Хто із закарпатських нардепів отримує компенсацію на житло (Список)

6
16

Згідно з офіційними даними, опублікованими на сайті Верховної Ради, відразу кілька народних депутатів, які представляють Закарпаття у Верховній раді, отримували компенсацію за житло в Києві протягом грудня 2015 та лютого 2016 року.

Загалом же – це 177 нардепів за грудень, і 175 – за лютий. Мова йде про кошти, виділені обранцям з державного бюджету.

Так за лютий цього року, як і за грудень минулого року, компенсацію з бюджету  отримали:

Василь Брензович, Валерій Пацкан та Роберт Горват – усі з президентської фракції Солідарність;

Валерій Лунченко – з Народного фронту;

Михайло Ланьо – з депутатської групи Відродження.

Mukachevo.net

Коментарі

1
123

Валити треба уціть ВАЛИТИ!!!

В
віра

Жибраків у нас много. Дякувати Яцинюку за його супсидію і тарифи. У дворі дві іномарки хата на три поверхи, а їм супсидія ( уйшло ми).То з мене налоги друть та відмивають грошики собі у жеб під маркою субсидії. Молодці хлопці!! Усе вам видиться що всі дурні лим ви розумні.Сеня коли уже тота куля в лоб .( то твої слова). Надіємося , чекаємо.

Я
ЯЯЯ

ИДИТЬ ИЩИ РАЗ НА МАЙДАН....А ПАК ИДИТЬ ГОЛОСУЙТЕ ЗА ЗЛОДИИВ...

О
О

А почему,на этом сайте не напишут сколько депутаты получают материальную помощь,ежегодно,ведь эти списки можно легко найти,и поверьте не 100 тыс.грн-потому что не все и про все можно писать на мукачево нет,вот когда люди найдут эти данные,вот тогда коментов будет тьма,а еще на лечение вроде дают,пусть избиратели-пенсионеры суммы посмотрят

У
Ужгородець

Блюк бандит, контробандист, наркоторговець, злодій, а копійки від народа все рівно забирає, маючи при тому десятки мільйонів. Що сказати, за перехід в волю якусь народу він і пітьовка отримали по 1.5 млн доларів. Слуги народу? Злодії .

Й
Йоні

То лмше меня ся каже, шо Ланьо туй мало лишній?) Вроді там шось 1 липня було з ним пов'язано та утік і не указуєся, даже му нич не пред'явили. Шось туй ся не в'яже шановна Адмін. сайту! Ко Вам каже сякоє писати? Тот шо си Андрія поклав правити у вароши? Молинько вже йде плутанина, правда?)

К
куштановицький

Та іще раз Блюка уберіть,дебіли,хоть йому уже и так доста,а ви усі сидіть у ......

B
betonus

Як люди сплатять тоту високу квартплату, шо тепер є, депутати не думавать, лиш би собі по-більше урвати з бюджету. Слуги народу, оби ся закляли.

Ю
юрко

штось за депутатів родичів некажите ничь.так оно так неможна туй балоганити

М
марія

А що ся чудовати, 100гр. треба відбити. Дуже бігли їх брати та за циганоту голосували. То Бодай вам би руки отсохли колисьте ті 100г брали. А зараз поски закрийте і терпіть. Бо жибраки ви, а они милліонери.

2
222

Цікаво яка сума ???

М
маріка

Петре, золоті злова!!!!!!!!!!!!!

Й
ЙОУШКО

ТЕПЕР ЗНАЄТЕ КОГОСЬТЕ ВИБРАЛИ У ВЕРХОВНУ РАДУ ,ОДНИХ ЖЕБРАКІВ!

М
Мішови

Мош уйти із Куштановиці, лем куштановиця з тя нигде не уйде.

П
Петро

Богдай'ся вдавили тима грошима, у бідняка ніє на електрику й газ, а сволочі маючи вілли, тягнуть з бюджету.Оби їм було на ліки, а оби їм діти сиділи на улици й жебрали копійчну. паскудота необразована.

1
123

Бідняги... може скинемо...?

Читайте також