Кароліна Варга: Підтримка моїх рідних спонукала мене до перемоги у "Міс Мукачево-2014"

2
0

Переможниця конкурсу "Міс Мукачево-2014" Кароліна Варга розповіла Мукачево.net про секрети свого успіху.

– Чому і коли вирішила брати участь у конкурсі Міс? Хто спонукав?

– Про першу хвилю  проведення кастингу я, чесно кажучи, не знала. Проте, багато років поспіль думала над тим, щоб спробувати свої сили на конкурсі «Міс Мукачево», але завжди у мене щось не виходило . Мабуть, цього разу було б так само, якби там не брала участь моя подруга і не повідомила про це мені. Тоді я вирішила спробувати, а вона підтримала мене у цьому. Чесно кажучи, перемогти не було моєю мрією, але подальші налаштування моїх близьких спонукали мої думки саме на те, щоб завоювати корону. Я давно займаюсь спортом, тому і параметри маю відповідні. Я впевнена, що людина повинна постійно розвиватись, самовдосконалюватись, а участь у конкурсі краси – це виклик сам собі, можливість перевірити себе, свій характер. Потім відбувся кастинг і поступово розпочалась підготовка до фінальної частини. Однак, саме той період був найважчим, адже у мене якраз йшла сесія, треба було багато вчитись.

– А де ти навчаєшся?

– Вчуся я в Ужгородському національному університеті на ІІІ курсі економічного факультету, стаціонарно.   

– Ти згадувала, що плануєш їхати працювати у США. Чому саме зараз, коли у тебе чудово стартувала кар’єра?

– Я не планую їхати туди жити назавжди. Програма «Work and Travel USA» включає перебування у США тільки протягом трьох місяців, не більше. Моя основна мета – це перевірити себе, свою самостійність, вміння заробляти для себе кошти. Головною метою візиту в Америку є вдосконалення англійської мови. Зараз для мене це дуже важливо. Зі знанням спеціальності та англійської мови мені набагато легше буде знайти тут високооплачувану роботу, буде більше перспективи.

– Що на твою думку було найважчого у підготовці до конкурсу краси?

– В принципі, нічого важкого у цьому не було. Спочатку всі відносились до проведення репетицій безвідповідально та не серйозно. Однак вже потім, коли учасниці краще пізнали одна одну, збилизись, і нам стало приємно проводити разом час, все кардинально змінилось. Не знаю як для інших учасниць, але я жодного навантаження не відчувала.

– За що ти найбільше турбувалась вже під час самого виступу на сцені?  

– Під час підготовки до конкурсу, десь всередині була присутня легка тривога. Це і не дивно, я була збентежина, як і кожна дівчина, адже було багато справ і мало часу! Зазвичай, на подібних заходах здебільшого я намагаюсь контролювати себе і зберігаю спокій, проте хочу визнати свою схвильованість на 1-му виході через зміну номерів.    

– Як давно ти займаєшся спортом?

– Спортом я займаюсь вже  10 років, а точніше з 2004 року. Займаюсь як самостійно, так і з тренером. Спочатку випробувала себе у спортивній ходьбі в одного тренера , потім займалась бігом вже у іншого, а останні шість років стрибаю у довжину. Під час вступу до вузу у мене збільшилось навантаження і я повинна була переїхати жити в Ужгород. Зараз займаюсь у спортивному залі, а легкою атлетикою тільки по суботах, коли приїжджаю у Мукачево. За роки спортивного життя я брала участь у різних всеукраїнських та міжнародних змаганнях, де здобула багато грамот, медалей і кубків.  

– Що тобі пропонували організатори після перемоги у конкурсі? Як далі співпрацюватимеш з ними?

– Одразу після перемоги домовились про подальшу тісну співпрацю з організаторами та підписала контракт з модельною агенцією «One Models». Я була б дуже задоволена, якби мені запропонували вчитись у модельній школі цієї агенції.

– Які призи ти отримала, як переможниця конкурсу?

– Найдорожчий приз це, звісно, тур по Європі від туристичного агентства «Сеть магазинов гарячих путевок Мукачево», потім безкоштовний абонемент до фітнес студії «Play», річний абонемент безкоштовних відвідин нічого клубу «Happy Room» у Мукачеві, карта знижок від Barry Barr’s Irish Pub & Bar, прикраси від «Glossa» та косметика від «ЕКО». Але мій найголовніший подарунок – сама участь у конкурсі, підтримка залу і те, шо я вже залишила якийсь слід в історіі Мукачева, за що безмежно рада. 

– Чи знала ти декого з учасниць ще до конкурсу краси?

– Так, знала. Це Христина Свистак та Катерина Данканич. Але залишилась задоволена від знайомства з іншими дівчатами, ми дуже зблизилися. 

– До «Міс Мукачво», чи мала ти ще якийсь досвід участі у подібних конкурсах краси?

– Я брала участь у конкурсі «Міс УжНУ», але спочатку треба було  перемогти у «Міс економічного факультету». Було багато незабутніх емоцій та хороших призів від фітнес клубу, завдяки чому я і навчилася Pole Dance.Того разу я отримала титул «Міс глядацьких симпатій УжНУ». Це було дуже важливо для мене, адже я мала шалену підтримку залу, глядачів.

– Як віднеслись батьки до твоєї участі у конкурсі «Міс Мукачево – 2014»?

– Я дуже вдячна своїм рідним за підтримку і зусилля, які вони вклали в мене. Вони надихнули вірити в себе. Як і будь-які турботливі батьки, вони бажали йти далі і розвиватися у вибраній сфері. Вже після перемоги привітали мене, сказали, що пишаються мною. Також за мене вболівала менша сестра, яка теж готувалася до конкурсу, ромальовуючи плакати у мою підтримку. Крім того, вболівав і мій хлопець, з яким ми зустрічаємось 3 роки.

Роман Лендєл, для Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також