Лютнева стрілянина у Мукачеві: Поліція назвала підозрюваних у замовлені нападу

20
42

Наразі, за версією слідства затримано замовника та нападника.

Сьогодні, 20 травня Головному управлінні національної поліції Закарпаття провели брифінг щодо стрілянини у Мукачеві, яка сталась цього року у лютому.

Згідно наданої інформації, слідство встановило особу нападника та особу замовника цієї стрілянини.

Поліція з’ясувала, що потерпілими є 41-річний мукачівець та ще одна особа з його оточення. Невідомий з автомату здійснив постріли в напрямку автомобілів марки «Меrсedes Gelendwagen» та «Volkswagen Caddy», на яких і пересувалися потерпілі. Поліція відкрила кримінальні провадження за фактом замаху на вбивство та незаконного поводження зі зброєю.

В ході досудового розслідування було призначено ряд необхідних експертиз та проведено комплекс негласних слідчих розшукових дій. З метою встановлення місць можливого відходу злочинця поліцейські провели прочісування лісового масиву в Мукачеві, де виявили та вилучили обгорілі одяг та велосипед, використані «стрілком» під час скоєння злочину.

На меті злочинці мали вбивство потерпілого – 41-річного мукачівця. Для цього особи розробили план дій: почали спостереження за будинком, в якому проживає чоловік, розвідали повсякденний маршрут, придбали автомат з видаленими маркувальними позначеннями та набої до нього. Діяти стрілок мав за вказівкою - прибувши на заздалегідь обумовлене місце, він очікував сигнал, аби застосувати зброю.

Практично всі учасники події відмовилися надавати пояснення. Однак, вживши всіх необхідних оперативних заходів, поліції вдалося встановити причетних до замаху осіб. Обоє – мукачівці.

За джерелами Mukachevo.net йдеться про Василя Швардака та В‘ячеслава Герцовського.

Також правоохоронці назвали можливий мотив стрілянини у Мукачеві.

За словами начальника поліції Закарпаття Олександра Шляховського, ймовірним мотивом злочину став перерозподіл у сфері кримінального впливу на території Закарпатської області.

Один з причетних зараз перебуває в слідчому ізоляторі, оскільки є підозрюваним у вчиненні іншого особливо тяжкого злочину. Інший учасник події теж вже є підозрюваним у кримінальному провадженні.

За період слідства, поліцейські зібрали достатньо доказів та обом злочинцям вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Сьогодні, 20 травня, Ужгородський міськрайоний суд взяв під варту другого підозрюваного у стрілянині.


Раніше Mukachevo.net розповідало, що 7 лютого, у Мукачеві по вулиці Сєченова сталась стрілянина.

Тоді через стрілянину та загалом критичну криміногенну ситуацію в місті була скликана позачергова сесія міськради з ціллю звернутися до керівництва держави з закликом до невідкладних дій. У підсумку Мукачівська міськрада ухвалила звернення до Президента щодо ситуації, що склалася у місті. Зміст цього звернення ви можете дізнатися за посиланням.

У той самий час у поліції повідомили про порушення кримінальної справи на підставі замаху на вбивство.

Згодом було оприлюднено фото зброї, яка була застосована під час стрілянини і яку покинув один з учасників. Це пістолети американської марки та автомат АК-74.

Тож пропонуємо переглянути більш розгорнутий матеріал редакції Mukachevo.net про стрілянину в Мукачеві.

Також редакція змогла отримати відео перестрілки відзняте очевидцями.




Коментарі

Б
бандера

а вы Путину пожалуйтесь. а лучше Шойгу и ни наркоты ни бандеры не будет

И
Иван

У нас в городі знають продавати наркотики і від трудяг забирати останні копійки. А коли треба шось рішити та серуть під себе. Друг друга міліції здають. І хто більше заносить і доносить той крутіший. А людям простим словами і опреділєніями розкидаються - мусорський мусорський... погниль... ви всі як плісінь. А поліція способствує наркотикам від яких помирають їх же діти. Цей світ не стане нормальний ніколи

Б
Бродяга

Білий не переживай. За жонов прослідиме. Не допустиме оби її онанжив хоть ко

О
Олександр

До Діґув 22.05.2020 00:36 Тубі лим ся у Японському порно треба з Іров пласмасовов зняти, обись її чоколадов намастив ;-)

А
Анонім

А ко потерпілий? Барига який наркоту толкає? чи мусора уже забули про пельменний цех у Ключарках, Їх давно пора розстріляти і мусорів тоже, бо имавуть дітваків з села з наркотов та беруть хабарі і не відкривають кримінальні справи, туйисьте писали про шкодовку у яків мусора найшли шпріци та менфітаміни і він не сидить, а отиць робить у Чехах та заплатив мусорам і СБУшникам оби справу не відкривали, ВСЬО ПОМНИМЕ...

2
2

При СРСР такого бардака не було. Злочинців посадили би протягом одного місяця.

ЗМ
З Мукачева

Герц... Страшна людина. Дивно що знов на волі був. На його руках не лише ця кров. Машини крав в 2004. Наплодивши купу дітей, влаштував їм адське життя. Знущався з дружини, обкрадав свою рідною.

Ш
Ш

Мукачивська тактика,посиджу дома мусора все зроблять,Артука кунимайстер.

