Комбат 128-ї закарпатської бригади Василь Зубанич отримав "Золоту зірку" (ФОТО)

18
15

Сьогодні президент України Петро Порошенко нагородив чотирьох військових командирів званнями "Герой України" та вручив їм орден "Золота Зірка".

Військовим вручили нагороди, які проявили мужність, героїзм, високий рівень професіоналізму, відстоюючи суверенітет, територіальну цілісність та незалежність України.

Президент заявив, що найкращі бойові командири мають призначатися на керівні посади у Збройних Силах. «Треба змінити тактику призначення командирів – проявиш себе в бою, підеш на вищі посади. Тільки ті командири, які пройшли з бійцями випробування на полі бою, заслуговують бути командирами», – наголосив Президент. 

Серед героїв, найвищу нагороду країни – орден «Золота Зірка» з рук Верховного Головнокомандувача отримав командир 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади оперативного командування “Північ” Сухопутних військ Збройних Сил Василь Зубанич. Підполковник у зоні бойових дій перебуває з травня 2014 року, зокрема брав участь у боях за Луганський аеропорт та Дебальцеве. Рішення комбата сприяли успішному виконанню поставлених завдань підрозділами в районі проведення АТО. Під час прориву в складі штурмової групи у Луганський аеропорт для забезпечення відходу підрозділів з оточення отримав осколкове та вогнепальне поранення, однак відмовився від госпіталізації та продовжував управління діями підрозділу. З листопада 2014 року виконує завдання на Дебальцевському напрямку.

Коментарі

И
Иван

Это оба xyesosa

0
000

Ха-ха, в натурі ПоПрошенко)))))

П
ПОРОШЕНКО

Anyway I'm the best ... Я файно розмовляю англійською і посмішка у мене така виразна, сльози такі натуральні - кажуть що менi хочуть привласнити "Оскара" за фільм "Україна в дупі" і представити мене до Нобелівської премії Миру -"За величезний внесок у досягнення вічного спокою та вічної пам'яті на Південному Сході України", ще кажуть що члени уряду скоро будуть підвищені на високі дерев'я ...

М
Мукачівець

Ця медаль за мовчання ! Що стільки трупів і поранених , а Донецьк і Луганськ не звільнили бо не можна було стріляти !

С
Саша

Подарунок з матчу Динамо К - Евертон! І носить чисто символічний характер... Там підписи всіх гравців!!!! Якби мені подарували такий, то я б ніколи не пішов ним грати футбол!!!

7
777

петро поПрошенко)))хоть раз правильно написали))

L
lost

Читач То брехня. Ти ся повів на пропагандонський сюжет. Пацанчік просто поранений - одна нога нормальна, а друга в апараті Ілізарова

Я
яяя

вам ся не видить,ош порох дуже похожый на леньку брежнева...роздае медали куму попало и не позиравучи,ци заслужено,ци нит!юму типир ушитко мош,бо увин "царько" державы! АНУ БОЯГУЗЫ НИ УДАЛИТЬ КОМЕНТАРЬ,БО УЖЕ ПАРУ ИХ НИ ВИЖУ,

Г
гражданин

зубанич это трус а не герой кто был там знают какой он офицер

S
Sovist

Хай Зубанич розкаже, як через нього хлопці загинули, як розстрілювати хотів хлопців, як з укриття боявся вилізти, як рельси на лом здавав... У нього багато заслуг...

5
567

шото е чому не трезубец.а зiрку.

Ч
Читач

Ви давайте покажіть як він подарував МЯЧ учаснику АТО без ноги! https://www.youtube.com/watch?v=rNKesrev5Wc

УА
Учасник АТО

А чому я немаю ніяких нагород ?

В
Ветеран

Він ю нагороду заслужив чесно

Т
Трубошат

На фото ніби нічого такого, але як подумати які розбіжності між цими людьми: один ладен життя віддати за батьківщину(знаю його особисто) а інший лише займається власним збагаченням ГАНЬБА що ще скажеш!!!

Читайте також