Мукачево скликало друзів звідусіль під Рокаш, Без обмежень та Океан Ельзи (ФОТО, ВІДЕО)

13
87

Концерт, якого в місті чекали либонь не цілий рік та на який з’їхалася сила-силенна людей з різних куточків України й з-за кордону, перевершив очікування найпалкіших фанатів українського року. Що вже казати про тих, хто вперше по-справжньому відкрив для себе Океан Ельзи.

До концерту готувалися заздалегідь, насамперед, ретельно обираючи склад виконавців та погоджуючи усі деталі. Роль головного організатора та спонсора дійства взяв на себе торгівельно-розважальний комплекс «Щодня» та особисто підприємець Андрій Балога. Останньому видалося дивним, чому кращий рок-гурт країни, фронтмен якого родом з Мукачева, досі жодного разу не співав у рідному місті.

Після тривалих перемовин на початку серпня було погоджено, що Святослав Вакарчук з хлопцями виступлять наприкінці літа в Мукачеві на традиційному концерті з нагоди свята Успіння Пресвятої Богородиці, тобто неофіційного дня міста. Про це було повідомлено і на офіційній сторінці гурту в Facebook.

Щойно новина була опублікована на Мукачево.net, як читачі заходилися складати музичний wish list – список пісень, які б вони хотіли почути у виконанні Океану Ельзи в Мукачеві. Дещо згодом стартував розіграш VIP-запрошень на концерт в соціальних мережах – на офіційних сторінках ТРК «Щодня» у Facebook та Вконтакте, а також – ресторану Daily. Загалом було розіграно до 100 квитків.

У переддень концерту на стадіоні «Спартак» заходилися монтувати найбільшу сцену за всю історію фестивалю «Мукачево скликає друзів», розміром 22 м та обладнану трьома екранами.

Музиканти «Океан Ельзи» прибули в Мукачево з рідного Львову всього за кілька годин до концерту. За інформацією Мукачево.net, вони вирішили не гуляти містом, а лише посиділи на терасі готельно-ресторанного комплексу «Зірка». Поспішати артистами не було куди, адже свято відкривали не вони.

Це зробили два інші гурти з місцевим корінням – почергово Без обмежень та Рокаш. Хлопці обох колективів добряче розігріли переповнений стадіон «Спартак» запальними композиціями.

О 22.00 на сцені очікували Океан Ельзи на чолі з Святославом Вакарчуком. Однак вихід головних гостей свята дещо затримався, що дало змогу фанам перепочити та пофіглювати разом з ведучим Петром Магою – столичним закарпатцем, який розмовляв з меломанами «по нашому».

Артисти під’їхали прямо під сцену на BMW представницького класу, як то і вимагалося у райдері, сховалися у наметі та нікого до себе не пускали. Зокрема і журналістів, які жевріли надією записати інтерв’ю з зірками.

Щойно останні налаштування на сцені завершилися, до публіки вийшли спершу музиканти колективу, зірвавши шалені овація, а після кількох акордів з намету вискочив і сам Святослав Вакарчук та побіг на сцену, де почали лунати один за одним тільки хіти – під гучні оплески, вигуки, запальні танці та приспіви фанатів.

Після першої пісні Святослав Вакарчук люб’язно привітався з публікою, зауваживши, що неймовірно радий знову побувати у місті, де колись ходив зовсім маленьким. «Вас так багато, що аж серце від радості вискакує», – додав дещо згодом Святослав Вакарчук.

У відповідь гості концерту передали співаку синьо-жовтий стяг, який вокаліст ОЕ підняв над сценою, заспівав закутавшись у стяг одну композицію.

Двічі публіка змушувала хлопців повертатися на сцену. Спершу Океани прощалися піснями «911» та «Хочу до тебе», і нарешті у фіналі заспівали «Відпусти».

Після завершення концерту над Мукачевом прогримів неймовірної краси феєрверк, з яким містяни та гості зустріли новий день.

Жодних сумнівів, цьогорічний концерт «Мукачево скликає друзів» запам’ятається присутнім на все життя. Чи то до наступного візиту Океану Ельзи до рідного міста, аби пробудити в публіки ще більш запаморочливі емоції. 

Коментарі

Р
Родич

До Вячеслава. А звідки така обізнаність по Кіркоровському концерту, ніби-то не були виконані жодні пункти з технічного райдеру. Ти приймав участь в його підготовці? Якщо ти володієш інформацією, цікаво знати джерело та подробиці.

