Лунченко готовий призначити 8 голів РДА, включно з одіозними Пашкуляком та Попеличем

22
40

За словами голови Закарпатської ОДА щодо озвучених кандидатів за цими районами не було заперечень з боку громадськості.

Валерій Лунченко перерахував, про які саме райони йдеться:

Берегівський - Іштван Петрушка, депутат райради
Виноградівський - Віталій Любка, депутат райради від Фронту Змін/Батьківщини;
Міжгірський - Андрій Шекета, депутат Батьківщини;
Перечинський - Микола Грубий, представник Батьківщини;
Іршавський - Вячеслав Свічкар, представник ВО "Свобода";
Мукачівський - Василь Пашкуляк, депутат райради та довірена особа вже екс-регіонала Михайла Ланя;
Ужгоросдький - Марія Коваль-Мазюта, голова селищної ради Камяниці;
Воловецький - Михайло Попелич, депутат селищної ради Воловця.

І це при тому, що, скажімо, проти кандидатури Василя Пашкуляка виступили більшість депутатів районної ради, хоча спершу заявлося, що саме вони висувають одізного чиновника. Уже за кілька днів було повідомлено, що Пашкуляк начебто заручився підтримкою голів сіл району. Разом з тим, кандидатура Василя Пашкуляка була забракована люстраційним комітетом: 21 березня на засіданні Люстраційного комітету Закарпаття було озвучено позицію Народної Ради Мукачева щодо кандидатури Василя Пашкуляка - одноголосно не підтримати. Однак цю позицію в ОДА вирішили проігнорувати.


Аналогічно дивна ситуція склалася і у Воловецькому районі, де громадські та Народна Рада висунула одного кандидата, а в ОДА озвучили зовсім іншого, якого тепер готові призначити. І це при тому, що Михайло Попелич є заступником фракції Партії регіонів у селищній раді та наближений до одіозного регіонала Мирослава Щербея. Більше того, у понеділок Люстраційний комітет Закарпаття раптово вирішив вибачитися перед Михайлом Попеличем та погодити його на посаду голови РДА.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдуритикрадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, якиймешкаевЗакарпатськiй областi мiстi Мукачево повул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005)зарекомендував себе, як людинащоздатна на шахрайство, обман а такожкрадiжку.Дуженебезпечналюдина – лицемiр, маеаморальнiзадатки. Постiйнопропонуепослуги на виконанняремонтних робiт в будiвлях,спорудах та помешканнях, а потiмнамагаетьсяобдурити, а коштипривласнитиiрозтринькати на свiй розсуд.ЙогобатькоШолтiс ЛюдвикЛюдвиковичiматиШолтісГабрієллаІванівнасинкапокривають та створюютьйомувсiумови для можливостiтворитибеззаконня. Попереджаювсiх на майбутне – цедуженебезпечнiта лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннiiособливо коли будете мати з ними якусь справу.

С
Стрий

Я дуже обуурений такі всі правильні.Лиш за одного говорять ті злодії щий другі ішо типир поміняш чому нейдете красти шо мішать шоби мати як і они таку паскудь писати ужас.Ви ітак нич непоміняєте.

С
Стрий

Да да женіть на Пашкуляка .А Балога дале буде всьо купувать ави робіть як раби бо він правильний чоловік ,бо він сердитий на Пашкуляка бо поміх Ланьови .Балога уже давно має плани кого покласти на місто В.В шоб дале гроші красти ЗАЖРАВСЯ Собака .

Л
люди

ви самі бандюги пишете чуш на В.В Пашкуляка може хтось замісьть нього там хоче бути що розпускаєте всякі порожні слова які лем можна! В.В Пашкуляк справжній фахівець,І ми за нього!!!!

((( народ )))

Підтримую З Мукачівського р- ну., Пашкуляк хороший фахівець! народ з ним!!!

В:
Відповідь :до лунтіка

Ти є ніхто протів Лунченка на даний час він усе рішає . І не рівняй всіх із собою не всі бандюки такі як ти .Лунченко рішив значить так буде

ДЛ
До Луууууууууунтіка

Цікаво скільки Пашкуляк заніс Луууууууууууунтіку за місце в РДА що той приймає на посаду бандюгана від ПР

С
Свалявчанка

Сай, нікрго в сваляві необманув... а якщо є така людина прошу навесим приклад!!! А те, що робив Кеменяш то робив Кеменяш! Ви навіть не знаєте, що вигадати аби його дескредитувати.

