Курйоз дня: лише гімн України змусив угорських митників на КПП «Лужанка - Берегшурань» почати працювати (ВІДЕО)

31
40

Про ситуацію, яка мала місце сьогодні на одному з пунктів пропуску на українсько-угорському кордоні, редакції Mukachevo.net розповіли очевидці та безпосередні учасники подій.

За словами співрозмовника, який саме намагався в’їхати в Україну через КПП «Лужанка – Берегшурань», він прибув на кордон після 8 ранку за київським часом відразу після так званої перезмінки.

Утім, стверджує чоловік, попри те, що пункт пропуску з угорського боку був практично вільний, угорські стражі кордону не поспішали протягом 3-х годин оформляти автомобілі, які були змушені чекати в черзі.

Жодних пояснень на числення звернення, чому не йде оформлення, не надходило.

На знак протесту чоловіки включили гімн України на всю гучність, і тільки після цього угорські митники почали оформляти подорожуючих. Саме цей момент і зафіксовано на відео.


Нагадаємо, ще кілька днів тому у черзі до КПП "Тиса" стояло близько 400 вантажівок. Раніше було відомо, що така кількість вантажівок зібралась на Закарпатті через невидачу дозволів Польщею, саме тому водії фур вирішили перетинати кордон через Закарпаття.

Коментарі

І
Ігор

Свастика віри схопила обличчя, вавілонська абетка налипла на перста, історично виправданий метод, поглинання сирої землі.

ДЗ
до заперевальних тупих,вушливих воняків,

ваш гімн-похоронний марш,де каждоє слово пророчить на жеброту.и прапор никудишній,бо синоє має бути на споді,а не у верху.у верху має бути жовте-символ сонця.розокралисте Подкарпатску Русь (ЗАКАРПАТТЯ) до предєла і на сьому доста! а мадяре ся ся накакали на ваш гімн...воніть там за перевалом,жийте у своїх хлівах и сопіть у дві дирки козли смердючі.од вас світ уже блює...майдануті скакуни...

Ю
ю

сомаре дурний, я туй живу з дитинства, а предки як мінімум з 17 століття (архів так каже). Тому ти уцці пакуй у свої вовкоєбці і не ганьби руснаків. От нащадиться такоє і матір собі уб"є і не кліпне, ущербний каліка.

1
18:11

Ти гУна кусок,похмільний,висратий на драча вільно Шокаладний ти брусок вонячий,ти людський вать ти конячий?! Мухи даже облітають,ти "брусок"воняк то всі знають) Гуно ти з вирху і внаружі,ти легко плаваєш в калюжі Думки твоіі гУно,і вся робота,ти мерзость і гидота І Вася то для тебе сильно,бо ти гУно,смердиш обільно Однині прісно і повік,ти став,для нас,гУном,як чоловік Пишайся свідома чоколадо,шо вилізла з кобилячого зада

В
Василь

До пацієнта дурдому шоні майдауна 17:43 . Шо ти прохрюкало?Що то за набір звуків? Було би воно в мадярії то сиділо би в клітці у дурдомі ,а в Німечині вже провели би йому автаназію.А в Україні лікарі добрі ,навіть дозволяють хворим доступ до інтернету.

М
Майдаун

візся раз я на мопиді тать забов де тормоза забыв пуцьку в карбюратор повылазили глаза выліз я із-пуд мопида погрозивісь кулаком то ж тоті всьо галечани ня зробыли дураком.

М
Майдаун

Вусулю,гною з фурункула, тать своє штось годенісь придумати!? Натулькось деградант,што лем ти в львівшчині у зліві сидіти.Завали хлебало бо ти не помоде не лем міська рада,а й циганський бирув! Юкало килавий, та люби свою окраїну так оби юй із гланд текло.Што бандершня і робите. Лем до нас у Пудкарпатську Русь не лізте, бо вонить од вас на пув Європи!

