Мукачево скликає друзів 2013: Дощ – на щастя і повний стадіон (ФОТО, ВІДЕО)

20
84

5-годинний концерт дещо затримався через погоду, але подарував мукачівцям та гостям міста неймовірні емоції.

Офіційна концертна програма розпочалася близько 20.00. Її відкривав рок-гурт Time-R. з Хуста. Окрім власних композицій молоді музиканти зіграли також Bon Jovi та Blur. Тоді естафету перейняли кияни з закарпатським голосом Відповідь to be, які здивували оригінальним попурі на відомі закарпатські композиції. Третіми на сцені з'явилася варош-банда Триста8ісім: у шкарпетках на спеціальних покрівцях з запальним репертуаром. Завершував закарпатську частину концерту Rock-H, яких дуже тепло зустріла публіка та в один голос співала разом з музикантами усі композиції.

Першим з хедлайнерів на сцені з'явився Бумбокс, який цього вечора фактично завчасно презентував свій новий альбом "Термінал Б", з хітів зігравши тільки "Наодинці", "Квіти у волоссі" та "Поліна". Шкода, що не прозвучали інші хіти колективу.

Завершував вечір Воплі Відоплясова на чолі з Олегом Скрипкою, які подарували публіці 2 години тотальної і шаленої експресії з співами, танцями, заграваннями, фіглями та іншими витребеньками.

Коментарі

ПТ
Просто так

Який концерт вам дасть балога!!!?Який!!!?Спориться з Путіним,Путін дав 3D концерт,а балога шо дав-муляж!!!ДІСКО 80- У 3D ПРОБУЙ!А НЕ МУЛЯЖІ!!

M
MTV

Яка жесть! Без бухла тот концерт не поняти... Бумбокс млять... Де там музика?

1
123

Концерт супер,море вражень

*
**

Мені концерт сподобався, я думаю що вонине погано виступили, ми познайомилися з новими гуртами, а нашим людям ніхто не добрий, у всіх нас різні смаки на музику, саме через те вам і не подобається!

Л
Ленусик)

Та реально класний концерт був відкрила для себе групу Відповідь to be - дуже сподобались оказується вокаліст Мукачівський. ВВ також на висоті були. так що концерт суперський був - я задоволена.

ДО
до одинокого странника

Вони на випивці більше заробили,ніж на квитках,якби концерт був платним)тай народу би було ой не багато,ти явно странник)

"Одинокий странник"

Погоджуюсь із думкою багатьох людей, треба зробити було концерт платним. І тут би лиш були коменти типу - "Балога - л*х, бо організував платний концерт", а ті що були б там писали б - "все було круто))"...

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

коли ще існував фест "вечори над Латорицею" то там випробувовували таких виконавців на публиці(безкоштовно)... тепер платять! доцільніше безкоштовно розважати публіку та перевіряти виконавців на "вечорах". ВВ десь 5 місце заняло би з таким рівнем виконання... відкрийте очі, навіть безкоштовно публиці така музика не потрібна, а просто раді тусовки ходять . ПОВЕРНІТЬ МІСТУ "ВЕЧОРИ НАД ЛАТОРИЦЕЮ" І САМІ ВИРІШЕМО, ЩО НАМ ПОДОБАЄТЬСЯ З ГОПАРІВ!!!

F
Fredy

Ви тут сперечаєтесь за якість концерту і даєте вказівки організаторам? Вони свого добились - у 2015 році кількасот мукачівських відвідувачів цього концерту разом з сімями підуть на місцевих виборах проголосують за "успішного підприємця" та "організатора" фестивалю. А що там на концерті грало і які ваші вподобання та рекомендації на майбутнє - завидівським баронам до одного міста. Хлеба и зрелищ...

