Know how від закарпатського автодору: латати дороги землею з лісу (ВІДЕО)

20
19

Шокуючі кадри так званого ямкового ремонту вдалося зняти Мукачево.net на Виноградівщині, поблизу селища Вилок.

Тут працівники Закарпатського автодору латали дороги землею, яку викопували відразу поруч у лісі.

Відео зняте у четвер, 7 березня близько 11.00 дня.

До Європейського Союзу (Угорщини) – менше 10 км.

Нагадаємо, що закарпатські дорожники вже не раз відзначалися майстерністю в ремонті доріг – у дощ та мокрий сніг (Див. матеріал Асфальт на трасі Київ-Чоп кладуть прямо у калюжі (ФОТО) ). Хоча списували поганий стан доріг саме на аномальні зими (Див. матеріал: Київ-Чоп vs Загонь-Ньїредьгаза. Секрет якості угорських доріг (ФОТО) ).

Між тим, наприкінці лютого прем’єр Микола Азаров заявив, що Закарпатська область у числі тих, які використали на ремонт доріг лише 60-70% субвенцій, тобто гроші мають бути.

А на останній прес-конференції  у вівторок, 5 березня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида запевнив, що до кінця березня дороги у краї будуть залатані.

Коментарі

2
234

питевку туда залатати голосуйте еще за него та скоро в рот насрет вам страна придурков

Д
Дорожник

Кореспондент, як завжди, повний невіглас. Міг би спитати у них- хто вони і звідки. А такзаради дешевої сенсації паплюжить тих, завдяки кому їздить по дорогах, які б вони зараз тимчасово не були. Ці люди не мають нікого відношення до Закарпатського облавтодору. Цю дорогу, 30 кілометрів обслуговує якась філія давно вмерлого"мєжколхоздорстрою". Це типова помилка жуурналістів- для них дорога все по чому їздять машини. Насправді Укравтодор відповідає тільки за дороги загального користування поза межами населених пунктів, крім якщо загальнодержавна співпадає з вулицями населених пунктів. Спробуйте не дати жінці грошей на продукти і потім ганьбити її, що борщ без м'яса. Те ж і з дорогами.

З
закарпатка

почему ноу хау? это в песне "Про откат" они услышали рецепт ремонта дорог...

Д
Дальнобой

Это такая политика по уменьшению дтп.Если у нас будут дороги как скажем в Нидерландах то сплошное дтп.А если больше ям а ещё лучше без дорог,тогда все живы

Q
Qq

Цей метод напевно підказали ті герої,які в *ПЕРЕМОЗІ*голосували за воз*єднання.Старий хороший,ще й безкоштовний метод.СЛАВА УКРАЇНІ.

Cевлюш Інфо

Ось що там є через тридні:http://sevlush.info/index.php/sevliush/4334-ямковий-ремонт-проведений-глиною-укравтодором-на-виноградівщині,вже-безслідно-зник-фотодоказ.html

ИТ
Искайнц Тиберий

Вони дограються ! дивись відео https://www.youtube.com/watch?v=JB1VxKZgUKc

В
верховинец

то ледида, увесь щебень на дачу дитям вкрав,геть злодия!

Е
Ендрю

****** * ****

Г
гуцул

НОУ-ХАУ ВІД "КОНЮХА - ГУБЕРНАТОРА ледиди-і-го-го " всі на вози!! коням трава потрібна по дорозі.повернемося в 1930 рік партія ПР рулитт і всьо у вас зараз дабре . Азаров-"українці, не нойте" докі ота сука мацкальська буде керувати .. чи нема у наус роду українськаго, чи нема у нас хлопів які однов лівов оту "ЧМАЛЬ" знести з нашої рідної землі .

Л
Леха

Такого уродства нет нигде в мире!!! И ведь не они сами додумались! Предлагаю проверить ( в свете борьбы с коррупцией) благосостояние бригадира, начальника и областное руководство этих ,,специалистов,,. Представляете себе , как на этот ,,ремонт,, смотрели проезжающие иностранцы???...Страна ДУРАКОВ !!!!

Ч
Читач

Мені здається прокоментують це так: Свідомі громадяни всіма можливими способами допомагають хоч якось покращити стан доріг. В облавтодорі вони не працюють. ))!!!

0
000

проклята краина ни закона ни дорог

M
McMurphy

Це має бути нове екологічно чисте покриття, яке не завдає шкоди навколишньому середовищу, а навпаки очищує його від всіляких металевих механізмів що розїжжають по дорогам!!!!

К
к

та ви не розумієте нічого!!!!!!!!!!!! то вони підсніжники до 8 Березня висаджують!

А
Арсік

То ремонт за побажанням бушкових контрабандістів аби палинка і сигарети не дуже ся трясли у каміонах

6
64464

Хлопці Молодці Можете піти ще на трасу Київ -Чоп залатати там теж ями

У
УА

..осталось еще в ямки с землей цветочки рассадить и будет с 8 Марта в праздничный путь!

В
Василь

Класно! Чим далі, тим ближче ми до євросоюзу... Голосуте дальше за ПРидурковатих та Будете МАЛОРОСАМИ!

Читайте також