Кандидат у мери Мукачева Андрій Балога представив команду та програму дій

22
44

Дані оприлюднені на його офіційній сторінці у Facebook, де йде жваве обговорення як кандидатур, так і пунктів програми.

– Разом зі мною на вибори у Мукачеві йде команда однодумців та патріотів – кандидати до міської ради. Наша команда – це поєднання досвіду, професіоналізму, молодості та амбіції зробити наше рідне місто – найкращим в Україні, – зауважив Андрій Балога.

Увесь список кандидатів у депутати Мукачівської міської ради та облради від міста шукайте у списку.

Слідом за командою Андрій Балога презентував програму дій, втілення якої має перетворити Мукачево у місто №1 в Україні.
Програма розподілена за сферами життя, наповнена як результатами роботи у попередні роки, так і розпочатими та майбутніми ініціативами. Ілюстрації дозволяють легко зорієнтуватися в інформації. 

– Це програма, яку ми разом з командою беремо на себе обов’язок втілювати. Крок за кроком. Кожен на своєму місці. Щоденно! – зазначив Андрій Балога.

Коментарі

В
володимир

Команда без інженерів - механіків як людина без кісток.

В
володимир

В команді відсутні випускники технічних ВУЗів.Одні з легкоі промисловості.З лопатою далеко не підеш.А інженер-механік -основа науково-технічного прогресу.Партія без інженерів як людина без кісток.

М
марія

Мало в команді людей з виробництва. Зараз найбільше треба підтримувати підприємства, які надають мукачівцям робочі містя, сплачують податки. Достойний кандидат Марія Іванівна Бігун. Чесна, порядна, чудовий виробничник та прекрасна людина. Підтримайте, будь ласка, Марію Іванівну. Такі люди потрібні в раді. В неї є чимало ідей по розвитку виробництва в нашому місті.

М
Молодець

Команда достойна і люди порядні є хоть деяких можна було і поміняти

ДК
дякуву, критика діє, се уже позитив!

!!!

ЦС
цей сайт треба закрити, через цензуру!

народ обирає, народ має право і дискусувати і дописувати, навіть якщо декому і не любиться.Де ваші свобода слова і демократія...?

7
777

Причом тут парки і качелі,людям треба роботу і файну зарплату!!!!Свистала я на його центр,бо вже зовсім жебротов стане народ.Голосовати!!!!Ні!!!

ЧМ
Чому мій коментар не допускаєте????

чому???????????

КЄ
команда є!

вот і вся команад готова від ЄЦ! Нормальні люди, окрім старих, які не піддаються передристировіц, молодь треба було усю, тай у Мукачеві не треба виборів робити, гроші ся зекономлять. Та нє?

В
ВАНГА

До ЯКАРАЗНИЦЯ!!! Велика різниця. Громада міста має знати своїх героїв в лице!!!

Я
ЯКАРАЗНИЦЯ

До ВАНГИ...Што тобі Люда Ковачка нелюбиться...Ага мозолить Вам очи нероби єдні. Молода, перспективна людина...

СК
старі кандидати себе спіхувуть

правда!!!!!!!!!!!!!!!!

П
Пiтьё

Убiцянка ганка а дурным радiсть!!!!не вiрь псови ош тя не укусить!!!!

НЗ
не зрозуміло

Якщо дійсно місцевій владі нададуть широких повноважень навіщо це Балозі треба. Шиирокі повноваження се не лем права. Отдадуть і податки. Се означає що за пільгами, пенсіями, доплатами і т.д. іхати вже до Києва не треба. Майдан тепер буде а Ужгороді, Мукачеві і т.д.

Л
Лена

Якщо все буде так як у Програмі Кандидата ,то нам і Київ не потрібен.Житимемо як при комунізмі.

В
ВАНГА

Браво, Віктор Іванович! Людмила Ковач саме той кандидат: спочатку Вас обговорювала (сильно-сильно проти), а тепер з Вами???

Ч
Читач

Шановна Редакцiя!!! Ми живемо у 21-му вiцi в демократичнiй i незалежнiй державi i кожен громадянин мае право на свою власну думку вiдносно кандидатiв в депутати i не треба видаляти коментарi якi ВАМ не подобаються, народ выбирае iх а не вони народ!!!! Дякую надiюсь що Ви не зробите цього!!!

ВЗ
Ви забули ще 4-х кандидатів!!!

Шановна редакція! Кандидатів в депутати міської ради має бути 36, а у вас лиш 32, де ще 4?

