Янукович відвідає Закарпаття в останній тиждень жовтня - джерело

8
17

Усі розмови про відставку Ледиди за провал соціально-економічної політики в області та призначення нового губернатора тільки посилюються з новими версіями та сценаріями. Але не виключено, що цього не відбудеться, адже ніхто не хоче брати на себе відповідальність за область, яка за останній рік опинилася в самому низу урядового рейтингу.

Разом з главою держави в найзахіднішій області країни очікують також на приїзд віце-прем'єра Олександра Вілкула.

Візит запланований на останній тиждень жовтня і його клюочової складовою стане відкриття житлового мікрорайону в селі Теребля, що на Тячівщині, куди мають відселити жителів Солотвина, яке оголосили зоною екологічного лиха.

Та якщо з виконанням робіт все йде більш-менш за графіком, і відповідальність за це покладено на заступника губернатора Ігоря Свища (за серпень, вересень та жовтень чиновник здійснив кілька робочих поїздок до Тереблі), то з кількістю сімей, які погодилися б на переселення, поки складно. Сьогодні це всього 15 родин.

Водночас, слід зауважити, що перший візит Віктора Януковича на Закарпаття відбувся у травні 2011 року. 2 роки потому президент їде на Закарпаття, яке за останнім звітом уряду є серед аутсадерів за соціально-економічними показниками. Більше про це читайте у матеріалі Закарпаття серед аутсайдерів за перше півріччя 2013. Ледида під загрозою відставки (ДОКУМЕНТ)Інша справа, що ніхто очолити область в такому станці та ситуації бажання особливого не виявляє.

Мукачево.net

 

Коментарі

0
007

Сидячи за компом і *обсираючи*один одного,це наш менталітент,а толк який???

Д1
до 112

А от ти ВІСЛЮК настоящий!!! Бо більше нічого не вмієш лише обси..... ВАЖКО ЖИТИ без Балогівського "корита" зато і злишся.

1
112

слухай жаливо старосто зачуханий начинай ревати за своім посвідченням радника КОНЮХА бо вже скоро будеш радити Свищовим коровам разом з конюхом

П
патріот

Короче гризуться за владу вовки.Треба Сталіна, то майже би всі відказувалися від влади.

ІІ
Іван Іванович

Ледида буде губернатором і цього боїться Балога.

Д
друг

Коли приїде Янукович,то балога і .і. піде у довгострокову відпустку. щоб вивчати українську мову,бо зовсім не вміє нею спілкуватися.

МС
Микола Староста(Жалива)

"Усі розмови про відставку Ледиди за провал соціально-економічної політики в області та призначення нового губернатора тільки посилюються з новими версіями та сценаріями. Але не виключено, що цього не відбудеться" - це визнання того, що очікування вже перейшло всі межі.. і лапшу вішати нема сенсу.

П
Полі

>Усі розмови про відставку Ледиди за провал соціально-економічної політики в області та призначення нового губернатора тільки посилюються з новими версіями та сценаріями Зазвичай про погані новини повідомляють по телефону а хороші приїжають повідомляти особисто. Тож якшо Янукович приїде на Закарпаття то це аж ніяк НЕ ПОГАНА новина для Ледиди.

M
Mukachivec

Chrga byla bu do Mukacheva... Zhaluva, tu bu z padistjy stav pershuj y cherry, Abu glavnogo obRuga v anys pocilyvatu!!! Zakruvsa bu tu vhe nareshti!!!!!!

D
dyr

Став вакантною ця посада .. черга була би з Києва до Мукачева.

МС
Микола Староста(Жалива)

Щиро посміявся:)) "Інша справа, що ніхто очолити область в такому станці та ситуації бажання особливого не виявляє". Зрозуміло що "станці" це опечатка але те,що ніхто на Закарпатті не хоче бути губернатором .... це повний писець. Став вакантною ця посада .. черга була би до Мукачева.

0
007

Діл мазай піде до сосіда і*МУМУ*.(Не забудьте про жилетки).

P
PriesT

Люди! Скуповуйтесь тепер! Бо перед візитом яйця зникнуть з продажу ;(

Т
толя

самі собі корете, а мікроярон то вчинили, ни зовсім так і пілло.

ДМ
Дід Мазай

Янукович відвідає Закарпаття в останній тиждень жовтня - джерело Иван Балога в цей час піде в чергову відпустку - два джерела

С
сусід

Да посилюються розмови про відставку)) Балога голосніше і все частіше говорить про це на іваших нарадах. Дурні думкою багатіють)))

В
варош

бажаю, аби Януковича зустріли екскаватори на Народній - як у фільмі "Повстання машин"

Читайте також