І
іршавчанин

Ви там щось маєте в голові? Чи вам Іршава не цікава?

І
іван

Шановні жителіМукачівщини. Хочете Пашкуляка.Тоді вами будуть управляти кримінал ЛаньоМ/ БЛЮКА.

2
22

Петрушка тупой... Он марионет Балоги.

К
К.Ш.

Не верьте бредням Балоговским. Пашкуляк порядочный человек,сталкивались,знаем...

*
***

Василий Васильевич один из немногих, кто способен грамотно и трезво руководить районом.Желаю Вам успеха в этом неблагодарном деле.

АП
Алік ПАП

Радійте мукачівці, вами буде керувати "шестьорка" БЛЮКА!!!!! бал продолжается господа присяжные, НИХЕРА не ИЗМЕНИТСЯ в этой стране к лучшему. Бандюки опять у власти.

ПЛ
Позор лустрацыйному комытету

Попелича назначати??? Докус подуріли, що в цілому районі нема достойніших людей, які мають досвід. Барига який ріже залізо ні до чого доброго район не приведе!!!

7
721

Пашкуляк - це мега фінасист і менеджер нової еліти .

Н
Натка

Заспокойтеся, тітушки! А вас, Василь Васильович, щиро вітаємо! НАдіємось, що ви не підведете! Ми віримо, що ви чесна і справедлива людина!

В
Валера

Ой Валерка кіть прості люди роздупляться, що ти кинув своїх партійців і вирішив з регіоналами і бандітами в області робити результат по безпределу для Тимошенко, то до доброго це не приведе. Слава Україні, загибші на майдані помалу починають перевертатися в гробах від усього цього. Мафія безсмертна.

В
вася

Осталось 138 подписей Шановні УКРАЇНЦІ -хто маєте бажання -будь -ласка зайдіть на цей сайт білого дому і підпишіть петицію . Передайте це повідомлення своїм друзям. Якщо сенат ухвалить цю петицію то багато наших співвітчизників матимуть шанс побачити світ. А хтось і своїх рідних побачить! Потрібно набрати не менше 100000 голосів. до 28 березня.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ !!! Осталось 138 подписей https://petitions.whitehouse.gov/petition/allow-ukrainian-citizens-90-day-entrance-usa-passport-without-visa/m0BDgkb5

ДВ
до Воловець

кругом Попелича розвели тілько шуму про регіональну фракцію, а де докази? де папірь? де копія його заяви про всуп у ПР? Ото що було вказано на сайтах вордівський документ...просто текст, а не копія зареєстрованої в селищній раді заяви...багов варто ото папірь...

А
Ахах

Вот читаю ваши комменты и после прочтения оных решил на следуюющей неделей наверное в Ужгород поеду! Все больше меня тревожить начинает мысль о заболеваниях нашего всеми любимиого господина губернатора, не в горячке ли ему часом приходится глав администраций назначать?! Люди ведь всякое надумать могут, а он о державе все думает! Может ему отдохнуть просто надо!?

Л
людина

Якщо ми тепер не можемо домовитися про посаду голів райрад, то що ми можемо говорити про загальнодержавний рівень Верховної ради України. Тепер нам краще не коментувати тут якісь статті про дурниці, а іти записуватись у національну гвардію і захищати власну країну!

І
Іван

Знову бандити Блюка при владі! От вам і покращення, обкурятся Пашкуляковим зіллям, то й буде людям відітися шо добре живуть....от у нас народ, їх бють а они іще не так спину підставляють. Може доста, люде???? Встаньме та й ідім у Ужгород до Лунтіка, спустити го долів гарадічами козла чортового, шо треба му бізнес на граници?

БП
боевая подруга

Вижу, что Лунтику глубоко начхать на мнение людей. Какой нахрен Петрушка??? Уже столько людей высказало своё ФЭ в его адресс. Надо быть идиотом, чтобы перед выборами срать себе в тарелку ( это я о лунтике). О петрушке не стоит даже говорить, он пустое место и губернатор с ним свои голоса считай уже п.....л.

