Міс Мукачево 2012: краса, молодість та чарівність (ФОТО)

69
4

Титул найгарнішої дівчини міста виборола наймолодша учасниця конкурсу Тетяна Шавкова.

Фінал «Міс Мукачево 2012» відбувся цієї п’ятниці, 9 листопада в міському будинку культури. За підтримки переповненого залу змагалося 10 дівчат, які подолали 2 відбори.

Останні два тижні дівчата наполегливо готувалися до фінального вечора, підбирали вбрання, планували власне представлення та номери.

Кожна дівчина готувалася вразити не тільки глядачів на чолі з міським головою Мукачева Золтаном Ленд’єлом, а й журі, в якому цьогоріч були зокрема Віце-міс світу Анжеліка Лях та фіналістка національного відбору на Євробачення  Рената Штіфель. Вони разом з колегами з першого ряду найбільш ретельно вдивлялися у дівчат, аби обрати дійсно найкращих з конкурсанток.

Вечір у будинку культури відкрили знані на Закарпатті КВНщики Михайло Карпенко та Юрій Чорій, які протягом вечора не тільки вправно вели захід, а й розважали публіку дотепними жартами.

Вперше дівчата з’явилися на сцені у національних костюмах. Кожна з претенденток на титул особисто розповіла про себе присутнім. Наступний вихід був у вбранні модного бренду «Kira Plastinina», власниця бутиків якого Ірина Химинець також була в журі цього вечора. Третій вихід був особливо «гарячим», адже дівчата з’явилися на сцені в купальниках. Заключний вихід – у вечірніх сукнях. Між ними кожна з дівчат представила власний талант: конкурсантки співали, танцювали, декламували вірші.

А коли відпочивали усі конкурсантки, на сцені виступали місцеві артисти – Евеліна Іванчо, Мартіна Кельман та Сергій Паллаг, якого публіка зустріла особливо тепло.

У той час, коли журі пішло радитися з приводу переможниць конкурсу, на сцені заспівала фіналістка нацвідбору на Євробачення 2012 Renata.

Опісля настала найбільш хвилююча мить вечора, коли представники журі та організатори конкурсу вийшли на сцену, аби голосити володарок титулів, зокрема і найголовнішого.

Так Міс топ-модель стала Оксана Матіко, Міс талант – Яна Бабушкіна. Титул Міс глядацьких симпатії та гаджет iRiver за результатами голосувань онлайн здобула Людмила Котовська, Міс Фото – Олександра Чорба.

ІІ Віце-міс Мукачево цьогоріч стала Яна Сікомас, І Віце-міс – Паула Бугар. Обидві дівчини у якості спеціального подарунку отримали плеєри від культового бренду Apple.

Звання ж Міс Мукачево 2012, iPhone 5 та овації залу дісталися наймолодшій учасниці конкурсу Тетяні Шавковій.

Сам вечір вийшов фантастичний. Насамперед, завдяки цьогорічним організаторам конкурсу – ТРК «Щодня», ресторану «Daily», нічному клубу «Happy Room» та модельна агенція «One Models», а також партнерам – магазину AppGrade, квітковому салону Романа та салону краси Hair & Beauty.

Незабаром читайте інтерв’ю з Міс Мукачево 2012.

Коментарі

ТД
Тужанський Дмитро

Сьогодні разом з колегами спілкувалися з Тетяною, запитували про різне. Якщо чесно, то приємно вражений. Вона не тільки гарна, а й не за роками доросла. Незабаром буде інтерв'ю, почитаєте.

1
111

мда, не очікував шо вона виграє, по сцені так пафосно ходила, відчувала себе "звіздою". Згідний шо симпатична, але міс мукачево має брати до уваги все, не тільки красу. хіба у неї танець був гідний перемоги? було багато дівчат які гідні перемоги!

Я
я

яка рижа страшна там де у купальниках!

М
міша

УРААА!ШИПКА РУЛИТЬ!!!!!Наша Таня найгарніша)))

Читайте також