Керівник облавтодору Закарпаття попався на вимаганні 375 тис грн хабаря

603
13

Про затримання посадовця в п’ятницю, 24 січня, повідомили в Офісі Генпрокурора України.

Так, за версією слідства, керівник облавтодору разом зі спільником, вимагали у керівника однієї з філій державного підприємства 375 тис гривень, обіцяючи залишити його на посаді.

Хабарники попалися в кав'ярні Мукачева, під час отримання другої частини хабаря, у розмірі 325 тисяч гривень.

Пізніше журналіст Віталій Глагола в мережі оприлюднив особу затриманого чиновника.

Ним виявився Логойда Роман Семенович, заступник директора облавтодору, який зараз виконує обов‘язки керівника Закарпатського облавтодору.

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, а також направлення до суду клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Проводяться невідкладні слідчі дії.


Нагадаємо, 23 січня на хабарі попався працівник державної лісової охорони Закарпаття

Коментарі

ДТ
до Троцького

Скоро увидиме кого наші місцеві олігархи-контрабандісти проплатять на голову ОДА, думаю, що буде з чого посміятися, вірніше - поплакати і голосувати ногами за кордон

Ю
ю

а ти завивай сробі "Боже царя храні" чи "Саюз нєрушімій" і у Чікош нараз

Т
Троцкій

Все набагато простіше. Районний автодор не став раптово чесний і не тому побіг писати заяву, бо його совість замучила. Просто цей момент використали як спосіб, а на посаду обласного автодора мітить якийсь інший чувачок. Прізвище якого ми всі скоро взнаємо.

Д
Дорсасу-п.дорасу

Такі,як ти, помивальки бандеруські будуть воняти,ош то “бандере прийде порядок наведе”, то “шьвобода”,то “гідність” і завывуть:“Ще не вмерла..а.....”

М
мкчв

Мішко і туй зарекламірував свій кабак

В
Вася

Рома Логойда там звідки взявся ?

Г
генпрокурор

Посадіть уже хоч когось!!! Може хоч щось зміниться! Може начнуть думати вже? Від Рябошапки поки результату взагалі немає - підводить Слугу Народу більше всіх. Дупутати в СН ***, а генпрокурор своя людина і була надія на нього, а по факту толку більше з Авакова ніж з нього. На суд тиснути не можна, а суддів під суд можна відправляти? Кого не зловлять - всіх судді відпускають під смішні застави. Позор!

В
ванга

ще раз оплатить штраф 15 тис грн

5
5555

З серпня 2015 року по листопад 2017 року злочинці реалізували злочинну схему по закупівлі бітуму за завищеними цінами, чим завдали державі збитків на 1,9 млн грн. Правоохоронці затримали Немеша і пред'явили йому звинувачення за ч. 2 ст. 364-1 (зловживання повноваженнями, з метою одержання неправомірної вигоди для інших осіб) Кримінального кодексу. У вересні поточного року голова облавтодору визнав провину і уклав угоду зі слідством. У жовтні суд затвердив угоду і призначив Немешу штраф у розмірі 15 тис грн

Д
Дорасу

Йсе рука кремля.

R
reX56

Скотина, та й так путя неє

Д
Дорас

Дорас налитять поклонники совка і начнуть при них такоє не було ....

D
Dark

Прізвище в студію!

Читайте також