КЗ
Костя з Сускова

Ий, тать ВВ улупило сильно, тай 308 з Рокашом піллими не боли:) Якого фраса ся жаліти, бічувати треба боло:)

М
Мукачівка

Щоб нікого необразити скажу,що концерт був "на любителя".Як на мене то ніочом.Багато пишуть коментарів ,що кожен знав на що йде,треба сидіти було вдома,а тепер задумайтесь,якби не ці люди,та й ті що прийшли напитися,ще й погода трошки підвела,скільки би любителів такої музики прийшло,штук 300 не більше.Для любителів таких концертів нехай і роблять вхід платним,вистачить на них місця і в кінотеатрі,нехай там збирають зали.Крім "Мукачево скликає та..."які у нас ще є безкоштовні концерти?,і то на випивці все відбивається.Просто лібше б провели опитування ,але "в мірах розумного",ніж робити такі концерти для галочки,хоча дареному коню в зуби не дивляться.Чого раніше можна було Ненсі запросити,я б не проти ,щоб вони знову завітали,адже відривалися без винятку всі і малі,і дорослі зажигали на славу.А не прийшли Бумбокс-розчарували повністю,співали пісні про які люди не слухом,не духом..Удівляюся як ВВ співали не самі собі,адже скільки людей не дочекалося кінця ,всі почали розходитися)

С
саньок

Да група відповідь to be і мені понравилася я тоди майжек самшео сильно. Кричав перше квітня брехня всесвітня чотка пісня спору нет

Д
Дефочки)

А ми прийшли на Бумбокс, а выдкрили для себе нову группу Відповідь to be - реально крута у них пысня перше квітня шо весь стадіон співав. і я подивилася кліп на пісню життя там вообще я плакала - бере за душу. не жалкую, шо прийшла. А Бумбокс підвів трошки - но Відповідь тобі класс!!! хочу ще)

Ш
Шоніко

Мукачево не зажралося, Мукачево просто хоче нормально відпочити, і для цього не обовязково mega-star, навіть Гіга і Попович виступили б в 10 разів краще, як "лайнобокс" і "воплі крики".

Н
нижньоворітець

Почитав коменти і в шоці.Дайош ПРовінційному Мукачеву Патапа і Шансоньчік і все буде гаразд :))) уявляю коментарі якби був організований якийсь концерт класичної музики. Смак в собі до всього, в то.му й до музики, треба виховувати..

В
Валера

Нормально виступив "Рокаш"."ВВ" одробили на 100%!З технічної точки і організації Балога прогнав максімально.

В
В2В

http://bunitd.com/?b=8&id=106099&m=580&c=auto

A
Anders

Я теж підтримую, аби вхід був платним. Бо буде публіка, яка й полюбляє таку музику. До читача, який відповів на мій комент - Мукачево завжди славилось тим, що слухало неординарну музику: і бітлів, і хард-рок, і т.д. Але зараз просувається зовсім інша культура, уособленням якої є дешевий гламур, сємки і незрозуміла попса. Споживачів такої музики я учора більше бачив, ніж справжніх любителів якісної музики, до яких і себе відношу. Хочу, аби надалі до Мукачева приїздили подібні гурти, нехай це будуть гурти українського масштабу, але це того вартує.

Ж*
женька ****

якщо майже 90% коментарів негативні,то вважаю висновок можна зробити. Різниця бачу між безкоштовними і коштовними концертами велика,чим більше коштує квиток тим цивілізованіша публіка.Тому що я вдругий раз вже на *Мукачево скликає ...*і враження часто псують навколишні неадекватні глядачі,при чому ще й бухі! Але тут і без них враження були зіпсовані Бумбокс,тому що я їх обожнююі хотіла йти на їх сольний концерт,але після вчорашнього виступу - бажання зникло.Досить мертво виступали. Більше викладалися ще меньш відомі гурти.Враження, грошей малувато виділили на концерт,гурти маловідомі,а хто відомий виклались на відсотків сорок,ніби їм не доплатили(((((((

M
McMurphy

Ох і зажралися мукачівці!!!!!Я даже не знаю як Вам балога тепер годити буде. Я думаю що хороший концерт в принципі не може бути безкоштовним! бо якшо він безкоштовний, він перетворюється на збіговисько людей яким нічого було робити того вечора, а раз уже повелися і прийшли то сидіть і мовчіть бо Ви за то гроші не платили!!!

T
trif

концерт гівно, виконавці гівно, секонд хенд для бидла; відмазка: всі тупі нічого не розуміють. так хай скрипка в барах для любителів співає відстойні пісні ! чикеємо концерт поповича та гіги на день святого мартина!

ДT
для to Ужгород

Повністю погоджуюся з to Ужгород. На 100%. Градус неадеквата публіки зашкалював.