Д
Дюрьо

Здоров люди. А шо, якиїсь концерт був?

I
Intermezzo

Бачу ви так і не розумієте про що йде мова. На Кіркорові не був тому не скажу що і як - одне вам бажаю - вдосконалюйте свою роботу і сприймайте критику як погляд з боку а не як негатив от і все ) Успіхів вам у вашій нелегкій роботі ;)

В
Вячеслав

А за спеців за яких ви говорите взялися б за таку роботу????Я вже бачив роботу спеців коли виступав кіркоров.По райдеру не було виконано ні одніеї умови!!!!

I
Intermezzo

Для Глядач - можливо я і самовпевнений але спецом на щастя стати і не намагався (в тій галузі про яку йде мова), а шукати відмазки для своїх промахів характерна ознака псевдо спеціалістів які нажаль не сприймають критику як можливість свої недоліки із сторони, адже найкращим критиком завжди виступає публіка. І парафінити тих хто приходить подивитись твою роботу є не дуже коректним, так можна залишитись і без роботи. А щодо рівних умов то тут ви шановний неправі ) - ОЕ були хедлайнерами і все будувалось під них але це не означає що треба завалювати виступ інших виконавців заради того щоб показати як "професійно" ви працюєте з профіками на зразок ОЕ.

Г
Глядач

Intermezzo. Від тебе пре самовпевненністю як від Чорія і Цапа. Які до сьогодні ще не стали спецами. Кожний гурт мав свого звукорежисера,світлячка,однакове технічне обладнання і рівні умови. Тому всі претензії до їхнього бачення світла і звука. Тим паче що світло і звук виставлявся згідно технічного райдера саме під О. Е. Його там було предостатньо. Без "Грязі" прозвучав. Все інше,повторюсь,творче бачення і вміння команд.

I
Intermezzo

Для Вячеслав - висловлена мною думка є субєктивною, тому дозволю собі зробити висновки по вашій відповіді: Чому звертаються саме до вас - тому що ваша робота ккоштує набагато дешевше ніж спеців у своїй галузі, а люди які влаштовуют концерти стараються мінімізувати витрати оскільки концерт безкоштовний і ніхто з глядачів серйозної уваги не приділятиме дрібницям. Інше питання коли рівнем незадоволений виконавець. Художник по освітленню і оператор по освітленню здається мені мають трохи різні завдання - один каже як все має бути а інший має це втілити у життя. Але можливо я помиляюсь А з приводу уроків то коли йдеш чимось займатись потрібно спочатку трохи повчитись як робити так щоб про тебе не говорили дурниць, а інколи сприймати критику не тільки з негативом а прислухатись і робити відповідні висновки

П
патріот

я ще такого сраного концерту не бачив просто всі виконавці гавно виють як вовки.Я б їх в сибір відправив най там повиють

В
Вячеслав

Якщо так пишите та проведіть з нами уроки як потрібно світити звукарити.Мені просто цікаво чому коли в нас на Закарпатті назріває серйозна робота звертаються до нас?????І до речі за світло на О.Е з ними приїджав особистий художник по світлу все робилося так як він просив!!!!

M
meloman

Для Танчинець Сергій Without Limits - дякуємо і вам WL і особисто тобі Пучок ))) чесно, був дуже приємно здивований вашими новими піснями які прозвучали дуже достойно. Головне не стояти на одному місці а рухатись вперед і результат буде ;)

І
Ірина

Without Limits - ви були суперові))) репертуар, стиль, звук - все на високому рівні. Ви - наша гордість. Концерт дуже сподобався)) О.Е. - класні теж без сумніву)

ТС
Танчинець Сергій Without Limits

Привіт Друзі!!! Всім величезне дякуємо за прийом!!! Відчуття неймовірні. Дуже приємно виходити на сцену в рідному місті!!! (це, нажаль буває не часто). Ми отримали велике задоволення від спілкування з Вами. Маємо надію, що це взаемно))) Ще раз дякуємо всім, хто був на святі нашого міста. Окремо дякуємо організаторам і всім людям, хто приймав участь в організаціі. До зустрічі!