Й
йончи

Тоже мені великі депутати --директори шкіл! Особливо Чорі із 20 ! Такий вже газда!!!Що зробив доброго за минулий срок депутатства? Хтось щось знає?Хіба що для себе!

К
КГБ

Моя думка 05.10.2015 14:00 Більше молоді, а деркачка шо тобі не підходить іваницьку тобі подавай

ГЛ
Голосувати лем за венгрів

Чулисьте дагде на закарпаттю жеби венгри погрязли в корупцві?

КН
коли на вулицях вариша буде порядок

__________

2
228

супер!

Р
рома

се уже ушиток список депутатыв, ци щи когось забули?????

НВ
непоганий вибір

Є серед кандидатів непогані і порядні люди. Гріх бим мав штось казати, але є й такі, що ганьба була з ними і ганьба далі іде з ними,а старих кадрув, за яких слава погана тоже доста. Та і Андрій Балога, може буде з нього колись непоганий керівник і господарник, але він назавжди буде сином Віктора Івановича Балоги.

7
777

Прошу звернути увагу видповидних огранив!!!На видризку траси Киив-Чоп,а саме початку с.Ракошино ввечери не свитять фонари уже бильше мисяця!Починаючи з Эвропейськои 1 и до Чоловичого монастиря!!!Приймить мири!!!там також не безпечна дилянка,перехрестя,мист по якому не можна пройти,обийти лише виходячи на трасу!

ІР
Іванчо Роберт - наш кандидат!

Іванчо Роберт - наш кандидат.

Е
Ендрю)

Нашо давати людям можливість коментувати кить ви ітак удаляєте???

М
Мукачівка

што такоє???

М
Мукачівка

Молодець Андрійю, хороша команда.Мало бабушка Деркач немйов, але вам видніше. Особливо приємно бачити Людмилу Бандурчак, Наталію Зотову, Івана Лендєла, Людмилу Ковач. Дуже справедливі люди, нам таких треба...Перемоги тобі!!!

М
маша

щи кіби з цього списку забрали пару старих пердунів і їх синків, які зробили свій бізнес у РАТУЩІ. , то точно би не було альтернативи у людей цій команді. А так щи треба думати.

К
Коту

А по твоєму за 17 років нічого не робилося? Центр міста благоустроївся сам по собі? Сама по собі виклалася бруківка? Самі по собі реставрувалися будівлі? Сам по собі дотягується Палац Культури? Самі по собі поставилися памятники? Сам по собі прийшов Флекстронікс? Сам по собі розвивається Фішер? Самі по собі школи переходять на автономки?

К
Кот

Балога при владі у Мукачеві уже 17 років. Що мішало робити це все до тепер ?

Ф
Федя

Просто скажіть, хто крім Балог допомагає людям...Хто? Ніхто і мукачівці їм пофіг їм аби посаду зберегти або зайняти. Думаю шо Андрій переможе. Гойди за вас!

В
виборець

Деркач все зіпсувала

ЧН
ЧОМУ НУСЕР У КОМАНДІ? ВЖЕ ЗАБУЛИ ВИБОРИ2004?

225544111

М
Маруся

До тепер ще ніхто не зробив набережну від центру до району "Черьомушки"Зробіть нарешті.Ні дороги ні нормального освітлення.В суху погоду можна ноги поламати,заважають коріння старих дерев,в дощ,обходити калюжі треба по дамбі.Добре що в "Росвигові" ідеальні набережні що з одної сторони що з другої...

В
Василь

Нашому місту саме такий потрібний розвиток, тоді ми будемо дійсно мати європейський рівень життя і все для того щоб комфортно себе почувати!

ЗБ
За Балогу

Ганьба буде кіфть Вариш проголосує за якось дурака, який піариться на дітях і дає Кравчуку тисячку за пост. Мукачево це Балога. Балога - Мукачево. Удачі Анрюха.

G
gtr

Добре шо Балога взявся за реконструкцію парків бо уже такий срач там був. А буде і парк і качелі і охорона. Не знаю хто як, а я підтримаю Балогу

МД
Моя думка

Більше молоді, треба більше молоді. Активних і амбітних. Інші лиш їм у помічники, ділитись досвідом. Добре що Андрій молодь до себе взяв - це запорука перемоги!

М
Мукачево

Волонтери це совість громади. Не дадуть красти і зловживати. Підтримую

1
1234567

ООооооо і Гільтайчук тут є! Толковий хлопець і офіцер. Зі мною служив завжди толковий був.

Ж
Жека

А шо нормальна вроді команда и освітяни, і бійці АТО і лікарі. Хотя би свої, а не парашутісти.

Читайте також