ДМ
Для Міші

Можливо, але репертуар все таки поповнюється. В любому випадку має бути різножанрова музика, щоб всі більш менш були довольні

to Ужгород

Якраз-таки... молодь ужирається в хлам і скаче на полі. І скажіть, що не правда? Який відсоток людей туди пішов слухати музику? Дивитися на ВВ? більшість прийшла випити пива, або чогось міцніше і під шум погульбенити. Не вам про культуру говорити, сходіть хоча б на Keiko Matsui, Пікардійська терція і т.д. а потім порівняйте рівень і аудиторію з тим же ВВ - ось це музика для гурманів.

М
Міша

Для Міші 29.08.2013 17:27 | IP: 95.134.47.xxx Время и стекло, Руслана, Лобода, Кароль, Скрябін, Мед Хедс можна багато перераховувати кого я особисто б послухала (не дешево це я розумію) Крім лободи вони всі вже тут були!!!!

А
андерсену

ты не прав...еще при СССР в Мукачево хавали самую современную и популярную музыку мира..именнь здесь мы могли спокойно слушать и битлов и хард-рок , метал, блюз и.т.д...и молодежь наша до сих пор понимает в этом не хуже старшего поколения.. А что Скрипка?как сказали на любителя..и не более..

ЗК
за кадром

Помилка орг-ів: на попсовому заході мають бути попсові виконавці. Скрипка, Хмелюк, Рокаш, 308 і тп то сегментна музика, толпа їх не хаває, їй треба Потапа з бумцикциком і суржиком, мовою толпи. На ВВ і решту йдуть гурмани а таких у нас може 2-3 сотні. Самі по собі, сольниками, вони збирають стадіони, але коли концерт шаровий і попсовий за суттю - приходить толпа і чекає попсу під пиво і сємки. Помилка глядачів: пертися на виконавців музику яких не сприймаєш, все одно що давитися їжею, яка не смакує, але іншої наразі нема. Результат один - срачка, що і виходить зараз з коментами) Враження: у оргів є бажання принести у місто спражню культуру. За це і розуміння важливості саме такого підходу особисто від мене щире дякую. Перспективи: зміни у сприйняті настануть не раніше того моменту, коли після концерту (любого виконавця чи виконавців) на полі залишатиметься не більше десятка серветок чи пластикових пляшок, і то тих, що випадково випали з рук дітей)

P
Pro100

Такому народові, що невміє цінити те що для них роблять, взагалі нічого не потрібно робити, знають одне те що обговорювати, якщо вони на такій сцені, то вже чогось досягнули, а що досягнули ви, шо стільки обговорюєте, те і знаєте що осуждати когось, а самі радійте що взагалі щось для вас роблять, і цініть те, і знайте що всі грали вживу а не під фанеру, ідіть та слухайте Кіркорова і Потапа, які включають фанеру, та будете мати хорошу якість пісень, взагалі навіщо приходити на такі концерти якщо не подобаються вам групи які виступали, сидіть дома, або в бар бухати. Безплатний концерт зроби, ще і не добре їм, на рахунок пива, вам ще і пиво безплатно повинні роздавати, неблагодарні люди. Моя думка, нехай зроблять на другий рік концерт, і поставлять вхід платний, хто полюбляє живу музику і розумє що це, той прийде, а тут зроби щось і починають нагліти

"Одинокий странник"

Концерт класний був. Гурти гарно відспівали. По поводу Хустського гурту, то в цілому непогано. По поводу "Відповідь TO BE" не дуже вразили. 308 - транскарпатія не пішла, хто знає цю пісню то міг почути, як не як то перша була... Чекав від них "Маленьку людину"... Вони супер. Рокаш - теж круто відспівав, "Василю; Марічко; Вінко" - повний фарш))) На рахунок Бум-Боксу, давно не слухав їх, і зрозумів, що далекий від їх нового репертуару. "Квіти в волоссі" - неповторно, згадав юність)) Ну і скрипка красавчик))) Думав "весну" не дочекаюсь. В цілому я фанат репа, і хотів би побачити наступного року Басту в Мукачеві, та знаю що це не реально. А під рок непогано пострибав і отримав кучу позитивних вражень. І головне питання - "Де оті кл*ті салюти???"

