Мукачево майже готове до «Червеного вина» (ФОТО)

10
24

У четвер, в місті розпочалась фінальна підготовка до головного винного фестивалю Закарпаття.

З самого ранку люди активно встановлюють намети, в яких будуть продавати вино та закуски. Як і анонсувалося ДАІ перекрило проїзд з вулиці Ярослава Мудрого до вулиці Миру в районі центральної бібліотекою. Тут вже стоять ряди наметів.

Як вже повідомляло Мукачево.net, цього року на свято зареєструвалось більше півсотні продавців харчів та більше 100 реалізаторів вина.

За словами начальника Мукачівського міського відділу міліції Василя Швенди, на святі кожен день очікується близько 6 тисяч гостей: «За порядком будуть слідкувати як міліція у формі, так і в цивільному… Нам допомагає ДАІ, тому за правопорядок на фестивалі можете не хвилюватися».

Водночас, проїзд службовому транспорту до винного містечка буде дозволений. Порушників обіцяють карати на місці.

Більше про цьогорічний фестиваль вина читайте у матеріалах:

На «Червене вино» в Мукачеві перекриють рух у центрі міста

Червене вино. Згадати все

Коментарі

R
rema

і повірте, якби то людям не було вигодно в офіційну казну платити+ взятку та не клали би там свою палатку))))))) бо зароблять на тому пристойно+клієнтів собі назбирають. задарь там нико стояти та мерзнутине буде 3 дня))))

R
rema

у Німеччині гроші є...а у нас нема. та кіби ресурсів не було та вообще віднесли би нас десь до "стран 3-его мира" бо від таких країн як Німеччина на 10 років як мінімум відстаемо. Тим паче,нічого прирівнюваттися нам до таких країн...на такому фесті головне шоб вино хороше, натуральне та смачне було, а не колір палатки)))) а загалом треба цінити те шо маемо. палатки можуть бути у полоску, зато вікна краще деревяні наприклад.

Р"
ресторан "Копитце"

За право продавати шашлик крім офіціальних зборів, треба занести 500 у.о. тьотє Ганє і дядє Золію, і буде всім щастя.

Ш
шони

Так можна же раз зробити й здавати у аренду!!! У Мадярщині чи у Німеччині перед Різдвом всі ярмарки облаштовані дерев!яними домиками, а там лісу не стільки як у нас, погодьтеся!

Q
QQ

rema- я нічого проти мера та фестивалью не маю, а якщо не розуміеш шутки, то твоя проблема. я радий коли наше місто отримує хорошу рекламу.

R
rema

QQ - ти реально хворий, в тебе вісутні всі морально-етичніпринципи... тобі би в садик вернутися, там такі ігри можна втілити в життя.моя порада тобі.)) а якшо в тебе якесь особисте негативне відношення до мера то будь-аска не виражай його публічно по крайній мірі. бо я вважаю шо він досить не погана людина) а фест це круто. не розумію чого люди не радіють коли в місті робляться якісь заходи як оцей. це ж масове гуляння. повірте, що хоч влада можливо і заробляє на цьому гроші, але скажіть , якшо стільки надорікань по даномупитанню то чого така масса празнує і підтримує цей фест??? на рахунок біотуалетів згідна, не завадило б. але думаю все і так норм пройде. та нарахунок палаток...люди, а краще вирубувати ліс для того шоби просто 3 дня око милувати??? невже воно того варте??? ялинці ск років треба рости?? подумайте. Федір +1

Д
Денис

Мене кумарять оці полосаті палатки - яка страна такі і люди!

Q
QQ

Є доброчинність на якому можна заробити для дитячих лікарень і для інших хороших справ великі гроші : мера міста садять на спеціально обладнане місто на якому з іншої сторони мішень, коли кидаєш кульку і попадеш в мішень мер падає у якусь ванну наповненою водою, багнюкою ітд. бажаючих купити кульку за 20-30 грн було би багато і народу весело і мер зробив добру справу.