М
Мкчв

Концерт понравился исключительно из-за ОЕ. Рокаш разочаровал, видимо их уровень так и остался на том же месте где и был - кирбай в Иваноцах. я конечно не эксперт, но лично мое мнение - если группа хочет нравится не только небольшому количеству русинов и людей с которыми учасники группы Рокаш пьют пиво по пятницам, группе необходимо выходить на новый качественный и проффесиональный уровень, необходимо иметь несколько действительно хитовых песен которые будут нравится всем. Ребятам уже не по 18 лет, для них это не развлечение а работа и судя по всему они пробуют выполнять ее профессионально...Поверьте, мне бы очень хотелось находясь на концерте и слушая группу Рокаш в ритм их песням покачивать головой и подпевать им, но когда уже года 3 слушаешь одни и те же песни (Винко, Дай ми мила) которые и до этого то не были хитами, понимаешь что группа топчется на месте, на месте и в Гною.

I
Intermezzo

Саме тому, що у нас на Закарпатті такі професійні світляки і звукачі ОЕ і Without Limits відзвучали набагато краще ніж Рокаш, незалежно від того що вони привезли з собою тих спеців з якими працюють постійно. Саме завдяки профікам Мага перебирав мікрофони і шукав робочий, Рокаш грав з фоном та ще й без передніх моніторів так само як і WL, Вакарчук просив освітити натовп який небуло видно і тд і тп . Хоча сцена повторюсь виглядала дуже достойно Вакарчук просив освітити натовп який не було видно

В
Вячеслав

Цікаво читаю коменти слів нема)))Така у мене думка шо в нас на Закарпатті живуть одні світляки і звукарі.Такі цікаві коменти щодо світла і звуку.Якщо такі всі розумні зробіть самі таку роботу.Я сам технік який обслуговував О.Е дуже багато людей з України не вірить шо ми відпацювали з О.Е без проблем.Це вже показуе шо в насна закарпаті готові приймати зірок такого класу як О.Е.І на кінець залишили один комент щодо світла хотів би зустрітися з тою людиною щоб провів мастер-клас по світлу як потрібно світити дуже цікаво то я бачу багато в нас розумних і начитаних людей!!!!!

I
Inermezzo

... чув навколо себе багато "схвальних" відгуків після їх виступу, звучання можна списати на невдалий (майже годинний) саундчек, "професійну" самовпевненість декого з учасників гурту та криві руки звукооператорів. загальна оцінка концерту 8 з 10 дякуючи ОЕ та "Щодня"!!! Всі наведені висновки прохання вважати суб'єктивними ))))

I
Intermezzo

Цікаво було почитати всі попередні коментарі тому залишу свій відгук про концерт: 1. Мага - було смішно перших пару хвилин, але все рівно молодець незважаючи на втечу зі сцени перед ОЕ ) 2. Without Limits - порадували непоганим звучанням та драйвом нових пісень які чув вперше це дійсно щось нове для них! Вони мали бути однозначно перед ОЕ, хоч старі пісні прозвучали недуже... Прогрес очевидний 3. ОЕ це ОЕ. Про них навіть сказати нічого - ПРОФІ!!! Правда гітарист пару раз лажанув))) єдине як на мене звучали не на всі 100% потужності - був на 4 іхніх концертах звук набагато потужніший 4. Сцена - виглядала круче ніж у попередні роки але світло псувало всю красу 5. Про звукачів взагалі промовчу - аматори І нарешті - Рокаш: молодці) не розчарували) показали свій рівень - дні села от там вони звучать по-справжньому. Репертуар ніякий - дві пісні більш менш, лише одна власна все інше народні, на сцені виглядають мяко кажучи не дуже, виступ скидається на театр одного актора

E
ETE

надіюсь на другий рік прийдуть кращі артисти

В
Володимир

До Юра Чорій та цапа Петро Мага - самодостатня, творча особистість, що він довів зробивши успішну кар'єру ведучого, телеведучого, автора телепроектів в Києві, пісні з його текстами в репертуарі відомих українських співаків. Мага - патріот свого краю і на сцені у себе вдома говорить на мові своїх батьків, дитинства і абсолютної більшості глядачів концерту. І ніякого пафосу - все просто і природно. Що стосується ситуації перед виступом О.Е, то ведучому не дали виступати звукооператори які налаштовували апаратуру. Це було і видно і чути. Всім учасникам концерту спасибі і браво.