Д
Дівчина

На концерт я не пішла, бо не прихильниця "такої творчості". я б краще попсу слухала, аніж горлання на ціле місто, я та мої сусіди нормально спати не могли, через "лажу" цих виконавців!!! І ще одне, не великий відсоток мукачівців, та і взагалому закарпатців, полюбляють рок музику! Ви кажете, що Потап і Настя - "гавно", особисто я так не вважаю, вони можуть запалити публіку, дати їй повеселитися під свої пісні, а також в них присутнє почуття гумору, що подобається людям!

A
Anders

Мене розчарував Хливнюк лише у тому плані, що не заспівав "Вахтерам". Скрипка, як завжди, на рівні. Хоча, на жаль, мукачівці й більшість нашого населення не розуміє його творчість. Їм усім подавай або якусь "нікіту" або щось з примітивної попсятини. Наступного року хотів би побачити "Другу ріку" або ще якийсь нормальний гурт. Але мукачівці й цього не розуміють. Да здравствует Натали и "О Боже какой мужчина"!!! =)

ДМ
Для Міші

Время и стекло, Руслана, Лобода, Кароль, Скрябін, Мед Хедс можна багато перераховувати кого я особисто б послухала (не дешево це я розумію)

M
Mulidran

нормальний состав виконавців, 1 зірка (ВВ)українського маштабу, 1 трохи нижче (Бумбокс), найкращий закарпатський гурт Рокаш, ну решта, звичайно ще не дуже відомі. Пиво та решта справді дорогувато (10 за оте нещасне Львівське, яке від сили 7 грн може стояти) От єдно мені незрозуміло: сидячі міста боли тільки для обраних чи що?

.
...

Від Бумбокса було враження ніби йому не заплатили за виступ

Я
Я

Всі знали куди йдуть, але чекали запалу, я не слухаю Бумбокс але хотіла побачити виступ, повеселитися, як і багато хто. Критику треба сприймати адекватно (хоч і критикувати теж треба стримано)

0
007

Я міг би багато критики висловити про цих псевдомузикантів,але я покритикую тих,хто пішов на шару і пише про них всяку всячину,ви ж прекрасно знали куди йдете,а хіба ви не знали хто вони?Залиште свої негативні емоції при собі.А при чому тут Балога?,кого зміг-того і пригласив.Поцікавтесь про ціни наших STAR співаків і зарубіжних.Дійсно,може запрошувати іноземців(якщо свобода не буде воняти),вони дешевше будуть.

PK
Pasha Kutskir

Читаючи данні коменти, я розумію що суспільна думка розділяється і це є цілковито нормально. Шановні читачі порталу Мукачево.нет (в основному ті, що пишуть нижчевказані коменти), думаю недоцільно так нетактовно висловлюватись про виконовців, які збирають стадіони України, мають звання народних артистів та є креативними людьми. Думаю цим вони заслуговують хоч на якусь повагу. Щодо мене, то цьогоріч в Мукачеві концерт був жахливий (хоча варто б подумати коли він був на високому рівні). Складається таке враження, що ти знаходишся на вокальному тренінгу. Ніякого драйву, нікої музики, це все одно, що ніщо. Так хочеться побачити справжніх рок музикантів, повідриватись з спражньою рок музикою, але ти розумієш, що це не властиво в тому середовищі де ти живеш. Такими піснями ви ганьбите рок, хіп-хоп жанри та в ту чергу українську естраду ;D Ні, я розумію, що всі люди мають певні соціальні бачення, певний світогляд і можливо це комусь подобається, але щодо мене, то "Это полный кАлхоз" :DD

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

Олександр - слухай сам "зона поп",

О
Олександр

QQrudza QQ QQshkovich Імбіцил, я тобі привезу щось типу "Бутирка", але слухати ти будеш не на стадіоні, а у буцигарні.

Ч
читачі

Висловлюю тут думку кількох людей. На рок-концерті буде незручно почуватись той, хто полюбляє поп-музику. Цивілізовані люди не сперечаються з приводу смаків. Свідомі не вважають, що до видовища їм в обов"язковому порядку мають додати частування. А ті, хто любить своє місто і вміє відпочівати й душею, й тілом, все одно порадіють. Всім іншим краще не потикатись нікуди: на на джаз фестивалі, ні на сольники виконавців, ні на рок-концерти. Не беріться за те, чого не можете осягнути, аби не залишатись незадоволеними і не псувати настрій оточуючим.