Д
драйвер

Та хрен з тими машинами! Бензин зекономите. Весь варош за годину можна пройти. Тож свято як не як. Три дні можна і без машини потерпіти. От тільки би біотуалети були бо весь депеш парк і вся околиця буде обіссана вщент.

D
doc

Біотуалети не захиблять. А все інше це СВЯТО. А К і Отт сидіть дома і теребоньте пі...на. фЕСТИВАЛЬ ДЛЯ ЛЮДЕЙ. А для ... українська жаба. Із святом МУКАЧЕВО...

Ф
Федір

Що за люди???!!!!! Всюди тільки питаєтесь побачити погане... Взятки, палатки.... маячня якась. У мене троє знакомих виставили палатки, і крім затвердженого збору нічого не платили. Замість того, щоб просто насолодитись смаком гарячого вина, та просто віддохнути, дивитесь хто скільки на цьому заробив. Ніхто туди нікого не тягне, не подобається сидіть дома. Ця ярмарка, після Берегфеста, напевно наймассовіша подія Закарпаття, звісно люди на цьому заробляють.... Моя вам порада, замість того, щоб голову єрундою забивати, просто зберіть дружню компанію, та й відпочиньте))) БУДЬ ПРОЩЕ, И ЛЮДИ К ТЕБЕ САМИ ПОТЯНУТСЯ)))) ЗІ СВЯТОМ ВАС МУКАЧІВЦІ))))))

О
Отт

Лендел З заробить бабло на новий Мерс ! Мої друзі які там ставлять палатки сказали що краще візьми з дому Вино дешевше буде и Без побічних ефектів ! А ще вони купили вино за 1 л по 10 гра а продаватимуть за стаканчик по 8 грн тому и всим насра... на палатки яки вони головне щоб заробити !

К
К

З ТИХ ВЗЯТОК ЩО БЕРУТЬ У МІСЬКРАДІ ЗА ПРАВО ВИСТАВИТИ ПАЛАТКУ НА ФЕСТИВАЛІ МОЖНА Б НЕ ЗРУБИ ДЕРЕВЯНІ ПОСТАВИТИ, А ПОЗОЛОЧЕНІ КІОСКИ!!!!

В
В"ячик

фестиваль - це круто! будемо куштувати винко))) з моєю коханою дівчинкою))))

М
мила

Підтримую Люсю.Постійно всі ярмарки полосаті,чи то шкільний базар, чи то свято меду, ... . А могли би як за кордоном: гарні дерев!яні сруби, прикрашені хвоєю. Це було б ознакою зимового свята. За рік можна було б їх підготувати, не перший рік фестиваль!

.
.....

а в скільки початок фестивалю???

1
123

Люся а ти фотограф що так за фото переживаєш? Федір +1! Сподіваємось "Червене вино" цього року пройде ще краще ніж в минулі роки! Гуляйте!!)

Л
Люся

Коли вже зникнуть ці жахливі піжами з мукачівського фестивалю вина??? Строкасті дешеві китайські палатки псують весь настрій - а фотографи змушені вибирати ракурс, аби цей жах не потрапив у кадр. А це зробити практично неможливо :(

Й
Йо

Федір +1

Ф
Федір

Ну що мукачівці!!!! Завтра пянка починається!!!)). А центер можна і обїхати, або трохи ножками пройтись. Корисно

В
вася

Підтримую

1
111

центр не можливо проїхати, затори неймовірні. ще на углу бібліотеки під світлофором таксісти вистроїлися, біля римо-котолицької церкви авто паркують хоча там заборонено. ЖАХ. для чого робити в місті такий надзвичайний стан? тож можна винести празник на стадіон або в парк за стадіоном і всім буде зручно. А завтра ще приїдуть ікаруси з туристами і тоді в центрі буде повний піпец.

Q
qwerty

прорекламировало себя AVE и хватит вам туалетов безплатных :)

Q
QQ

а біотуалети будуть, чи знову всі стіни та дерева у центрі будуть обо...і?

Читайте також