Контрабанда товарів через кордон : що і як перевозять умільці (ФОТО)

53
1

Так вже склалось, що контрабанда різного роду товарів, навіть якщо вони хрюкають чи гавкають, складає вагому частину торгівельного сальдо різних держав. Контрабандисти умудряються перевозити таке, про що навіть би й не подумав. Дальше дивіться підбірку фото контрабандних товарів, які перевозять біля себе, на собі і навіть всередині себе.

1. Наркотики – цей товар є найбільш “популярною” контрабандою.  Ось наприклад один німець намагався перевезти під шортами більш як 6 кг наркоти.

Далі по списку – кокаїнова нога) Чувак заміксував гіпс з наркотою).. а шо? “шел, упал, очнулся – гипс” )) Нічого не бачив, нечого не чув.

Посуд, який був засипаний горошками з наркотиками замість пінопласту. А може він і дійсно так менше б’ється?…хм

А цю партію “товару” замаскували під мотки з нитками. Або фігово мотали хлопаки або помогли митникам службові собаки. То то я рифмопльот))

Йдемо далі. З рубрики “шо з’їв – то моє”. Контрабандні наркотики в шлунках людини та собаки. А як же гикавка? До речі, недавно в Борисполі (аеропорт в Києві) зловили Таджика, який наликався героїну. Поки що з нього “вийшло” 316 грам)))…

2. Під номером два рубрика – друзі наші менші). Голуби в шкарпетках, а шо як їм та файно?)

А цей хлопчина з Індії вобше екстримал.. могли ж задьобати його “достоїнство”) Повні труси “добра” у виді рідкісних видів пташок. Не бачити тепер їх нашим зоомагазинам.

Пташки пташками, а от як вам змії і ящірки… Один контрабандист з Норвегії напхав їх де тільки можна.

3. Ну і “класіка” – прям як в тому фільмі: “Карти, гроші, два ствола”. Перше фото це пістолет схований у книзі, довго напевне вирізав дзюрку.

Ну і вдобавок “рубасікі”).. Шоб закінчити перегляд статті з гарним настроєм) … Удачі Всім!

Матеріал взято із сайту auto-kordon.com

Коментарі

D
dyr

...пенопласту. Приблуда тупа. ПІНО, ПІНОплас. Від слова ПІНА. ПЕНИ НЕМАЄ.

Читайте також