ІЯ
і я там був

Для МАЙА . В тому то і справа, що на Закарпатті знайшлися би ведучі не гірші за Петра Магу (в нас купа КВН-щиків і "обстріляних" на корпоративах балагурів) і ЗА ЗНАЧНО МЕНШИЙ ГОНОРАР. ТУЖАНСЬКОМУ ДМИТРУ. цитую витяг зі свого коменту : (пишу це не принижуючи рівень "Океану Ельзи"!)

М
Майя

Ребята а Ирщава и Хуст - это не Закарпатье???? Это специально для Васи Цапа. извините , но это уже просто кошмар. как такое можно писать??? возможно какая-то группа и не является эталоном музыкальной культуры , но это не мешает им существовать и творить. Пусть это не лучшее , что есть , но оно есть. И молодцы , что не смотря на все занимаются музыкой. Концерт был чудесным. Очень интересно почему такое количество людей негативно настроенных на определенных исполнителей все таки пошли на концерт??? кто Вам мешал пойти попить пиво в городе. Относительно ведущего - да, человек не совсем идеальный в рамках данной должности. Но тем не менее. Легче сидеть и оскорблять кого-то чем поднять задницу и что-то сделать.

БР
Бісьмак Росана

До всіх учасників дискусії: Пишу як колега та людина, яка поважає Петра Магу і все, що він робить. Щойно розмовляла з ним по телефону. Петро запевняє, що жоден коментар на сайті підписаний його ім’ям йому самому не належить і не належатиме надалі. Також, передаю дослівно, за його проханням те, що він хоче сказати усім людям, що були на концерті: «Мені прикро, якщо хтось розуміє мене не правильно. Розмовляючи закарпатською я не хотів ні кого образити і ні до кого підлабузнюватися. Це мова, якою говорять мої батьки. І якщо хтось вважає, що розмовляти русинською – це ганьба і гуканство, то мені соромно за таких закарпатців. Я вдячний усім хто був на концерті і бажаю тільки всього найкращого».

Q
qwerty

Криштофорій Георгій Слуха хватало всім!!!! А нехватало часу на саундчек!!!!!

ТД
Тетяна Д.

Всі дуже добре виступили! Хлопці Рокаш молодці, файно заспівали, не дивлячись на проблеми зі звуком! І пісні суперові, наші, Закарпатські. Це дійсно фішка, розігріли все одно. Не любиться комусь про гнуй, вонит на вас? Шановні, де вонит там і пахне!! І не треба туй заливати грязьов дійсно талановитий, унікальний, наш, закарпатський гурт! Рокаш, ви найкращі, і пісні ваші супер-драйвові, шо б тут про вас не говорили!! Браво вам, браво! Дякуємо! Вакарчук - бомба! Приніс море задоволення! Зірка! Обом величезне дякую! Молодці!

ПМ
Петро Мага ) я вас читаю

антидеприсант -ОЕ вважають кращим туровим гуртом у Росії. Чорію - цьомка за віршик:)

A
Antidepresant

retek Це Ваша дуже-дуже суб'єктивна думка. А об'єктивно О.Е. є топовим рок-гуртом всієї Східної Європи.

A
Antidepresant

Rock-H fan №2 Повністю Вас підтримую

Д
ден

На концерт ми прийшли лише на О.Е.Вакарчук ,як завжди, був на висоті. Але правду пишуть ті, що були на концертах О.Е. вже не раз.З тим не порівняти!!! Не сам виступ О.Е., а сприйняття публікою. На концерті О.Е. у Львові завжди така атмосфера, що "мурашки" по тілу бігають, коли ВСІ співають хором, а Вакарчук лише мікрофон тримає для публіки.Ото і є "кайф" від музики, через який хочеться ходити на такі концерти. Тут він теж намагався це робити, але не було сенсу...Бо народ пісень його не знав(декілька рядочків на приспіві)....Взагалі було відчуття, що лише ми і співали з тої всьої публіки((( За салюти-БРАВО!!! Та все ж таки, слабкувато як на концерт перед виборами, адже у попередні роки завжди було по декілька зірок такої величини...А наразі лише одні....