Д
Діґув

Я би Іру пласмасову шпокнув у анал

Б
Безик

Типирь піду я Шкварьову жону трахати, докіть тот буде сидіти.

VK
Victor Kozel

Куплю сан Карпати, сан Синяк, гот Інтурист оптом Торг уместен

Н
Наболіло

ваші ці нещасні угрупіровки,розборки вічні, ви нічого не варті за межами міста не говорячи вже за область, бариги і наркомани,пси, які крім того шо розводити наркоманію рекет і воровство нічого не вміють(вміють ще реп сочиняти)) дергадація міста А Ви мукачево.нет не кращі!! Показуйте хороші новини, всякого гівна вистачає в наш час і без вас Бескорисна ця інформація ми всі прекрасно знаємо хто в нас в місті чим займається Ідіть зніміть ще бутку джания яку собі поклав на районі

I
injustice

Нич не зроблять... усі гавно вори вийдуть і дальше будуть засерати наш город. А менти ничтне можуть зробити..

/
///\\\

Вот і настав кінець ери напівбандітів мукачівських.... скоро ми станем їм на горло, поступово і цілеспрямовано

П
Правда

Вот що значить прийшли в область незалежні і професійні керівники поліціі, які не кормляться з бандітського общака (можливо, поки що). А не хустський барига мент який був куплений бандітами і служив ім вірно. Кстаті, де він зараз, нєбойс пішов на підвищення в Киів ?

С
Сухий

Анталоша се замутив і чужих сюда тяг,а типер напудився і всіх здав!

Б
Бек

Джани слюнтявий непиши херню всяку, бо получиш за щеку.

Б
Бродяга

Герцик зливай Белого і Шкварю мусорського Най ті уроди вишак получать

Н
Невідома

Який в п@зду кілер стріляє як ковдош!це нагляде й приклад того шо всьому є міра !і любоє чо без наказне всерівно буде наказане!вже раз битий був як пес так псам і треба бо там у сімейства всі діти на п’яну голову зроблині шо Іра шо Вася

Н
Носса

Швардаки нормальні і добрі. Незнаєте людей, і їхні справи то не треба людей грязю обкладувати.! І Герцьовський не такий малий ростом.

И
Иван

Герцик на голову вищий від підозрюваного на відео. Сліпому видно. Але у війні між обома любі методи проходять походу...

РС
Ріелтор Саша

до ріелтора Козла- раз продай Водоканал.

І
Імре

Василь Кубарич - сміливець, однако.

Д
ДОСИ

Дайте нам пласмасуву мало сюда на район

РК
Ріелтор Козел

Хлопці куплю у вас недорого Інтуріст і Синяк.

VV
Valeria Valeria

Почему шалаву еще не показывают по телевидению, типа мой брат Васька не мог никого заказать. Он у нас такой молодец

М
Мункач

ХА, смішно, тобто поліція визнає, що обидві сторони конфлікту є крмінальним середовищем, яке займається протиправними заходами, проте, наразі всі заходи спрямовані виключно на локалізацію одного угрупування. Для чого це робиться? А все просто, усім відомо, що правоохоронці кормляться саме із другого угрупування - Блюка - Ланя! І Із кожі лізуть аби лиш угодити своїм спонсорам, як то кажуть як можна одрубати руку, з якої жреш!

К
Кіно

Не Ведіться!!! Мусора Самі Підмутили!!! І тепер Скидують на Того з Ким у Потерпілого була Вражда!!! мусора Руки Миють! Но Се Кіно!

КВ
Кубарич Василь

Кончена сімейка Швардаків. Ублюдків на нари, і малого задроченого полукілєра з Герцовським вмісті, і старого Шкварю валютчика задроченого...

ПР
пан Ростислав

Швардаки то нелюди бандюки останні всіх їх в тюрьму і чим скорше тим краще менше людей повбивають.

А
Анталовцi

Анталовцi з Бiлим Женьом,це органiзували. Кiлер приiзжий-жив у Шкварi у готельови,Аньаловцi у сiчнi iздив домовлятися, а типер здав Шкварю-бо вiн з мусорами.

Й
Йоні

Ви там подуріли докус?Наша міліція не лим сліпа а й тупа .Скорше то тот мафіозник сам себе заказав чим Василь то подмутив!

Ч
Чак

Пашкуляк и мусорской пес і сбушный, и дсровский.....кому в мукчево ето не ясно)) бородатый пес

В
Варош

Никого не смущає то шо сись на голови дві мінімум вищий до того,який стріляв на тому відео?

АВ
Анталовцi Володя

Ця я все органiзував,а хлопцi сiли!

КЗ
Кубик забирай

Николи такого не було і от опять..

GS
Gangster Style

неподилили)))

/
///\\\

Якби не промазав булоб краще і очистилось би наркоманське мукачево

В
Вася

Выходит так что пашкуляк мусорской пёс по всем понятием должен отказаться от всего

Q
Q

Мочити швардакив уже людей убивають.

А
Ак74

Йой Се Не Ожидано!!! Но шо тепер дальше буде...?

НТ
Но туй го маєш

Ану Ірка не забудь вечером записати відео у помощ братику. А не лиш усе за чоловіка переживаєш!

Читайте також