ДЮ
до Юри

Спалювання грошей в небі (салюти) замінили "фейєрверком" низькопробного гумору від ведучих концерту.А стосовно звуку - на цей раз він був значно професійніший за минулі роки (псували його невмілі дії деяких операторів).

Ю
Юра

Концерт Гавно, Мукачево опозорили навсі 100%, такого паршивого концерту ще не було ніколи,данавіть салютів небуло,гавно((((

Н
Наталія

Валера, ніхто вам не забороняв взяти свою Колу і принести на концерт, купувати ви могли там лише добровільно, а не примусово..може мені тепер висловлювати недовольство чому в деяких закладах в Мукачеві, наприклад, пиво дороге або сік..не подобаються ціни не йдеш в цей заклад або не купуєш.. і взагалі, у кожного напевно є особиста суб"єктивна думка стосовно цього заходу..а це переливання з пустого в порожнє..

О
Оленка

Шо за люди в нас такі,постійно їм все недобре.На мою думку,концерт нормальний був,а ті,хто не любить цих виконавців,питання ,для чого йшли,якшо вони такі погані.Не подобається- їдьте в Київ там є багато платних концертівна ваш вибір.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

на наступнй концерт запросіть: аква-віту, вхід у зміному взутті, фантом 2, гріндоли ітд.... і тому будуть радіти, бо ми бидло та створюємо вид радості при повному гав..і! багато людей концерт слухало після 24.00 з вікна з матами, і раділи, що спати не дають... не ходи на концерт він до тебе сам прийде...

У
Ужгород

Коментарі пишуть люди, які ніколи на концерти не ходять, (хіба що раз на рік на шару), зате вивчили вже букви. Суспільство жлобів нижче середнього рівня. І так у всьому. Ви знали склад учасників? Не подобається -- треба сидіти на задниці вдома. Подобається -- гоцати на стадіоні. Для цього і роблять живі концерти на полі. Бидлота у своєму житті палець об палець не вдарить, зате розуміється у всьому -- у футболі, сексі, концертах... Йди і зіграй краще, якщо такий вумний!

Я
Я

Гурти,що виступали цього року єдині в країні,які можуть стояти достойно поруч з ОЕ...Звичайно їх не порівнювати...в кожного свого енергетика...Але,я не розумію,як люди наважуться говотири "фігня" про людей,які творять музичну історію країни,котрі збирають стадіони по світу і дають по 100 концертів у рік!Якщо ви не сприймаєте таку музику,вона вам не по душі...то це не означає,що треба їх паплюжити!Треба було сидіти вдома...Щодо енергетики...публіка...мені за неї було соромно..ніякої реакції...Хливлюк виливав душу...принаймні спочатку...потім...він не приховував свого розчарування,дякуючи нам за терпіння!..єдине...міг попрощатися принаймні з тими 50 людьми,які справді проживали ці пісні з ним...

ММ
Мі Мі

шановні, у Бум Бокс і ВВ є багато хороших пісень, те що вони не справилися із своїм завданням , як артисти ...це 100 % правда, але я вважаю що вини Андрія Балоги нема!!! звідки він міг знати, які пісні вони будуть виконувати!!!! я не сперечаюся з вами , хто каже шо концерт був поганий, але не треба бути настільки критичними до організаторів!Люди старалися, всеодно краще ніж нічього!!!

Р
Рома

Це звісно жах... Скрипка горланив на ціле місто до часу ночі. Нічого не маю проти тих людей, хто пішов послухати його творчість. Але чому решта Мукачева мала слухати це...? Тим більше, що його крики і співом назвати не можна, якийсь тупий набір слів, який він викрикував. Склалося враження що на сцену випустили якусь пяну накурену гопоту із села та дали в руки мікрофон. Хоча назва говорить за себе - ВОПЛІ... це не музика, це воплі.

В
Валера

Наталия не проганяй,бо такого конченого і скупого концерта ще нигде не боло.Се просто мінімум вкласти ,а максімум заробити,почти усі палатки боли "Щодня", як так мош??