Я
Ярослав

Концерт шикарний.Дивився правда по нету, але відчув всю його грандіозність.ВАкарчук є Вакарчук-лідер українського року-він незрівняний, але яскрава зірка РОКАШу що засвітила на роковому небосхилі України,вимагає від них непосильної праці.Я вважаю, що хлопці заслуговують на лідерські позиції, але їм негайно треба працювати над репертуаром, -все більше і більше якісних пісень, типу "Вівці", "Доля".Треба мати репертуар на повний самостійний концерт, а не для розігріву під Океан Єльзи.В репертуар треба включати і серйозні речі.У нас багато закарпатських проетів-піснярів таких як Василь Кузан з Довгого,який пише лірику надзвичайну.Однозначно такий Закарпатський стиль є їхньою ізюминкою, тому його потрібно далі експлуатувати,він вже приніс популярність і думаю буде приносити далі, таких як вони немає в Україні і цим потрібно скористатись. Мага дійсно супер.

Ч
Читач

Даааа..... И тим гордитися "Пісня про Василя,дай мені дочку,дай сина" Та про фразу"Додіржуйтесь сих правил і нас буде в 2х більше" Вибчте,ця фраза не підходит для публіки,мені це нагадувало тему з біології "Розмножування мищоподібних"

Ч
Читач

Даааа..... И тим гордитися "Пісня про Василя,дай мені дочку,дай сина" Та про фразу"Додіржуйтесь сих правил і нас буде в 2х більше" Вибчте,ця фраза не підходит для публіки,мені це нагадувало тему з біології "Розмножування мищоподібні"

RF
Rock-H fan №2

Ще раз свої п"ять копійок вставлю =) В попередньому коментарі мова йшла певно про пісню "Я люблю гнуй". Не розумію такого ставлення до неї, пісня як пісня. Включіть будь-який музичний канал, отам і почуєте пісні, які ні в кут ні в двері. Хоча для декого і Потап з Настею музичні авторитети. Вслухайтеся в слова, там же про любов до рідної землі йдеться! Чи то всі раптом такі ніжні стали, що їх слово "гнуй" бентежить? Як казала колись моя вчителька: "Всі ми вийшли зі села, тільки от село не з всіх вийшло". Люди, будьте простіші, ви ж маєте гордитися такою групою!

Ч
Читач

Вибачте,але я не дуже згоден з Вами,шановні читачі Мукачево нет! Можливо данний концерт сподобався певній категорії людей але мені не дуже.Мене надзвичайно вразила непідготовленність артистів та саме ставлення до авдиторії.Я є патріотом нашого милого куточка Закарпаття і доволі знаю багато пісень.Закарпатська культура не заслуговує на таке ставлення до їхнього виконання.В мене таке враження,що я попав на "гостину у пяну фамилію" де оспівуються пісні непридатні для публічної авдиторії.(мова йде про Рокаш)

Ч
Читач

Вибачте,але я не дуже згоден з Вами,шановні читачі Мукачево нет! Можливо данний концерт сподобався певній категорії людей але мені не дуже.Мене надзвичайно вразила непідготовленність артистів та саме ставлення до авдиторії.Я є патріотом нашого милого куточка Закарпаття і доволі знаю багато пісень.Закарпатська культура не заслуговує на таке ставлення до їхнього виконання.В мене таке враження,що я попав на "гостину у пяну фамилію" де оспівуються пісні непридатні для публічної авдиторії.(мова йде про Рокаш)

Ч
Читач

Вибачте,але я не дуже згоден з Вами,шановні читачі Мукачево нет! Можливо данний концерт сподобався певній категорії людей але мені не дуже.Мене надзвичайно вразила непідготовленність артистів та саме ставлення до авдиторії.Я є патріотом нашого милого куточка Закарпаття і доволі знаю багато пісень.Закарпатська культура не заслуговує на таке ставлення до їхнього виконання.В мене таке враження,що я попав на "гостину у пяну фамилію" де оспівуються пісні непридатні для публічної авдиторії.(мова йде про Рокаш)

R
retek

океан ельзи просто заповняють нішу, яка образувалася після придавлення російськомовної естради в україні з часів помаранчевих. в україні вони кращі, на рівні снд не виділяються. поплавський, ОЕ це штучний наповнювач полудохлої української естради

RF
Rock-H fan №2

Прикро чути, що більшість відгуків про Рокаш негативні... Чого ж ви так своїх земляків не любите? Я дивилася концерт в онлайні і навіть попри жахливу якісь трансляції отримала величезне задоволення від їхнього виступу. Хай ліпше хлопці до нас до Львова частіше приїжджають, ми б їх тут слухали і слухали =)

RF
Rock-H fan

Короче хлопці і дівки, налью я си червеного вина тай піду слухати Рокаша. А ви і дальше пишіть дурниці, а нам уто до г*зиці.

