Юрій Головчак очолив Мукачівську ЦРЛ (Доповнено)

13
23

Представлення головного лікаря трудовому колективу відбулося у четвер, 19 лютого.

Міський голова Золтан Ленд'єл закликав Юрія Головчака, представляючи його колективу лікарні у якості керівника, бути перш за все вправним менеджером.  

Раніше пан Юрій займав посаду заступника головного лікаря Василя Васюти, який нещодавно написав заяву на звільнення за власним бажанням

Юрій Колотило, для Мукачево.Net

Коментарі

М
мукачівець

Малу Балажку в Начмеди!Ура!!!!!!

МЦ
медики црл

секретарку -санітарку Таню у чинадієво на фап

П
ппп

ще и Лания треба в жопу копнути!

М
маша

Звертаюсь до нового головного лікаря.Юрію Миколайовичу!Дайте команду відкрити двері по вул.Пирогова,щоб люди могли спокійно проходити,а не обходити цілий центр,або по вул.Фрунзе. Вітаю Вас!Залишайтесь такою порядною людиною,як Ви є,щоб після закінчення контракту,відгуки людей про Вас були лише позитивні. Панові Васюті бажаю хорошого заслуженого відпочинку.

В
вор

Васюта В.В.Повертайтесь Ви найкращі!Лендел повернить Васюту,або сам Йди в відставку!

ПЦ
пацієнт ЦРЛ

Є надія на зміни, поступово буде порядок, коли людям дадуть зрозуміти, що незамінимих немає, тоді і робота поміняється на краще, будуть старатися лікарі, хоча бідьшість із них порядні та милосердні, а система медицини гнила. Бажаємо Вам п.Головчаку врахувати усі поради, зауваження, коментарі, нехай анонімні, але правдиві від читачів, мешканців, пацієнтів, колег лікарів і налагодиться робота ЦРЛ. І на сам кінець наведіть порядок із громадянкою Балаж Наталією Борисівною, бо називати лікарем її це приниження, хто піде лікуватися до вбивці-алкоголічки? Ця жінка-вбивця скомпроментувала собою усю ЦРЛ м.Мукачева, честь досвідчених і чесних лікарів, а і з своєю матрію шахрайкою Балаж Надією увесь чесний нарід та вселила в людей зневіру у гуманність і справедливість. Успіхів Вам у нелегкій роботі.

К
колеги

це ганьба та позор у с-рія "Синяк" нагла алкоголiчка Швардачка

0
03

А ВАСЮТУ воротарьом. Хай откриває і закриває шлагбаум!!!

Ц
црл

Таню секретарку в поліклініку на прохідну дайте, там буде на місті

ТВ
Теличко Валя

Головчак хоч більш вихований за Васюту, не кажучи вже за таке ХАМЛО, яким є БИДЛО на прізвисько ШКВАРЯ, яке ще в школі навчилося красти у своїх одноклассників, нишпорити по сумкам в пошуках грошей, фламастерів та бутербродів. Ця тварюка була неодноразово бита своїми одноклассниками після уроків, ще в 4-5 классах (коли вчився у СШ №8, то тепер художня школа. Добре, що це МУРЛО не керує вже на відповідальних посадах. БОГ милував мукачівських медиків, а то би ВСІ здавали щомісячнц МЗДУ панові "шварьці" у кишеню.

М
мукачевец

Швардак - успішний менеджер?! Сервіс обслуцговування с-рія "Синяк" такий же пострадянський, як і вся наша держава; матеріальна база бажала б кращого при шалених цінах за путівки; хабарі за процедури і медконсультації мають місце. Щодо приватного бізнесу - все ок.

1
1+1

A Швардак ?

Д
Джюдий

На хлібних посадах беруть усі до єнного, а там уже залежить від людини. Кось бере по мінімуму, коли люди самі дають, кось без грошей на тебе даже не подивиться.

М
мукачівець

ой за тоту секретарку правду каже "народ" дуже мерзка особа, вульгарна, блатує собі на кріслі, паскудна дуже, чоловік думать собі ош ото у ниї Васюта був секретарем, а не на оборот, гнати її в шею треба. Якшо не поміняєся та секретарка рижа в ліпший бік ,- буду іти до нового лікаря з притензіями. Думаю шо "народ" мене підтримає!

К
Колеги

А тепер, пропоную Мацейка В.Є. перевести в поліклініку, він би там порядок навів

Д
Дохтор

Змінили професійну людину Василя Васюту на заступника Васюти. В чому прикол????? Васюта користувався повагою трудового колектива, тримав лікарню в нормальному стані. Зрозуміло що є питання до роботи лікарів, але в порівняні з іншими медзакладами області Мукачівська ЦРЛ, це як мерседес і запорожець якщо порівняти. Короче Золтан Золтанович, верніть лем Ви Васюту на місто. Най собі чоловік працює. Людина і вибори знала провести і все інше у нього в порядку було.

Н
Народ

І що це оначає, що ту секретарку залишать, раз свій у влади

ІП
Іван Петрович

Головчак хороша людина, і ніякий він не взяточник

ДК
до колеги

А поліклініку очолить Балаж Наталія Борисівна

ДМ
До медицини

Ти тварь медично мафіозна , ваш всіх просто виженуть перших і дуже скоро. Що не з вашого круга, Лані , Васюта , мацейко. От злодії, свого хотіли.(

Н
Наталія

Головчак, як людина - хороший, а от взяточник ще той......Ще й попросить як не дають !!!

К
колеги

а поліклініку очолить?

М
Медицина

Всі надії на те,що шось зміниться пропали!Шило на мило!Далі будуть хабарі брати!

Читайте також