Міс МДУ-2016 стала Мар'яна Бокоч (ФОТО)

6
31

Фінальна частина конкурсу "Міс МДУ-2016" проходила сьогодні на сцені Закарпатського театру драми та комедіїї.

Як відомо, фінальній чатині конкурсу передував кастинг, де обрали учасниць конкурсу на звання найкрасивішої студентки МДУ. 

У фіналі взяли участь 9 красунь-студенток Мукачівського державного університету.

Однак, переможницею конкурсу стала студентка 5 курсу Мар'яна Бокоч.       .

Нагадуємо, що на Mukachevo.net проходило онлайн-голосування за Міс МДУ - 2016.

Mukachevo.net

Коментарі

T
top-manager

velmi krasna divka

Є
Євгенію

цей конкурс сись мду не спасе,даже ніякі ток-шоу, ліпше би думали про навчання студентів, яких з каждим роком все менше і менше, прийом буде нижче нуля, якоє майбутньоє сьої бурси, що буде з нею з вересня? файна дівчина, айбо сі шоу не для загниваючого мду.

Р
Рембо

Студенти повинні змагатись в конкурсах розумових здібностей , а не в таких, інші дівчата , в яких не вистачило вроди або грошей від цього дійства отримають комплекс меншовартості

Є
Євгеній

Організація на хорошому рівні,пам'ятайте,що конкурс проводиться вперше!Все було добре продумано й вийшло гарне шоу,а ті кому шоу гавно,можете долучатися до організації наступного разу,пишіть конкретику,що саме не подобається в конкурсі,що б ви змінили!?А не просто висловлюйте своє невдоволення!!! Ну а,щодо переможниці,то тут кожному своє,в кожного різні смаки...

7
7

об єктивно,міс ГРС в МДУ була краще організована ніж міс МДУ

1
123

Василь молодець правду написав!

Г
глядач

Кажи Ваську я би .... я би .... я би ..... май файно пошорив, лем я манав .... Так ? А дівчата дійсно ВСІ молодці!!!

В
Василь

Що дурню пишите? Чи то самі організатори собі пишуть, які ми гарні? Дурня повна дівчата не погані, але у кого руки з гузиці выросли, щоби так конкурс організувати? У кого розмір мозгу с калібрі, що так безглуздо організував?

М
мукачіівець

вот це я розумію Міс. А не то шо було... Міс-Мукачево. фуй позор.... дуже гарна дівчина, достойна більшого титулу. А того пікінеса геть... лиш позориться

В
Виктор

У МДУ багато красивих дiвчат, ну не в коментарях справа,i нiхто нiкому не заздрить...Просто не справедливо!!! Вибрали не давно Мис Ужну, гiдна дивчина...а це не той рiвень щоб представляти унiверситет як найгарниша дивчина, даже не обговорюэться, краще б кокурс не организовували взагали як позоритись...

Г
глядач

Таке враження, що погане пишуть ображені на життя та слабкі люди (як наприклад ті хто говорять, що в Жигулі не сядуть, бо то не машина, що якщо брати то нову іномарку. І в той же час щоранку тиснуться в маршрутці і мокнуть на автобусній зупмнці (не в обіду пішоходам)). Напевно ті хто мають досвід в організації заходів такого типу, сміються з негативних коментарів, а ті що організовували, якщо переживають з цього приводу то обов'язково будуть сміятися наступного разу. Як на мене перемогла скромність, природність та щирість (це про переможницю), те чого зараз в світі селфі та фотошопу не вистачає людям.

В
ВМ2

заспокойтесь уже будь ласка! міс пройшло, а вам би дай тіки когось пообсерати. все було проведено на чудовому рівні! виходи не просто "взяв покрутився і пішов", а продумані, обдумані до кожної деталі. музика,освітлення,декорації, дим - все на високому рівні! організатори постарались на славу, щоб після конкурсу у глядачів і у місок залишились приємні враження!

А
Аля

Дівчата не погані, але вони не вині що такі організатори уних неграмотні, та безглузді.

Д
дурня

Дурні хто це організував та ті хто цю вибрав! Ганьба!!!

П
Правдоруб

її убрав її НЯНЬО Бокоч Мишор (злодій і контрабандист) із Білої Церкви

1
1

Нафіга писати всяку фігню,чому один другого лишби захандрити, немаете нич святого в своїх башках.Нормальна,класна девка.

НЗ
Не залежний глядач

З якого б боку не дивитися дівчина ця не на стільки гарна,щоб мати таке звання,зайдіть у МДУ скільки там прекрасних дівчат...А це!??? Хто то вибирав??? Де йому очі були????

С
Сміх

Ярина )))))) ой не можу тримайте мене!

Я
ярина

Треба було не біати деяким, як дурепа одягати наші вбраня та фоткатись, а треба було нам допомагати!

ДМ
До міски

Міска у тебе точно мізків немає якщо така дурню пишеш. На якому рівні? Ти хвора людина, рівень шкільний, не якої організації не було, дурня повна.

1
12345

Странный выбор...

М
Міска

Шановні, спочатку хотя би організуйте на такому рівні, а потім пишіть своє фе! Так, викладачі молоді організовували, але зробили коаще як ті зо мають досвід!

1
123

Так деякі нич не робили тільки бігали, та корчили з себе фахівців. А сама (ну дуже розумна)...

І
Іра

Ганьба викладачам які це робили, зовсім не цікаво було, хоть декілька моментів цікаво були. Мабуть молоді вчителя цим займалися, організація дуже і дуже погана.

Г
глядач

Все передбачувано:є задоволені, а є не задоволені. Це все дуже суб"єктивно. Про смаки не сперечаються. Організаторів не сваріть, вони молодці. При теперішніх обмежених фінансових можливостях, зробити таке шоу це велика, важка робота. Можете краще - покажіть, а своє "фе" тримайте при собі.

І
Ірка

Молодець,Мар'янка!Так тримати! Достойнацьогозвання дівчина!;))

З
Здивований

Напевно, я нічого не розумію в "міс", якщо це найкрасивіша з них.

С
Спостерігач

А хто займався організацією? Організація нульова ганьба.

І
іван

Чого включили модернізацію? Що боітесь що люди напишуть?))))

І
іван

А ще хто що виграв , які титула?

Ю
юрко

Не погана але на міс не тягне

Читайте також