Е
Експерт

Дурак ти Вася, дурак! Іди слухай ОЕ

АВ
Александров Вася

хммммм гнуй, сама пісня про них говорить!!!! Океан Ельзи, круті !!! не рівняйте Х.й з пальцьом !!!

Y
yuka

концерт 6 балів із 12 а ведучий і його розмова уже не закарпатська а ЛОХОТРОН ГАНЬБА !

СД
Світлик Дмитро

Люди таку хірню пишете за Рокашу шо вто повна гузиця.Я кілько небув на концерти Рокашу а я був дись зодни 5 раз та вни файно співают я iх фанат і обіжати не дам вто всьо фігня шо ви пишете,походите майбуш на iхні концерти та поймете мене.Аш мі Бог Поможе та пуйду на фестиваль Кордон 480, спіціально коби iх підтримати.бо они канешно шо кращі, наші Закарпатські лигіні.Тай ви iх не руняйте з Океан Ельзи бо вни вже давно на сцені із 1994 года они вже покорили зимлю они вже легенда,і я вірю шо й Рокашу на такоє чекає.

Ф
Фан

Чом би не повісти правду. Треба лем позвідати главного по радіо що помогав Андрію. Кажуть цімбори што там роблять,ош він то знає. бо ганяв їх там за то што робили. Десь то правда шо они устроіли собі войнушки.

RF
Rock-H fan

Нич не розумію, два раза у Фантомі в Ужгороді Рокаш був просто шикарний! Мегадрайвовий перформанс. А відгуки про вчора дуже негативні. Думаю їм *дуже* допомогли *специ* по музиці і настройкам апаратури. Хлопці по любому були готові до виступу, я впевнений. Всім тим хто про них лайно пише, підіть ще раз на концерт і ви побачите, що вони професіонали і дуже хороша група. Дякую! Піс!

СО
Славік Орсаг

Так ми ганьба, шо слухавим вашу музику у машині, та щи й хваливім цімборам, учора на концерті ня усміяли!!! Стидно перед усіма 20-ма тисячами народу!!!!!!!!!! А перша група, могла і довше грати, музло качає круче, хоть ничім не розумів шо співають, зато нись накачаю їх пісні і заміню собі діск у машині,шо советую ушитким прихильникам файного рока! Океан супер-супер!!!!!!!!!! Хотів бим перебачитися перед Рокашом, хлопці не можу, правда на ліцо: гнуй як гнуй!!!!!! Но хіба вам руки на погоду покрутило, та не моглисьте грати! Організатори молодці, думаєте про людей!!!!!!!!!! Дякуву!!!!!!!

СО
Славік Орсаг

Слухайте,прийшов спеціально послухати Рокаш (ставим прихильником після концерту у Сваляві), та я не повірив своїм вухам! Хлопці,як можна так було файно зазвучати,краще ніж Океан?????????!!!!!!!! Короче, ліпше бим се не чув! Вам навірно не мош на таку велику сцену чи шо? Чи ви усі там вина червеного перепили, чи перенюхалися гною?! Може комусь гнуй - то ДОБРЕво, та мені вун дуже вонить! Короче завонялисьте сцену перед Океаном!!!!!!

ТД
Тужанський Дмитро

До і я там був: Ви заговорили про смак, ну тоді ось моя думка. Оскільки трошки захоплююся роком, зокрема британським, то за останні роки не пропускаю приїздів жодного з британських рок-гуртів - Placebo, Muse. Був також на Rasmus, RHCP. Був також на концерті О.Е. в рамках туру Дольче Віта. З огляду на весь цей досвід можу сказати, що вчора було файно.

ІЯ
і я там був

ДЛЯ ФЕДІ . На концерти треба ходити не лише на "шарові"-мукачівські , а й більш серйозніші (пишу це не принижуючи рівень "Океану Ельзи"!), і тоді станете розрізняти хороше від не дуже..., з`явиться смак. А поки що :"НА ШАРУ И УКСУС СЛАДКИЙ!"

*
*

У соц мережах на аватарах типир нова ера...."Як ми з пациками на коцертови одвисали"

Ф
ФЕДЯ

КОНЦЕРТ КЛАС БАЛ ГАЗДА ТОЖЕ

Є
Євген

Якщо будь кому з нас сказати - "повіч дашто по закарпатськи", ми одразу ж мимоволі почнемо говорити по гуканськи тим самим показуючи весь сок нашої унікальної і нікому не зрозумілої мови. Всі діалекти які є в нашому краї разом являються закарпатською мовою. А не поокремо взяті. Доста што поділли Ураїну на руську і українську. Закарпаття ся мусить держати у рокаши. І маємо гордитися своєю мовою.

