Куди піти і що відсвяткувати цими вихідними

2
0

Мукачево.net дізнався, де цими вихідними можна зустрітись з братами Борисенко, «Нічними снайперами» та «Gipsy King», а також в який клуб пускатимуть безкоштовно за любов до Мерилін Монро.

П’ятниця

Традиційно, вихідні у Мукачево.net починаються з п’ятниці. З клубної п’ятниці.

Сьогодні новий клубний сезон відкриває промо-група TRANCE EMERGENCY. Спеціальний гість вечірки – один з 50 кращих діджеїв країни по версії TOPDJ.UA - TIGRAN OGANEZOV. «Нам захотілось чогось ритмічного, чогось такого, що змусить розім'яти кістки на вечірках Trance Emergency. Наш вибір є результатом відгуків і побажань гостей наших вечірок», - розповіли хлопці з промо-групи. Ще одна приємна новина: перші сто відвідувачів отримаю світлові браслети від партнера вечора Сreative Сlubber  

Місце події: ужгородський клуб B’fly

Вхід: 50 грн. 

В ужгородському клубі VIPer, що на Минайській, Lucky Fridays: вільний вхід для дівчат і знижка 20% на усі коктейлі.

Тим часом, в клубі Panorama by Kashtan, на Л. Толстого безкоштовно впустять тільки тих, хто готовий прийти вдягненим по дрес-коду вечірки – в стилі 1950-х. Там сьогодні вшановують пам'ять легендарної Мерилін Монро.

DRESSCODE: витончене «бабціне» плаття, яскравий макіяж, зачіска, підбори і аксесуари, а також панчохи з характерним швом. Про готовність прийти «в образі» сповістіть адміністратора заздалегідь.

 

Субота

Свалява готується до святкування “Дня міста”. Музика, шоу, світлові ефекти супроводжуватимуть святкування до пізньої ночі. Розпочнуть концертну програму місцеві гурт “Швалбах” та гурт “Стрес”. Виступатимуть брати Борисенки. Хедлайнер свята – гурт “Ночные Снайперы” з неповторною Діаною Арбеніною. Також, великим сюрпризом для Свалявчан стане всесвітньо відома група «Gipsy King», яка, зазначимо, вперше виступатиме на сцені України.

У Хусті в цей день о 10-тій годині, на стадіоні «Карпати», відбудеться фінальна частина обласної спартакіади серед депутатів місцевих рад. Змагання присвячено 20-тій річниці Незалежності України.

А у місті Виноградово цими вихідними триватиме V міжнародний турнір із греко-римської боротьби серед юнаків та вільної боротьби серед дівчат. У турнірі візьмуть участь кращі збірні команди областей України, Закарпаття та сусіди з Угорщини, Словаччини, а також Молдови. Ще одна команда приїде з Придністров’я. Очікується участь понад 30 команд.

Того ж вечора у мукачівському Black&White Club вечірка 80-х. Грає dj Локомотив. Вартість входу – 50 грн.

Неділя

Цієї неділі в Берегові відбудеться найгучніша подія сезону на Закарпатті – фестиваль BEREGFEST. Урочиста костюмована хода, дівчата босоніж у винних діжках, ярмарок виноробів, лицарське шоу, фінал кубку Берегівщини з футболу, майстер-класи та фольклорна програма, народні гуляння та феєрверк! Концертна прогрмам за участі: Діксіленд-Бенд (Берегово), РОКАШ (Мукачево), Рената Толвої та Іштван Толбані (Угорщина), гурт Рождєство (Росія) та неперевершена Руслана! Вхід вільний!

Свято триватиме з 11:00 до 01:00

Місце: територія берегівського стадіону «Дружба»

Неділя буде багатою і на футбольні спортивні події. У цей день відбудеться XIX тур чемпіонату області з футболу серед команд вищої ліги. Зустрінуться «Ужгород» – «Середнє», «Метеор» – «Ялинка», «Бужора» – «Поляна», «Карпати» – «Севлюш», «Ф.Медвідя» – «Берегвідейк», «Мукачево» – «Вишково». Матч туру: «Ужгород» – «Середнє».

Початок матчів о 15 год.

Також, у неділю, 25 вересня, відбудеться XXI тур чемпіонату області серед команд І ліги. Зустрінуться «Оболонь» – «Нарцис», «Старт» – «Терново», «Тячів» – «Вільхівці», «Говерла» – «Авангард», «Тиса» – «Едельвейс», «Боржава» – «Копаня». Матчі туру: «Оболонь» – «Нарцис», «Боржава» – «Копаня».

Початок матчів о 15 год.

Вдалих вихідних! Розкажіть нам, де було найкраще!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також