Мукачево заробить на «Червеному вині» 100 тисяч

8
28

Принаймні, такі попередні підрахунки міської ради.

Саме таку цифру – 100 тисяч гривень – планують отримати до міського бюджету за оренду місць для наметів. Про це каже заступник голови оргкомітету фестивалю Ганна Іваницька.

За її словами всі гроші ще не зібрані і ці цифри поки лише попередні. Втім, на спеціальний рахунок вже переказана певна сума грошей.  Кошти, за словами пані Іваницької, підуть на прибирання міста від сміття протягом та після фестивалю та на інші заходи щодо підтримання чистоти та порядку у місті.

Організатори відзначають і те, що під час фесту працюватимуть санепідемстанція та ветслужба, які контролюватимуть процес продажу продуктів харчування.

Втім, за словами міського голови Золтана Ленд’єла, проблем з цим виникати не має, оскільки реалізовувати продукти харчування мають можливість лише заклади громадського харчування, які отримали на це дозвіл.

Загалом, на фестивалі протягом трьох днів працюватимуть 150 наметів. Це на 50 більше, ніж минулого року.

Окрім, усього посилено й контроль за дотриманням громадського порядку. До цього залучені як місцеві міліціянти, так і їхні колеги з усієї області. 

 

Коментарі

M
Martin

I'm imperssed. You've really raised the bar with that.

Q
QQ

1. пляшка вина з "порошка" стоїть від 18 до 28 грн залежно від "виробника" (упаковка тяне високу ціну для такого вина). 2. нормальне вино яке віділо виноград починається 3 40 грн. 3.ціна вина залежить від року та сорту і не є стандартним як в магазині. 4.хто хоче 200 грн "тіпа вино" за 2 грн хай купує в магазинах там є в папірьових пачках.

Д
драйвер

Ціни дійсно цього року підтягнули до "Європейських" ))) Поменше би київляни дивувалися низьким цінам. А по продавцям скажу - дуже велика частина там була не винороби, а тупо комерсанти, які десь в селі взяли 1000 літрів вина по 5 грн, а продавали на фесті погарчик за 5 грн. А на смак чистий оцет. А на шашлику які навари робили - та я вообще промовчу.

Б
Бачі

На кулько я поняв, взятки давуть лем за файноє місто пуд сонцем, ци всі пудряд? У мене были гості з України, казали же булше не прийдуть, бо вино подорожало удвічі. Господа бізнесмени шо продавуть вино - задумайтеся!!! Чом вино ціна, якому 25грн літер продавуть за 10-15 грн за 150 грамовий погар? Ви думаєте же усі люди лохи?

М
Михаил

Да ребята, что там удивлятся у нас вся страна такая состоящая из таких Ганночек,которые седят вечно в местых государственных сруктурах и творят беззаконие. Страна взяточников и корупционеров.... пожелаем им - пусть те деньги,которые они берут от трудового народу не отрозятся на их детях и внуках или на их драгоценном здоровье А вобще ребята,Вы сами виноваты,что даете им по 300 - 600 долларов. Не давали бы или сразу в прокуратуру или СБУ обращались, возможно все было бы по другому, И места на фестивале не продавались бы как участники фестеваля говорят, а заслуженно определялись бы. Интересно, а Виктор Иванович Балога знает что творят чиновники в родном Мукачеве? Вот было бы интересно его мнение узнать.

РМ
Редакція Мукачево.net

Якщо ви слідкуєте за дискусією, то чітко бачите, які коментарі видалено, і чому. Йдеться про елементарні образи. Це заборонено правилами коментування.

О
От

Редакція Мукачево.net це ЗОЛТАН попросив !!!

РМ
Редакція Мукачево.net

Окремі коментарі видалено через порушення правил коментування

П
Підприємець

На жаль людей цього року було менше ніж в попередні, добре що хоч вдалося відбити витрати і трохи ще заробити на сімю.