А
ара

Плювок в обличчя всім закарпатцям - блюкова сволота, яка ще 2 місяці тому збирала тітушок, керує в області, і всім пох. Не даром Жириновський хоче Закарпаття мадярам віддати, таких лохів мож і чукчам віддати, нихто і не писне, всі побіжуть гузицю лизати.

Ю
Юра

Ко сяких ідіотів керувати ставить . Подивитеся що накерують . Слава богу хоть недовго ім керувати . Три місяці максимум

М
Мукачівець

Зразу видно чий сайт. Балога проти Пашкуляка, своїх "шавок" тіпа Гасинця заставляє писати бумажки, за всіх, хоть то не так. Але Мукачево.Нет видає їх як офіційні документи. Я вам сто таких напишу і буду говорити що зі мною згідні ще пів області. Бумага витримає)))

Л
людина

Люди що ся робить, ко би не прийшов до влади та і після\ чергової революції, тичуть у владу все одну і туж паскудь: злодіїв, мошейніків, наркоманів, безсовісну сволоту, контробандистів і т. д., хоч кругом повно порядних, освітчених людей, але що зних візьмеш та і як управляти незалежною, думаючою людиною, а ще скоро вибори, то треба всіма правдами і неправдами (підкупом) давати доведений з Києва результат. Отже, маємо те що маємо. Браво революції, давайте третю, справжню революцію для всієї цієї нечисті.

С
Свалявщина

Свалявщина не підтримує ідіозного Сая за якого клопоче Кеменяш ! ця людина зневагою та судовими процесами кинула 90 чол колишніх працівників автопарка який потім був розікраний та проданий хоча йщли судові процеси Сай не пройде люстраційного комітету ! цього призначеня хоче Кеменяш а не народ Свалявщини !

?
???

Ми сільскі голови Мукачівського району достали од Пашкуляка гроші та нам не всьо равно де подписоватися. Ай ще обіцяв ош дасть нам Василько парадні премії та надбавки. Бо то всьо равно ош ми нич не робиме, айбо береме гроші як за трьох

D
dd

Шановні УКРАЇНЦІ -хто маєте бажання -будь -ласка зайдіть на цей сайт білого дому і підпишіть петицію . Передайте це повідомлення своїм друзям. Якщо сенат ухвалить цю петицію то багато наших співвітчизників матимуть шанс побачити світ. А хтось і своїх рідних побачить! Потрібно набрати не менше 100000 голосів. до 28 березня.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ !!! Осталось 4 534 подписей https://petitions.whitehouse.gov/petition/allow-ukrainian-citizens-90-day-entrance-usa-passport-without-visa/m0BDgkb5

Я
Яремчук

Дуже прошу Воловецьку чилядь, пропонувати мого няня злодія Яремчука Михайла Михайловича. Бо не може без корита....

1
1

Підтримую З Мукачівського р- ну., Пашкуляк хороший фахівець, і якшо він не подобається Балогу то це не означає шо він погана людина.

В
Воловець

Підтримую - Лунтіку зробити піздєц!!!!!. Вже докус здірили там в області. Який нахер Попелич? Май тупого не було, люди його в очі обзивають "тітушков", дурньом, бандитом, а воно лізе... і радується

Л
Лунтік

Люди, я взяв гроші за посаду голови РДА, тому мушу призначати Пашкуляку. Бо чим заплачу за місце у Верховну раду на позачергових виборах восени,ге??? Свистав я на ваш район, на вашу громаду. У травні ня звержуть, та ко мі заплатить, ге???? Я і мандат депутата Верховної ради ще не здав, бо кіть ня звержуть та де ся діну,ге??7?

Х
ххх

Лунтік тобі буде піздєц. іди і вішайся. ти вже заєбав копильцю йобаний. ти за ці призначення будеш наколінах проситися.

-
---

Дуже файно. Пашкуляка тітушки на антимайдані стояли,а він тепер районом буде керувати! Вітаю Вас - злочииний режим повертається! Бийте людей і вам ще й посадди за то дадуть

А
Артур

Но няню де тепер дале кладеме нові нарколаболаторії? Треба би села пахали пак і вариш тоже ай з школами умісті. Най діточки з букваря до наркотіків привикають

ЗМ
З Мукачівського р- ну.

Радий за В.В.Пашкуляка. справжній фахівець. Удачі Вам!

Читайте також