерства, райдержадміністрації і невеликі сільради - всі вони, за командою згори, займаються саме тим, чим і повинні. Державним управлінням.

Громадяни України в часи незалежності досить серйозно захопилися життям за принципом «моя хата скраю». Президентам до В.Ф.Януковича ніяк не вдавалося об'єднати громадян проти давно застарілої бюрократично-корупційної системи. Попередники керували, так би мовити, не дуже завзято. Тільки для того, щоб пропрацювати 1-2 терміни, зібрати достатній капітал, отримати пару держ.нагород і піти на велику держ.пенсію.

Безапеляційні амбіції Віктора Федоровича і його правлячої Сім'ї, їх чудові управлінські рішення і дії (при цьому, зовсім неважливо, чи діють вони з власної волі, або ж під зовнішнім геополітичним контролем) поступово і невблаганно допомагають усім нашим громадянам нарешті відкрити очі і побачити, що відбувається навколо.

Народне єднання зростає буквально лавиноподібно. Коли повз проходить міліцейський патруль, я дивлюся на оточуючих людей і я помічаю, як у них стискаються зуби і погляд стає зосередженим. Їх тіло практично миттєво приходить в бойовий тонус, їх дії стають вивіреними і точними. Прості люди, громадяни своєї країни, готові діяти негайно. Вони готові захищати один одного, народ і суспільство, в разі небезпеки.

Безумовно, це заслуга Віктора Федоровича. Весь український народ повинен бути вдячним своєму президентові. Адже саме він зміг згуртувати все суспільство проти тієї небезпеки, яка нависла над усіма громадянами нашої країни. Саме Янукович, своїми багаторазово вивіреними і чіткими діями довів до свідомості людей, що крім них самих вони більше нікому не потрібні. І тоді громадяни стали розуміти, що пора об'єднуватися. Адже тільки разом вони зможуть подолати будь-які труднощі.

Зверніть увагу, що зараз відбувається на українських дорогах. Досить ДАЇ зупинити автомобіль - відразу зупиняються інші автомобілі, з'являються камери. Громадськість реагує об'єднанням заради виживання і благополуччя. Зверніть увагу, що відбувається в парках і скверах. Досить ППС зупинити когось для перевірки документів - відразу вмикаются камери в мобільних телефонах і громадяни навколо починають спостерігати за законністю дій ППС. І це реальні досягнення Януковича.

Якщо дивитися глибше, Віктор Федорович діями своїми і свого апарату створив можливості для безпрецедентного ривка до відкритої народної демократії в самому найближчому майбутньому.

Подивіться, що сталося з традиційними ЗМІ: телебаченням, газетами, журналами - цензура і "танці під дудку власника" призвели до того, що Україна масово і лавиноподібно підключається до мережі Інтернет. І Ви самі знаєте, що Інтернет - це новини в реальному часі і без цензури. Навіть якщо будуть введені якісь заходи, на кшталт китайських, внутрішні українські фахівці з комп'ютерної безпеки вже готові до такого сценарію і готові надати повну підтримку українському народу.

Рейдерство (в тій чи іншій формі) створило відмінні передумови: відкриті і прозорі зовнішні інвестиції практично зведені до нуля, а внутрішні і офшорні інвестиції в умовах монополізації ринків і бізнесів створюють відмінну можливість для аудиту і перегляду приватизаційних процесів за весь час незалежності. Хоча, Ви самі розумієте, розгніваний і об'єднаний народ не буде питати у юристів, хто і як платив за заводи і чи платив взагалі - підприємства будуть націоналізовані і жоден міжнародний суд не зможе втрутитися в цей процес.

Саме завдяки Януковичу і Партії Регіонів кожен громадянин України зміг оцінити реальну ефективність опозиції, як противаги влади. Вірніше, доваги влади. Бо противаги ніякої немає - є чітка злагоджена робота по команді зверху, від Януковича та його апарату. Звичайно, є медійні приводи і проплачені мітинги - треба ж якось підтримувати опозиційний імідж. При цьому, жоден соціально важливий закон не був прийнятий - тільки те, що узгоджується з амбіціями великого Віктора Федоровича і його управлінської Сім'ї. І це черговий об'єднуючий фактор для громадян. Адже якщо раніше громадяни якось сподівалися на опозицію, то тепер стало абсолютно очевидно, що опозиції реальної в країні немає.

Варто звернути увагу і на роботу судової системи. Особливо на останнє призначення в Конституційному Суді, яке остаточно і безповоротно поставило крапку в питанні легітимності роботи державної системи Віктора Федоровича Януковича в очах простих людей.