О
От

К - я стобою згодин лише попробуй щось сказати и наши мили правоохоронці заберуть нас в КПЗ і битимуть доти поки ми роти на замки незакриємо*(((((( здохлиб вони всі !

U
uno

для ден -цитата з панорами:“Є документ, де чітко передбачено скільки ми повинні брати на день вина – це 80 гривень за метр квадратний”, – повідала журналістам заступник міського голови Ганна Іваницька. За її словами, бюджет від фестивалю отримає не менше 100 тисяч гривень. Далі на допомогу своїй помічниці виступив міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл. “Хочу сказати, що це кошти, які безготівкові, і направляються на безготівковий рахунок”, – поточнив мер Мукачева.

Д
ден

От згідна з вами на всі 100! програма "Гроші" би дійсно розібралася скільки ж всетаки "коштує"місце на фесті. І доречі,пані Іваницька начебто і не називала ,що 100тис це будуть гривні.Тож все правильно-100тис."зелених".І ніхто нікого не обманював))))

О
От

Сюди треба програму Гроші вони би тут бистро розібралися !

Й
Йосип

Повірте усі коментарі читають кому треба,все на контролі,моніторинг ведетьс,будьте впевнені.

Х
ххх

До сліз і смішно і гірко читати увесь цей блуд.Згоден з коментарем UNO, що за кордоном достатньо телефонного дзвінка, якщо щось підозріло, реакція і перевірка миттєва. Чиновник боїться пересудів та пліток,тим паче з інету.Це означає,що честь і гідність вище всього.Вони дорожать своєю репутацією, я якщо щось вийшло "на поверхню", то чиновник до всяких перевірок уже подає негайно у відставку.А згодом правоохоронні органи нехай доказують що до чого.А у нас скільки років за цю пані Іваницьку пишуть негативного,виливають стільки бруду і що, а нічого.Віз і нині там.Може це так треба???

Т
тт

Ріта які можуть бути правоохоронці коли вони свмі сказали 600 доларів і палатка стоить якщо ни на Мусорний Свалци!!

Р
Ріта

ЦІкаво, чи читають коментарі правоохоронці?!

Q
QQ

угу на каток в липні, ще і для пляжа, для нових фонтанів та для сакур- як усе все зарахунок міста...

П
Пропозиція

Може частину грошей відкладуть на каток?

U
uno

за кордоном при повідомленні таких порушень закону правохоронці відразу починають перевірку таких фактів. порушують крімінальну справу офісного типа проти не відомого злочинця (тому що інфо поступило з інету)без заяв від населення. а у нас ?

Л
Люба

Ну це взагалі! Люди уже відкритим текстом пишуть про пані Івницьку.Просто так не будуть в ефір писати усі деталі про її діяльність. А чи читає вона сама коментарі такого гатунку про себе? І цікаво, який би коментар дав на цю полеміку сам мер Ленд"єл З.З., як не як, а це його заступник.Такі коментарі не роблять честі нашим чиновникам! В кожній плітці є доля правди, а правда дуже гірка...

П
підприємець

Так такса для кожного різна, мої друзі які також поставили палатку, кожен платив їй іншу суму, все залежить від близькості до "тіла"

R
rema

ого круто00)) то шо такса не для всіх однакова чи як???? 150*600 ( в середньому) =90.000у.е круто))) файна беха)))))

Р"
ресторан "Копитце"

Не перегинайте палку!!! 500 долларів вистачає щоб тьотя Ганя дала добро

К
Ку

Підприємець,От. Ачуметь люди!

О
От

Я давав 650 доларів на руки! Якщо ні тоді палатка стоялаби на мусорній свалці предупридили наші любі милі працівники міліції!

П
Підприємець

Неофіційно від 300 до 600 доларів пані Іваницька взяла. Я особисто давав 600 доларів. Але все рівно вигідно.

K
Koli

А неофіційно хто скільки заробить?!

Читайте також