T
TIBOR

ПЕТРО МАГА МОЛОДЕЦЬ!!!

O
odri

концерт бов супер! Петро Мага оригїнальний БАЛ ГАЗДА! наконецто кось заговорив так як ми хочеме чути а не чужу для нас МОВУ!!!

ЮЛ
Юрій Лівак

Зрештою, звідки чоловікові з Чопа знати Мукачівську говірку. Коли вже зайшла така тема, то скажу. що й мені Мага не сподобався на сцені. Абсолютно згоден зі вже написаними зауваженнями до ведучого. Мене ж також покоробило, що він почав з того, що обізвав якихось журналістів дурнями, бо вони десь написала, що Мага говорив смішною закарпатською говіркою. Так, публіці це сподобалося. Але якийсь дешевенький прийом.

ВЦ
Вася Цап

Юрій Лівак, тоді вибачаюсь, просто напевно такі люди попадались ,що так говорять! Тобто виходить шо ще менше людей є з такою манерою діалекту!!! А Мага вчора те і робив, шо "укав"!!

ЮЛ
Юрій Лівак

Вася Цап, не вигадуйте, не "укають" на Іршавщині. Говірки цих в районах досить сильно різняться.

ВЦ
Вася Цап

Женя, думаю ви прекрасно зрозуміли про шо я, в географії я розбираюсь! Невже не відчутно різниці між діалектом яким розмовляє більшість Закарпаття(в тому числі Мукачево)і тим що говорять на Іршавщині і Хустщині! Елементерний приклад, запитання: Кілько тобі рокіу?(ми) Кулько тобі году??(вони)

Є
Євген

Юрка, та шо ти до бідного Петра пристав? Даже дубрі шо він по закарпатськи заговорив. Ну постарався чувак по крайній мірі. п.с. Ваську, Іршавщина і Хустщина тоже закарпаття, і говорять там по закарпатськи.

ІЯ
і я там був

Як ведучий - він,тобто Мага, - шустер(по-закарпатськи так кажуть на "сапожника")

ЮЧ
Юра Чорій

Робимо підсумок Петро Мага - професіонал своєї справи!!!!

P
petit_oiseau

Тужанський Дмитро, +100 :) концерт супер. дякую, Андрію, ОЕ, Рок-Аш, БезОбмежень.

ВЦ
Вася Цап

Концерт був супер!!! А щодо розмови,що утворилася навколо персони ведучого, то я підтримую Юру! Поясню чому: 1) Діалект яким розмовляв Мага - це Іршавщина і Хустщина, але ніяк не Закарпатський 2)Сценарія як такого взагалі не було 3)Розгубленість під час моментів коли треба тягнути час 4)Ведучий покинов сцену незнаючи шо вже сказати для затримки часу перед виступом О.Е. ,що взагалі не припустимо

ТД
Тужанський Дмитро

Дивно було б, якщо б ви похвалили)

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

всі хвалять концерт, а я ні.. салюти були хороші

ІЯ
і я там був...

Для творчості "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" дійсно немає меж, а от "ROCK-H"- повний рокаш...Гітарист "Океану" невихована скотина, яка підлажала Вакарчуку в рідному місті.Звуковики змагались у тому, хто краще зіпсує саунд.Впевнився, що не даремно Шустер рідко надає слово Петрові Мага:тут було дешеве і недоречне плазування перед земляками,а паузу заповнити "не вустало розуму".Організаторам - респект і уклін.

ЮЧ
Юра Чорій

Звертаюсь до 111...якшо в мені пафос і присутній, то я хоча б маю сміливість назватись, а не ховаюсь під імям 111 !!! і все що пишу, пишу від себе, хай це і буде певним чином протест!!! Людину шанують тоді. коли знають імя її, запамятай це!!! Друзі, в мене було таке враження, що Мага переплутав Мукачево з містом імя якого Биково!!!

ГИ
гости из Ужгорода

были на концерте, устали стоять ... захотелось присесть, но нас не пустили на трибуны, т.к. у нас не было приглашения... на вопрос откуда его взять (приглашение в смысле), нам сказали ,что раздавали по городу Мукачево.А на вопрос о том, что делать нам не местным, охрана только пожала плечами... "спасибо" организаторам....

