Карантин продовжують до 22 травня, але з послабленнями

12
22

Про це заявляє прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Карантин в Україні продовжать до 22 травня попри послаблення, які заплановані на 11 травня. Про це повідомив прем’єр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

«Для нас пом’якшення карантину так само не означає його зняття. Карантин буде продовжений зараз до 22 травня. Далі ми будемо дивитись, як буде рухатись пандемія в світі…», — сказав він.

Від 11 травня відкриють парки, сквери, зони відпочинку, салони краси, перукарні, літні майданчики окремих кафе та ресторанів.

Нагадаємо, що через карантин і закриті ринки багато закарпатських фермерів понесли великі збитки.

Коментарі

П
пенсіонери

мерзотного крадія наших пенсій клоуна ЗЕленськуого на ІМПІЧМЕНТ і на НАРИ разом з крадучим Хряком порошенком!!!

.
.

ЗЕлупівський кірдон для плантаційних рабів такий як ніпель, сюди дує а назад виїхати фуя! ЗАТЕ ЗДОБУЛИ (фіговий) БЕЗВІЗ...Тепер надівайте баняки на свої рила і дружно на муйдан на банковій скакати й зеленому падлу оди співати може щей якась косточка з царського стола вам вибравших зз-клоуна брехуна! Янукович вам хріновий був? Отожбо шо наскакали-навибирали тей маєте! очі бачили шо купували, отож їште тепер хоч повилазьте!

ОП
олександр пушкін

вважаю, що іудо-масони мають горіти в газових печах. Але в питанні карантину - повністю підтримую іудо-масонів із Банковоі. Більше того, треба було ввести карантин + блокаду кордону ще 01 березня. Тоді сьогодні ситуація була б вже набагато кращою. А тепер маємо те, що маємо: наш весняний карантин поступово перейде в осінньо-зимовий.

:
:(

Фраси би Вже забрали сих підерів кукуївських!

С
Свідомий

Не хочеться нового голодомору, який уже приходить у багато сімей. Хтось має нести відповідальність за порушення правил гри у бізнесі і за брехню, стосовно епідеміологічної ситуації у державі.

В
Василь

Хтось знає коли то сраноє МРЕО откриють ?

Х
Хаттаб

ти лошара...........

М
Майдаун

Марго “швідома”,16:35,ти привикла висловлюватись лише на команди пана! Гута би тя побила із своїм порохом і швідомістю із вшитков бандерувськув шоблув.То ви мершаки довели наруд,што уберать і клоуна і чорт знає кого!То ви мершаки здали Україну америцькуй швалі і бандоолігархам! То ви войну в Донбасі устроїли! Обись заклялася із своюв фаріоншув,палубіями, паласюками,вятровічами....обись те уже пушли до бандери з шухевічом!!!

ДН
До нижньоi

А Чим був кращий хряк порох за цього лiлiпутного клоуна ???? Бiжи стрибати на майдан !! Янукович вам заважав швiдомим ? Де I в чому вас обмежував Янукович ? Янукович на фонI цих у?б@нiв був Сятым чилядником !!!де ви шароварнI патрioти? Надiвайте горницi i гайда ср@ти на майдан!

С
Свідома

Я дивуюся з інтелекту та вмінню висловлювати свою думку коментаторів, які пишуть коментарі на даному порталі. Впевнена, що є певна категорія людей, яка завжди все матюкає та об*ирає, незалежно від того, хто при владі.А так просто легше: спочатку обрати нам клоуна Зе і вже так швидко знов розчаруватись у владі.Скажу одне: обрали собі шоумена-маріонетку?тоді насолоджуйТесь!а не просто поливайте все навкруги брудом.противно читати коментарі.кожна новина одне й те саме: мати та бидлота, яка навіть висловити думку внятно не може...

М
Мукачівка

Доброго дня всім!!! Дуже радуе то, шо багато людей начали розуміти, що це всьо розвод і ніякого коронавірусу не мае. Це уже іздівательство над людьми, люди скоро не будуть мати, шо істи, а істи хочеться кожен день і набагато більше коли сидиш дома. Дайте людям працювати, люди уже согласні придержуватись усіх норм(маски, дезінфектори, рукавиці......) Ви не замітили, чим ближче до закінчення вказаного карантину вони його беруть і продовжують. Треба навірно робити в Мукачеві мітинг і виходити всім. Бо ця влада нас скоро доведе.

Ю
ю

Чому швiдомI не бiжите на майдан борщI варити I танцювати????

У
Українець

Ви під#ра#и кончені люди вже грошей на хліб немають за що жити всю владу до стенки і вилами штрикати ч#о#ни#и є#учі дограються с#ки іздіватися над народом

З
закарпатець

ідіть нах"й пси вонячі ,доста боло людей єб"ти,усі поняли уже що то за коронавірус ,у"обки

A
Alex

П*расасы....

В
Вано

Се йoбнytа страна. Скоро начнуться голодні бунти. Ці піdapи уже докус страх потіряли!!! На вилах їх треба виносити з парламента!!!!

ПЧ
Порядний чилядник

Б****, й******, п**** на ***, най із своим карантином до фраса йдуть. Чилядь уже подуріє удома сидіти.

КЗ
Клоун зе

Зеленський клоун,тобі люди довірили ,а ти кончений барига як всі

П
Провокатор

Ч@оооооо запусти транспорт а не дале продовжуй сикло як ти так зелений!

Ч
Чорти

З жиру заплили

0
0001

То з 22 травня вже не треба буде на самоізоляції сидіти?

@
@@@

Ідіть на х*й із своїм карантином пси, самі накрали грошей у народа та жирують, людям жити зо що, границі открийте нелюди...

Читайте також