"Махач": Мукачівець бере участь в жорстоких кулачних боях (ВІДЕО)

43
15

Олександр Сідор, що на рингу має прізвисько «Скат» розповів для чого пішов на жорстокі бої та що пішло не так.

“Mahatch” - промовшн боїв на голих кулаках, участь в якому можуть брати і професійні спортсмени і просто хлопці, що займаються спортом для себе.

Мукачівець Олександр Сідор також вирішив спробувати свої сили у новому напрямку. Він 2 рази виходив на ринг змагань. Першого разу «Скат» поступився супернику, а другого разу переміг за одноголосним рішенням суддів. Проте, коли відео бою вийшло на ютуб-каналі змагань, прихильники київського спортсмена, що був суперником Олександра, почали активно підтримувати «свого» у коментарях. Після цього, незважаючи, що з моменту поєдинку минуло 2 місяці, організатори боїв змінили своє рішення і віддали перемогу Тихону Козловцю, на прізвисько «Зохан».

Наразі питання залишається відкритим. Олександр планує продовжувати участь у боях та боротись за головний приз - новий автомобіль Toyota Camry.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Василь

Скат красава- чекаємо нові боі

З
ЗакаРпатець

Шкода хлопця, потім буде стаття допоможіть хлопця вилікувати.

Ф
Ф

Хлопче з вароша йди продай почку та купи собі тоту тойоту камері йтак ти почки одобють Крапка

Г
Гость

Знаю його з малку, хлопець з великою силою волі. Удачі тобі . Восхищаюся дітьми, які чогось добиваються, а всі папині і мамині хнюпики мовчіть, ви ні нащо не способні.

Ф
Фері

Молодець, попробував ,зробив для себе висновки , чи приймати участь далі ? Він прийме рішення сам! А ми як його земляки, незалежно від його рішення в будь якому випадку маєм його підтримати !

Г
Гейропа

Красавчик топи дале , най знавуть варош

В
Вова

Красавчик. Настоящий мужик. І Скат не один представляє Мукачево на МАХАЧІ Наші хлопці показують хороший рівень, бойовий дух на висоті ....держу кулаки

Л
Лоці

Кулаками після бою машуть тільки засранці як твій суперник. А ти молодець, бережи себе!

М7
Мукачево 7777

Ви комнатні спортсмени, кроми того шо клацати по клавіатурі ничого не добилися, а пацан стараєся хоче чогось достигнути і робить то не на словах а на ділови

Ф
Філософ

З роками толерантніше відношуся до всіх людей тому , що У КОЖНОГО СВІЙ ШЛЯХ , СВОЯ БОРОТЬБА

М
Мукачівець

Так судді тоді дали йому перевагу , бо їм треба ШОУ . А виставили бой в ютуб , і всі, і не лише прихильники Зохана , побачили , що засудили Зохана , він реально виграв бой. Даже рефері не поняв , що за рішення. Так що не треба говорити дурниці , що нашого засудили. Бо не засудили , програв. Но він уже набирає обороти , Молодець , з кожним боїм уже кращий. Так що , бажаю йому чесної перемоги , він зможе.

М
Мукачивець

Удачи скат, и здоровя побильше

Г
Гладіатор

Маю одне просте питання - навіщо гробити своє здоров’я в боях на голих кулаках? За машину? Високий відсоток, що буде машина - інвалідний візок, називається.

Р
Район

Скат красава! Реально безбашений! Рука поламата, кров бризкає, а він лиш уперед на противника! Не заганьбив мукачево, молодець

Т
Тібі

Позерайте оби на ліченіє не скидувалися для нашого земляка

Читайте також