Г
Глядач

Вкарчук молодець.а звук гавно.я був на іхньому сольному концерті в Ужгороді от там був звук вищий клас а тут так ледве на три з мінусом

У
Ужгород

Концерт СУПЕР !!! СПАСИБІ ВАМ !!! По пунктам 1) Петро Мага - БРАВО !!! І шоб там не казали.Нема на Закарпатті покищо кращого ведучого !!! 2) Без Обмежень - БРАВО !!! Їх потрібно було ставити не першими, а другими після РОКАШ. 3) РОКАШ - біда ((( Нові пісні ... абсолютно не цікаві 4) ОЕ - Я думаю тут коментарії зайві (порадував Петя Чернявський який убитий грав на гітарі) 5) Салют - БРАВО ))) Підсумовуємо - "МУКАЧЕВО -- БРАВІССІМО" ))))

М
Марі

Without Limits дуже сподобалися! Хочу ще)))

H
http://vk.com/kolangel

Океан Ельзи СУПЕР. Мій прапор виконав свою роль.Був на Евро,на GODSKITCHEN та на плечах Вакарчука :)))

1
111

Юрій Чорій ти сам такий пафосний шо прям слів нема, дивися за собою, а не за іншими

В
віта

Достойно виглядали і суперово зіграли БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ поруч із ОКЕАНАМИ. Це було варто послухати. Класний РОК. Класний рівень.

+
+18

спс всем короче супер весь народ дрожав

КГ
Криштофорій Георгій

все группы были просто супер!единственное звукооператорам до выступа О.Е. слуха нехватало :)

А
Анатолій

Все було просто супер. Дякуємо за гарне свято!

К
Коля.

ХА...ЦЕ Я Ж КИДАВ ПРАПОР..

.
....

как по мне,херня,а не концерт.

.
....

Нетт)ведучий супер до океана Ельзи лише він і сподобався а ти Юра навірно миригуєшся ош тебе невзяли ведучим

Т
тата

якби не Океан Ельзи то небуло і що слухати,Рокаш вроді добре співає,та що творилося із звуком то було щось провальне,ЩО ТВОРИЛОСЯ ІЗ ЗВУКОРЕЖИСЕРОМ обкурився чи що короче концерт мені не сподобався,мало того почався не о 20:00,а о 21:30

ОК
Океан кращий

Рівню О.Е немає в Україні, дякую Вакарчуку за такий рівень виступу.Соромно за Рокаш такий бред тяжко напевно писати та ще й грати, надіюсь ви виступатимете рідше на концертах

Э
Эл

ОЕ бомба!!! Спасибо вам за эти эмоции!! Я получила огромное удовольствие!!

Д
Добродійка

Дякуємо за концерт всім організаторам,шалена як бомба енергетика якою зарядили виконавці на цілий рік...Ми з друзями відпочили на СЛАВУ........Супер...

Л
Лоліта

Океан Ельзи!!!Просто неймовірно!Вони перевершили всі очікування!!дякую організаторами!!!Ви сильно підняли планку!!!!вже цікаво хто буде наступного року, адже з такою групою на українській сцені мало хто може порівнятися! Дякую організаторам!!!!

ГБ
Гийзо Бачі

як добре шо небув там і небачив Бух і лиця покривлені Од Нюха,Ізбиточноє населеня яке ще саме недогадується в який сценарій попало і який кінець жде його*( Музка це Творчество -це гарно ,але коли музика як ідеологія штовхає на безпонтові поступки тоді це вражеська музика.

ЮЧ
Юра Чорій

+ до цієї феєріїї, Мукачево побачило напевно найкращого ведучого - Петро Мага - the best, якщо ви правильно мене зрозуміли, про що ,саме, йде мова!!!! Такаго ПАФОСУ ми ще не бачили, а просто шикарне володіння українською мовою вражає!!! Одним словом Метр своєї справи!!! Придумав лозунг мовою шикарного ведучого Петра Маги. ТИ прийшов на концерт зараніє, а там Петро Мага, чуєш мужлане - Давай до Свіданіє!!!

Z
zz

Океан Ельзи, дякую дякую дякую! Це було неперевершено, фантастично, феєрично, душевно та шалено

Читайте також