"Маски-шоу" у Тячеві: СБУ схопила одного з керівників місцевої поліції (ФОТО, ВІДЕО)

20
12

Спецоперація проходить у ці хвилини, інформують очевидці з місця подій. Факт спецоперації підтвердили й кілька джерел нашого видання у правоохоронних органах, але наразі жодної офіційної інформації.

Попередньо, спецпідрозділ "К" СБУ затримав одного з керівників місцевої поліції. Згодом, прокуратура оприлюднила офіційну інформацію щодо сьогоднішнього затримання у Тячеві.

 Як виявилось, там було затримано при одержанні 500 дол США хабара заступника начальника Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області.

Він вимагав гроші від місцевого мешканця за сприяння, з використанням свого службового становища, у закритті кримінального провадження стосовно останнього і, відповідно, неприягнення чоловіка до кримінальної відповідальності.

Фігуранта кримінального провадження затримано в порядку ст.208 КПК України. Тривають першочергові слідчі дії, повідомили у прокуратурі Закарпатської області.

Нагадаємо, що Тячів цього тижня перебував у епіцентрі уваги ЗМІ через спецоперацію силовиків щодо роботи гральних закладів у місті та ймовірного кришування цього бізнесу місцевими силовиками.

Коментарі

V
viktor

риба гние з головы

N
NoName

Не поділився...

О
Олеся

Шкода хлопця. А ХАБАРНИКИ плещуть в долоні.

М
Мукачево

До мукачева. Ти правий на всі сто.

ДМ
до мукачева

кажеш атестація, а суді хто? хто в Ужгороді в кабінетах сидить? одна показуха і розправа з неугодними.

М
Мукачево

Це є наслідком проведення якісно в кавичках атестації поліції. Керівництво обласного управління замісить того щоб зробити реальну чистку неробів позвільняло за підсумками атестації людей які були їм не потрібні. Тепер пожинайте плоди. А ще далі вимагайте реагування на заяви громадян за свій кошт, так як бензину на службові авто дають думаючи що вони на воздухови їхати будуть.

М
Майдан

Збирав начальнику дань щоб той передав на область і от попався

Б
блін

коли наведуть порядок в паспортних службах там кожних півдня такі суми чорним налом на лапу рішайлам і то нико не видить. Точно, що діляться

П
Пітьо

Я люблю коли оборотнів закривають

И
Ия

накониць то взялися за Закарпаття. За що й подяка. Хоть чуть чуть, а все таки шороху наведуть для бандюкiв з iх кришами.

ПМ
Пітьо мукачево

Так і треба. Закон понад усе

И
Иван

То робота Микити і його шайки Дай спокій Закарпаттю !

Читайте також