В
Валера

Повний фуфел, б'юджетний варінт, качество звука гавно, організація гавно!Балогови шкода і роки ті шо має, шо еден концерт людський не годин організовати! Ко казав шо концерт безплатний???? Пиво 10Грн,Кола 0.5 -12грн.і як тобі бесплатний концерт.

Н
Наталія

Це дійсно безглузда дискусія, як кажуть "на вкус и цвет товарища нет"..От виходить зараз просто балакання..Ви заздалегідь знали хто буде на концерті от і треба було йти на нього лише шанувальникам певних музикальних груп..Те що співали не хіти, як ви кажете, не проблема для фанатів, а навпаки можливість почути пісні з нового альбому..я думаю це великий плюс. І дійсно це набагато кращий колектив ніж різні Потапи і Насті..Тому наступний раз ознайомлюйтесь безпосередньо перед концертом з програмою, щоб не було ніяких недорозумінь!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

зроблять опитування, і так привезуть "танок з конго" або інших плагіатчиків типу скрябінів, ОЕ...

М
мукачівка

Порада на слідучий рік-зробіть соц опитування кого хочуть бачити мукачівці на сцені стадіону!

М
Мукачівка

На мою думку, нема різниці хто там цей концерт організовує Балога чи хтось інший. Головне, що є можливість зібратися з друзями, провести час у супроводі живої музики. Щодо музичних вподобань, то тут всі й так задоволені не будуть: занадто люди різні, різні і їх смаки. З приводу вчорашнього концерту скажу, що було весело, хоча я не прихильниця цих закарпатських гуртів із досить таки специфічним вокалом. Спасибі за Бумбокс, давно хотіла потрапити на їх концерт, а ВВ це вже легенда на Україні, кожний знає цих виконавців, хоч і не кожен полюбляє їх музику.

С
Саньок

На вашу думку ВВ. І бумбокс херня? ))) безкоштовно вам недобрі! А за 15 грн можна краще пива випити так? Скільки би не робили, когоби не привозили завжди буде недобре! Небачу сенсу спорити про це! Знаєш якщо на то уже пішло, якб дійсно організували щось більш краще то і грошей не жалко булоб заплатити, а таким концертом дійсно краще пива за 15 грн випити.

О
О_0

Гурти непогані. Це не бидло. Бидло то Потап і Настя і т.п. Але вчора вони виступили неякісно. Не віднеслись з повагою до мукачівського глядача,заспівали ,бозаплатили їм. Не розпалили вони публіку,не співали відомих пісень,які всі знають. Одним словом - ЗХАЛТУРИЛИ!

М
Міша

На вашу думку ВВ. І бумбокс херня? ))) безкоштовно вам недобрі! А за 15 грн можна краще пива випити так? Скільки би не робили, когоби не привозили завжди буде недобре! Небачу сенсу спорити про це!

!
!

Чим далі, тим гірші концерти)))) СЕ МУКАЧЕВО ДЄТКА!!!!! ))))

С
Саньок

Міша-еред тим як організовувати такий концерт можна опитати людей, запитати що їм хочеться, когоб вони хотіли побачити на концерті з яким репертуаром.Завести блог якийсьто, якщо на то уже пішло в контакті куча груп всяикх голосування якесь зробити,куча способів є. Но так приглашати будь кого на абум, не розумно.

С
Саньок

Ксюха молодець! правду кажеш

О
О_0

Я дуже люблю слухати Бумбокс,знаю напам'ять купу їхніх пісень. Але вчора вони дійсно мене розчарували. Кричали більше ніж співали,і те монотонно ,не цікаво,коментували якось не в тему,і те що на екрані показували не їх,а кліпи- теж мінус. Розчарована,не сподобався виступ.

М
Міша

Та кого ви би хотіли побачити і почути ?

К
КСЕНІЯ

ПІДТРИМУЮ САНЬКА !!ЯКЩО ОРГАНІЗОВУВАТИ ТО ПОТРІБНО НОРМАЛЬНО А НЕ ХЕРНЮ ЯКУСЬ ДЛЯ ГАЛОЧКИ!!!!А ДЛЯ НАШОГО НАРОБУ І УКСУС СОЛОДКИЙ ЯКЩО ВІН БЕЗПЛАТНИЙ!!!!!!!!!!!