Ю
ю

от істотам кажеш, люби свій рідний край, країну (ВЛАДУ не обов"язково), батьків, діти, природу... а воно....каліки

Г
Гімн

Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.

ДН
до нижньої марги

в очко собі затусуй ,гімнА з краями уєдно

Ю
ю

хто зневажає рідний край, той серцем немощний каліка.

ДН
До нижніх дрищів

То Вован Білий з мукачева,шо ви гонітье Уже вам всюди майдануті бандеровці ся видять То чистокровний мацкаль і фамілію має мацкальську

7
799

Сомалийца спросили, каково жить в самой нищей и неблагополучной стране. Ответ был: Я не знаю, я ведь не живу на Украине.

Я
Я

Если не работали,где очередь?

Б
Бандерлог

До Йовжія. Це щира правда.

Й
Йовжій

Говорят шо все кацапы пидарасы.Ото правда вы нет?

Й
Йовжій

Я сосу х&ї і єб&сь в дупло бо я то люблю ,а мині говорять що я під*рас. Ото правда чи ні?

Й
Йовжій

Кажуть што бандерлогы ото самі підерасы. Ото правда ци нет ?

В
Василь

Муйдуне короставий 21:18,21:26,22:53,23:56 ,тебе так колотить ,що скоро здохнеш і міськраді прийдеться тебе хоронити за державний кошт щоб собаки не тягали твої кості ,а діти не грали твоїм черепом футбол.

5
55

от того завивання мухи дохнуть,не то шо таможня забігать.. укро гіВн то шось з чимось

7
77

Дибіли кончені ,сидіть за перевалом майдануті

Г
Гейропа

украина це эвропа , а кить чесно та уже тошнить от таких патриоту,кіть такі патріоти , а я даю гарантію шо то львівшкі або франківшські сись концерт затянули та чого дома не сидите?дома наколотили типирь ся ринули у гейропу зарплати збивати

П
Паляниця

Слава Україні! Героям слава!

Z
Zoltan

Молодец!

Н
Ноні

Подумали, що Карпатська Січ приїхала!

П
Питання

А якби заграв мадярський гімн? Що би принципово змінилося?

Ш
Шоні

Вусулю чіряковатий, короставий од україни колотить ушиток Світ. Засунь йух в кіпяток,имешся.Нигда ми з гнойом бандерувським нич не мали і мати не будеме.

Ф
федя

виїзд експорт, такс фрі в окремій змузі

Б
Бувалий

До "винь су хим" . Як було сказано в кінці худ.фільму "Іронія долі або з легкою парою" (реж. Ельдара Рязанова) однією з актрис ..... "Поживемо - побачимо" . З цією чергою подій в країні, скоро не БУДЕ, що об'єднувати , ділити чи роз'єднувати. Історична неспроможність .

П
Питання

А якби заграв мадярський гімн? Що би змінилося?

ВС
Вынь Су Хим.

По проекту нового адміністративного поділу Закарпаття і Буковину буде об'єднано з Галичиною (Львівська ,Тернопільська ,Івано- Франківська обл.) в один адміністративний регіон із центром у Львові. Підкацапські дриштократи п*зда вам.

В
Василь

Мадярастських гомосєків колотить від України ,як вампірів від хреста.

ІГ
Іван Гузиця

обосикати і розстріляти усьо зміну

1
123

я вижу тут самі мадяри зобралися кіть невидете ош то наші закарпатці просто нетреба їм лизати гузицю як ви робете правильно написав до мадярських петухів

4
456

Напевно їх від нього вже нудить.

Ы
Ыстык

То бандеро вообще обнаглилы най крумпли дома идять а на блатувуть щи чуть и жопа им

М
мукачівець

любителі гімнА,сидіть на жопах в своїх франьківьшьках,в Европі вас ненавидять.

Р
Р333

Правильно Венгрии роблять !

П
Патріот

Слава Україні!!!

J
Jozsi

Ezert Otthon csinald nem a hataron

Читайте також