Конфлікт у Мукачеві: Розлючений чоловік напав на муніципалів та розбив їм авто каменюкою (ФОТО, ВІДЕО)

17
26

Саме зараз на місці працює слідчо-оперативна група, яка виясняє всі деталі конфлікту.

Як розповіли Мukachevo.net працівники  КП «Муніципальна міліція» рухаючись вулицею Космонавта Беляєва, вони побачили встановлення вивіски на фасаді одного з будівель. 

Зупинившись, вони попросили чоловіка, який займався встановленням, дозвіл на таке оформлення закладу. На що, за словами муніципалів, чоловік почав поводитись агресивно.

Після чого, він напав на одного з працівників Муніципальної міліції, та погрожував смертельною розправою.

На місце було викликано правоохоронців, але чоловік закрився в закладі і довгий час не виходив. Згодом штовханина продовжилась, тепер чоловік вступив у конфлікт з правоохоронцями. Нічого не вирішивши, він заліз на драбину звідки кинув великий камінь в сторону працівників муніципальної поліції. Брила потрапила у службове авто, чим пом'яла дах та вибила скло.

На місці зараз працює слідчо-оперативна група, яка виясняє всі деталі конфлікту. Офіційні деталі від правоохоронців трохи згодом.

Як стало відомо, чоловіка правоохоронці спочатку затримали, а тепер відпустили.

Вже 14 вересня було оприлюднено інформацію проте, що дії підприємця кваліфікували як хуліганство.

Згодом, з редакцією Мukachevo.net зв'язався сам підприємець, який розповів, що він з Ужгорода, та щзаймається розміщенням вивісок.

Своєю вихідкою він пояснює боротьбу проти корупції.  

— Коли зібралося стільки людей, вирішив приколотися, тробив собі такий чорний піар", - розповів редакції чоловік, і додав, що якщо потрібно, то понесе відповідальність за скоєне. 

Мukachevo.net отримало відео конфлікту. Обережно, присутня ненормативна лексика:

Коментарі

В
Ватко

А моя жона тоди ішла

Л
Люда

А Чому муніцепали не бачать ігрові автомати по всьому місті і більярдний клуб у підвалі біля кафе Дельфін

Ч
Читач

Те що сталося - як мінімум підпадає під статтю опір при аресті та замах на життя, адже кількілограмову брилу він кидав з великої висоти прмо у натовп. Даний випадок - підтвердження повної ІМПОТЕНЦІЇ нинішньої поліції! Ідіть копайте картоплю, робота в поліції - не ваше!

ДМ
до Мукачево

>> Муніципільна поліція хоче шось робити. Молодці. Але вони реально юридично >> неграмотні. Чому їх керівництво над цим не працює. Тому що юридично-грамотні не будуть брати взятки та приносити частку начальству.

ГО
Гуцул Орест

А што ви хотілиюТу тіпа лотерею кришуе та мае Аваков.Так што все пучком буде.Муніципали ще вибачатис будуть довго

ДІ
до Івана

Да дійсно як відпустили. Мали організувати суд трійки і розстріляли. І був би порядок.

І
Іван

Як стало відомо, чоловіка правоохоронці спочатку затримали, а тепер відпустили. Порішав і відпустили. Беріть приклад. Що стара що нова поліція і муніципалка... все то для замилювання очей..

Є
Єнці

Особисто мене розлютило то бидло яке по вулиці йшло і штургануло копа, ну що за культура, ну і рожа бидляча страшна, сразу видно в голові зовсім пусто.

I
Igor

даже и по видео РЖУТ!

М
Мукачево

Муніципільна поліція хоче шось робити. Молодці. Але вони реально юридично неграмотні. Чому їх керівництво над цим не працює.

К
Крістіна

На вул. Духновича навпроти військового ліцею коло циганського дуфорта є підпільний ігрозал і шо? Поліції до того нема діла. І праворуч від центрального ринку по Габермана біля магазину з одягом теж підпільний ігрозал. Схоже власники добрячі відкати поліції виплачують, бо останні не бачать.

Л
Лось

Надівуся йсе агенти кремля. Авать мадяри шо по українськи не знавуть.

О
Олександр

Все правильно, кримінал недоторканний. Ці ігрозалі кришуються поліцією точно так же, як їх кришувала міліція. Все без змін. По всьому місту повно ігрозалів, всі роблять вигляд що їх нема) бо за ними кримінальні авторитети)

М
Молець

Правильно зробив.

І
Іван

Шкода шо не мож му писок набити за такі вчинки. Роздайте хлопцям по пендикові най угомонять таких рехликів

П
Пітьо

Кладуть апарати у центрі міста та іщи і ментів бють. Но дожилися. У ратуші треба апаратку одкрити. Оби там люди крутили

М
Мукачівка

Може хоч тепер звернуть увагу на жахливий фасад 2-го поверху. Вже давно могли банером закрити , хоча б із зображенням туристичної карти міста, або що інше.

А
Аліса

Така реклама здешевлює вигляд вулиці, брезент є брезент. Краще б вклались в грану вивіску

1
1222221

канешно начальникам за апаратку заніс ... а тут ще якісь нахлебники прийшли...

П
пітьо

Де відео???)))))))))))

М
Мукачевка

На жаль юридична неосвідченість серед богатьох мешканців нашого міста просто зашкалює. "Что хочу - то ворочу" - цім висловом більшисть мукачівці, на жаль, керується. Най би в Мадярщіні, або Чехії без погодження з Мерією рекламу встановлювали...Такий би ім штраф влупили, що "мама, не горюй!" Вже не говорю про більш цівілізовані держави

О
Олег

Тому що вседозволеність у країні. Нема порядку і чим далі тим гірше

Л
Льолік

Най собі на хижу такі банери понавішує, ч@ошник, а не у центрі вариша!

G
Gaga

Поставило ігрові автомати, встановило рагульску вивіску так ще і бикує. Хто знає того пєрца?

1
123

долбодятел, верчи го з моста

К
Копилов

Та муніципалка самого спокійного чоловіка іщи до інфаркта доведе! Хотя і мужик не правий, бо реклама на фасаді ппц велика.

Читайте також