ІІІ Віце-міс світу разом з фіналістками "Міс Мукачево 2012" навідалися до дітей з обмеженими можливостями (ФОТО, ВІДЕО)

13
0

Соціальний захід відбувся в рамках міського конкурсу, як символ.

Минулого тижня 10 фіналісток «Міс Мукачево 2012» та ІІІ Віце-міс світу Анжеліка Лях, яка нещодавно повернулася з конкурсу, завітали до будинку для дітей з обмеженими можливостями, що б разом з ними погратись та виготовити святкові листівки.

За словами директора конкурсу «Міс Мукачево 2012» Владислава Лакатоша, всі роботи виставлятимуть на аукціоні саме під час конкурсу, а отримані кошти підуть дітям.

«Ми хочемо показати, що ці діти є також частинкою суспільства, що вони не обмежені любов’ю і турботою, тому дівчата долучаються до програми «стань волонтером», – зауважив пан Владислав.

«Мета нашого заходу – підтримати таких дітей морально. Нам дуже хочеться допомогти і посприяти кращому життю, щоб люди не забували, що є такі діти, які потребують щоденної допомоги», – розповіла Мукачево.net Анжеліка Лях.

Нагадаємо, фінал конкурсу «Міс Мукачево 2012» пройде 9 листопада в міському будинку культури. Цьогорічними організаторами заходу виступили ТРК «Щодня», модельне агенство «One Model», диско-клуб Happy Room та ресторан «Daily».

Незабаром на Мукачево.net та у профілям в соцмережах організаторів заходу стартує онлайн-голосування за міс глядацьких симпатій.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також