Мукачево вимагає від ОДА та Держагенства автодоріг відремонтувати об'їзну дорогу

21
13

Міський голова Мукачева Андрій Балога звернувся до Кабміну, Закарпатської ОДА та Державного агенства автомобільних доріг, міністерства інфраструктури, Служби автомобільних доріг у Закарпатській області з вимогою відремонтувати об’їзну дорогу та шляхопровід, який є на балансі ОДА та Служби автомобільних доріг у Закарпатській області.

«Це об’їзні дороги, які ведуть до міжнародних пунктів в напрямках державних кордонів України з Угорщиною, Словаччиною, Румунією. Зокрема, це дороги сфери управління Закарпатської обласної державної адміністрації – об’їзна міста Мукачева протяжністю 9,1 км, яка проходить по вулицях Сорочій, Підгорянській, Берегівській об’їзній, Крилова, Пряшівській, Об’їзній та вул. Берегівська протяжністю 4,2 км., яка належить до сфери управління Державного агенства автомобільних доріг. Шляхопровід по вул. Берегівська об’їзнаперебуває у сфері управління Державного агентства автомобільних доріг, також знаходиться у незадовільному стані та не може забезпечити безпечний проїзд міжнародного транзитного транспорту.

Балансоутримувачі доріг протягом зими не утримують їх в належному стані, дороги не прибираються від снігу.

Цими дорогами та шляхопроводами проходить великий транзитний вантажопотік, навантаження є надмірним, а технічний стан споруд є незадовільним, тому вони потребують капітального ремонту.

Через неможливість проїзду цими дорогами цього тижня склалася вкрай критична ситуація – сотні одиниць транспорту заблокували проїзд до міжнародних пунктів пропуску, спричинивши транспортний колапс в межах цілої Закарпатської області.

Наразі в Мукачеві інших об’їзних шляхів для руху транзитного транспорту не існує.

Аварійний стан шляхопровода та об’їзної може паралізувати міжнародне сполучення, або призвести до техногенної катастрофи, наслідком якої можуть бути матеріальні, фінансові втрати», - йдеться у листі.

Мукачівська міська рада вимагає віднайти кошти для проведення реконструкції зазначених шляхопровода й під’їзних доріг з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, що можуть дестабілізувати як соціальну так і економічну ситуацію в Закарпатській області.

Раніше Mukachevo.net писало, що водії жаліються на бездоріжжя Берегівської об'їзної Мукачева. І дійсно дорога у жахливому стані.


Коментарі

В
Вік

дивлячись на Закарпаття задаєш собі питання,може ми і не прикордонна область?або може митниць у нас нема? відповідь думаю буде в правді що в Києві таких злодіїв при владі ще не було...і дав би Бог щоб більше не було P.S. висновок роблю тільки по тому як і скільки доріг відремонтували та побудували по других областях а нашу по факту обікрали

!
!!!

На Лісарню дороги нема зовсім!

В
В

Чого не висвітлите новину який безлад при розтаможці авто причом у кожній інстанції починаючи від брокерів і до сертифікації а не лем пужати людей шо скоро кониць!

В
Водій

Їхав з Мукачева в Київ, найгірші дороги це в Закарпатті, думав що колеса залишу в перевалах...

ЯА
Янко А.А.

Коли до влади після розстріляного Чаушеску в Румунії прийшов Ілієску (колишній комуняка) він в першу чергу почав будувати дорого по всій Румунії за кошти держави. було створено контрольній орган перевірки якості будування ЦИХ НОВИХ доріг, який напряму був підпорядкований Президенту Румунії. Було закуплено за кордоном пересувні лабораторії обладнані невеличкими бурами, які перед запуском відрізку дороги в експлуатацію робили буріння та вилучали на світ Божий зріз тих пластів матеріалів, ЯКІ БУДІВЕЛЬНИКИ ЗАКЛАДАЛИ В ДОРОГУ. Якщо будівельники обманювали, бо на зрізі було ВСЕ що вони "вкатали" до міліметру їх (керівництво компании до прораба) саджали терміном від 7 до 12 років. ОСЬ ЯКИМ ЧИНОМ В Румунії ПОБУДУВАЛИ якісні дороги. Тільки через каральні заходи, а не балаканням на тему про боротьбу з корупцією можна примусити цих злодюг з автодору ЯКІСНО будувати по Україні дороги.

Б
Барани

Нюхмарик чортовий

М2
Мукачивець 2

до 123 18.01.2019 13:54 А разве там можно проехать ? Это не езда, это ............ там проползти.

Є
Євросовок

Народ має таку владу,на яку заслуговує!

Р
Рем

Люди добрі - це ще ідеальні дороги. Гріх скаржитися. Найгірша в області дорога між районними центрами - це дорога "Іршава-Берегово". На тій дорозі в с. В. Ремети вчора в ямі глибиною 0,3-0,4 метри застряг МАЗ.

Х
Хто

Поки не вийшов сюжет доти і не приняв нічого. Тепер лем указуєшся?

К
коко

кіби то лем обїздну треба робити . ціле закарпаття у всіх напрямках. траса розмиваєся як манна каша даже там де був ремонт недавно. це ужас. ще десь недавно писали що в нас дороги почали робити по нових технологіях + гарантія на них. ліпше би промовчалисьте . Знаєте як кажуть дівку з села вивезти мож но село із дівки нет. Так і нам до європи далеко і до їхніх стандартів... та і ми їм нафіг не нужні. ну хібашо наш ліс.дешева робоча сила і родюча земля. Не знаю скільки нашим олігархам треба ще накрастися би і на нас хоть якісь копійки хватило виділити.. Главноє порох томаша присвоїв.! То наш фундамент. наша дорога наш хліб і добробут. слів нема.

1
123

ще дуже зверніть увагу на дорогу біля моста в Паланку там вже скоро проїхати немохливо буде

Ґ
Ґынці

Не тільки в Мукачеві. Дорога Виноградів- дяково в значно гіршому стані, а Москаль нічого не робить, лише говорить. Нехай би проїхався по тій дорозі, побачив би своє лице.

Читайте також