Міс Ужгород 2014 стала Діана Ілько (ФОТО)

38
10

Щойно в облмуздрамтеатрі завершився конкурс краси, в якому змагалися найгарніші дівчата обласного центру.

Отже, перемогу здобула Діана Ілько

 

1 віце-міс Ніколетта Лецо

 

2 віце-міс Галина Михайлова

 

 

Коментарі

ОП
Олег Полажинець

Дюже много фотошопу

Л
лоці

Клас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Т
таоіллд

йой, таде би Ілько не виграла??? Отиць викладач, дохтор чи ко

К
Катюша

Переможниця, моя любима красуня-сестричка! Я в захваті! І говорити про 'інкубаторські" образи будем коли принесе Закарпаттю перемогу на міс України))))

О
Оргкомітет

Йой 12.04.2014 22:49 Дуже актуально на даний момент. Знали куди гроші вкласти. Пардон- де обмити.!!!! Відмити можна державні кошти. Конкурс краси не фінансувався, не фінансується і не буде фінансуватись з бюджета. Вибачте, але якщо Ви займаєтесь відмиванням грошей - то хоч розумійте, як це робиться. І конкурс розпочався ще в грудні, коли не було такої ситуації в Україні. Слідкуйте за тим, що пишете.

Й
Йой

Дуже актуально на даний момент. Знали куди гроші вкласти. Пардон- де обмити.!!!!

ЦК
Ценитель красы

Субьективное мнение - Галя более интересная девушка, с точки зрения образа и шарма. Не инкубаторский, клонированый образ. В целом в этом году все без исключения финалистки достойные, удачи юным леди жизни и карьере!

ЯД
Ясочка до Оксани

Поддержую , ти права !

В
Віка

Жахливий Фотошоп, фу, ганьба

ОЛ
Оксана Лиховид

А наші закарпатські дівки - майфайніші. Науково-антропологічні аргументи - протягом століть у нашому чарівному і мальовничому краї активно змішувались гени різних націй, народів, народностей і файт. Це в результаті взаємодії сприяло активному вдосконаленню генофонду. Висновок - тому наші закарпатські дівки - МАЙФАЙНІШІ.Королевам краси - бажаємо щасливої долі.

Читайте також