Медична реформа в Україні, завдяки Віктору Федоровичу Януковичу особливо добре покаже професіоналізм і відповідальність глави держави. Можливо, коли будуть масово вмирати вагітні мами, малі діти та пенсіонери в результаті специфіки реформи, громадяни особливо гостро відчують на собі турботу державного апарату. У цей момент багатьом жителям України вже буде нічого втрачати. І тоді об'єднання перед загальною системною проблемою змусить людей діяти солідарно і невідкладно.

Напевно, Ви думаєте: «Тепер це все зрозуміло і мені, але що ж робити?».

По-перше, кожному громадянину необхідно подумати про створення достатніх запасів продовольства і речей першої необхідності. Можливо, я перебільшую, однак я можу з упевненістю спрогнозувати, як мінімум, подальше «закручування гайок» і значне підвищення цін. Як максимум, буде громадянська війна. Звичайно, хотілося б досягти відкритої народної демократії мирним шляхом, але в житті буває всяке.

По-друге, кожному мешканцю нашої країни важливо саме зараз подумати про своє здоров'я. Обов'язково відмовитися від куріння, алкоголю та наркотиків. Зайнятися активною фізичною підготовкою та бойовими мистецтвами.

По-третє, кожному чоловікові потрібно подумати про вступ в мисливський клуб. Пристріляна двостволка в сейфі буде корисна в будь-якому випадку. Може, фазан який пролетить повз у мисливський сезон. Крім того, є безліч інших видів легальної зброї, починаючи від електрошокерів і закінчуючи револьверами під патрон Флобера.

По-четверте, кожній родині важливо звернути серйозну увагу на якість виховання та освіти дітей. Обом батькам досить витрачати 2-3 години на день на пояснення дитині устрою державної, економічної та фінансової систем. Важливо пояснювати причини і наслідки явищ, що відбуваються. Тим більше, приклад є відмінний.

По-п'яте, кожній людині важливо спілкуватися зі своїми сусідами, друзями і знайомими. Не тільки через мережу Інтернет і по телефону, але і в реальному житті. Бажано в цьому спілкуванні уникати вживання алкоголю і вести конструктивні бесіди на теми економіки, виробництва, політики та державного устрою.

І найважливіше, всім громадянам України необхідно підтримувати один одного в будь-яких соціально корисних громадянських ініціативах.

Коментарі

Ч
Читач

"Заслуги" то дуже голосно сказано, простіше кажучи реальна здорова реакція на шо з народом роблять.

ДЕ
до еколога

Ти не прав, Фреді не зомбі. Він настояшчий Під*Рас.

Е
Еколог

Fredy - ти тупе зомбі якщо не бачиш очевидного

ЧН
читач новин

Як на мене, вкрай потрібна та актуальна публікація, яка ширше відкриває очі громадянам.Доступно розтлумачені більшість важливих аспектів політичного життя в Україні, а саме "досягнення" президента Януковича та його сім"ї щодо зневіри громадянського суспільства до існуючої влади і до президента. Навмисно слово президента пишу з малої літери, так як власне сумління не дозволяє самому собі писати з великої літери це слово.Коли не має гарантій в державі на майбутнє, на завтра,немає впевненості у громадян - це означає, що географічно держава існує, фактично її нема,на жаль...

ДА
до автора

Такого вироку системі давно не читав! Сміло, а , головне - правдиво!

МФ
Михайло Фединишинець

Йо-йо-йой, тримайте мене семеро! Я вдосталь насміявся! Особливо від "по-перше..." і по "по-п"яте..." По-дорослому наївно і по-дитячому примітивно! Правда, головне - епатажно! А може, автор зумисне, професійно і стримано клеїть зі себе дурника? Сумніваюся, але припустити ж можна. Заґуґлив Анатолія - обличчя нібито нормальне...

S
Simon

Ya takovo IDIOTA kak etot avtor statuu ne vstrechal. A mozhet eto sam Yanykovich napusal. Zhalko ykrauntsev chto y nux takou UDUOT, BANDUT KRUMUNAK TUREMSHCHUK president. Zhalko Narod...

F
Fredy

Пропоную автору статті, всім, хто перепостиць, ЄЦу в повному складі і особливо сімї балог терміново переселитися в підземні бункери і перечекати "можливу громадянську війну". Людям зразу проще стане. А якщо серйоно, в європейських "розвинених демократичних" країнах після такої статті автору світить серйозні розмови з відповідними спецслужбами. Але, на щастя, у нас в країні авторитаризм і відсутність свободи слова, тому автору з осіннім загостренням нічого переживати - СБУ з народом))

Читайте також