С
Саньок

прічьом тут я. якщо в нас є такі впливові люди яким "море по колено", які мають можливість, чьомуб їм не організувати щось краще цього річного концерта?щоб всі були задоволені. А не так що 50 відсотків людей пішли від недовольства, 20 танцюали а 30 бухали.

М
Міша

Чого самі кращий концерт не організуєте якщо цей не подобається???

С
Саньок

Краще уже Таісія Повалій чим всяке чмо приглашати. І чим тобі Повалій і Кобзон ненравлятся, якщо на то пішло то заслужені артести. а як ти назвав шавки- то такі як ти, що слухають і радуються всьому шо непопаді ліжб бесплатно...в цьому і проблема нашого народу, радуємося всьому шо бесплатно всякмоу гную!

М
Міша!

А кого вам треба??????

М
Міша!

А кого вам треба??????

А
Артур

Шавки тупі риговські все зводять до Балог які каждий рік організовують безплатні концерти з зірками а комусь і так не добре. Ідіть вийте під окна своїм паханам хай вам Таїсію Повалій з Кобзоном закажуть

С
Саньок

"білалулалуле або вапарапара" кожен може заспівати.По телебачсенню Скрипка якось по солідніше виглядає,а як вийшов на сцену, в мене був шок- повне чмо, і пісні отсой. Ніхто незнав ні слів його, ні музики. А як уже люди начали росходитись та він рішив взяти народ укр.народною пісньою "горіла сосна палала". Було враження що народ показився від пісень скрипки, і всі начали якось не адекватно танцювати, і вобще вести себе.Такоє ощущеніє шо Балога думає, що ми вобще бидло якесь і присилає на концерт нам бидло одно.

М
місцевий

Саня 29.08.2013 10:09 | IP: 217.212.230.xxx Ужасний концерт, якісь неадеквати несли бред а не співали... і хто за таке гроші дав!!! БАЛОГА ДАВ ХА-ХА-ХА)))))))

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

мукачево заслужило на такі концерти... радійте! голодному і сухий хліб божий дар! рік ніяких концертів, а пак і гнуйю радійте. дякуємо за українські естрадні відходи... я впевнений, що не балоги плятять за такі концерти, а їм ці гурти за можливість виступити....

Ш
Шокованна

"На стадионе звучала музыка, настоящая, авторская со смыслом и содержанием..." Особливо "ГНУЙ" рокашський. Сильно! Содержательно,какая песня = такой и слушатель. Спасибо зрителям за то что не сносили после концерта ворота,мусорки, витрины и не очень громко кричали!

М
мукачівець

"ВВ" недочекався, "Бумбокс" дещо розачарував. Все якось монотонно звучало, без запалу, скучнувато. На екранах якусь зомбографіку крутили, не послухати - не подивитись. "Триставісім" - класна музика, але вокала немає взагалі, шукайте вокаліста! "Рокаш" - молодці, відпрацювали супер. За інших нема що казати - вони ще вчаться грати музику (шкільні колективи). Ну з ведучими взагалі з економили, як завжди...

Я
Я

А что не так с той песней?

ДЯ
до Я 29.08.2013 10:23 | IP: 195.16.79.xxx

"На стадионе звучала музыка, настоящая, авторская со смыслом и содержанием..." Особливо "ГНУЙ" рокашський...

М
Міша

А що ніхто ніколи не чув бумбокс і В. В. ??? Якщо вони вам не подобаються то для чого йшли на ( отстойний бумбокс) ???? Сидіть вдома і слухайте те що подобається!!!!

Я
Я

Бумбокс отстой, я в шоке, а Скрипка мав почати з хітів , я пішла скоріше бо було нудно, а самі хіти були в кінці. Капец.

7
777

ААААААААА, концерт СУПЕР, моя думка не змінилась, ВВ - найкращі )))))))))))))))))

Я
Я

Не соглашусь.. Отличный концерт, отличный состав исполнителей... На стадионе звучала музыка, настоящая, авторская со смыслом и содержанием...

С
Саня

Ужасний концерт, якісь неадеквати несли бред а не співали... і хто за таке гроші дав!!!

N
N.Ch

Такого жахливого концерту Мукачево ще не бачило! І де салюти??!!!!!

Д
Джон

Фигня повна!

Читайте також